Varning för riktiga skojare! Köpte bil, fick all förståelse först och trevlig service. När jag frågade efter fel, så var det inga. Dock upptäckte jag fel som jag meddelade ett par dagar efteråt och då fick jag se deras rätta ansikte. Felet var helt mitt och de skulle ha betalt för att fixa det. Jag vet att det inte är mitt fel, omöjligt att det kunnat uppstå på den korta tiden. Lita inte på dem alls, hur trevliga de än är! Starkt minus
Slb Bil- & Däckservice
7 omdömen om Slb Bil- & Däckservice
Grymma på service, både till bilen och kunden! Varit kund länge och SLB är alltid hjälpsamma. Trovärdiga och ger alltid bra priser.
Trevliga och hjälpsamma! Hittade en bil med bra pris. Säljaren gick igenom historik och bilens skick på ett öppet och förtroendegivande sätt. Några saker krånglade efter köp men de var snabba med att åtgärda och utökade även sina öppettider för min skull. Jag rekommenderar verkligen denna bilfirma!
Trevligt bemötande, mycket flexibla, duktiga och snabba.
Denna firma vill inte följa ARNs beslut och vill ej heller besvara mail i ärendet. Passa er för dessa skojare
Oseriös bilhandlare som inte ens vill följa Allmänna Reklamationsnämndens beslut!
Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering a
Oseriös bilförsäljare, falsk marknadsföring.
Bästa bilverkstäder! Bra priser och snabba bra jobb! Rekommenderas!