Speedy Bilservice Solna

En del av Speedy speedybilservice.se
  • BadgeTwelveYears
1 897
4.7

Speedy Bilservice och gänget i Solna hjälper till med allt du behöver inom bilservice och reparationer. Det är få verkstadskedjor som har så mycket erfarenhet och bra recensioner som vi på Speedy. Vi strävar alltid efter största möjliga kundnöjdhet och att fixa din bil helt utan oro och problem. Garantin räcker i tre år både...

1897 omdömen om Speedy Bilservice Solna

Sedan starten hos Reco 2013

Rolf Egon Reinhold S
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Den bästa service man kan tänka sig. Trevlig personal, bra utfört arbete, kan inte bli bättre! Jättenöjd!

Bosse E
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Mycket bra, fint bemötande och snabb service

Anne T
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Utmärkt jobb av Speedy i Solna. Lämnade in bilen för att få ett trasigt avgassystem lagat och redan samma dag ringde Speedy och sa att bilen var redo att hämtas. Utmärkt jobb. Trevlig personal. Snabbt utfört arbete och bra priser. Jättenöjd med Speedy!!!

Kajsa L
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Bilen servad av trevlig och noggrann personal! Håller alltid överenskommet pris. Inga konstiga överraskningar. Har anlitat denna verkstad flera gånger förut, alltid nöjd med resultatet!

Jonas I
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Snabb service och jättetrevlig personal

Björn L
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Här känns det alltid som jag får relevant hjälp att ta hand om min bil. Trevligt bemötande till rimliga priser.

Corinna S
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Mycket proffsig och trevlig personal. Har blivit omhändertagen mycket snabbt och okomplicerat. Lätt att nå via telefon vad jag har uppskattat enormt! Denna verkstad rekommenderar jag!!

Miljöförnyelse A
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Vi anlitar Speedy för service på våra arbetsfordon och det fungerar alltid mycket bra👍 Det går snabbt och de har hög servicegrad och är alltid trevliga. //Patrick

Kiomars K
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Snabb, bra service och trevliga personaler

Hans B
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Bra bemötande och snabb service.

Yvonne L
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Mycket trevlig personal som visa vad dom lagat på bilen. Gick snabbt att få det åtgärdat här kommer jag lämna bilen fler gånger om det behövs. Rekommenderar verkligen denna verkstad.

Jie C
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Om ni bor i närheten är det en bra verkstad för att fixa bilar

Mikael I
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Mitt första besök. Lätt att boka, trevligt bemötande där jag fick en lånebil utan att be om det. Tydlig prisbild som följdes upp med samma kostnad. Lämnade på morgonen hämtade efter lunch!

Catherine L
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Kom till speedy Solna för stor service. Professionnelt. Kändes tryggt att lämna bilen hos dem.

Kent L
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Alltid mycket trevliga bra service vill alltid hjälpa till

Yangbang W
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Servicen är mycket bra!!!!!!Servicen är mycket bra!!!!!!Servicen är mycket bra!!!!!!

Mikael F
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Alltid lika trevliga och glada med en fantastisk service.

Anton B
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Svarar snabbt i intelefon, fick tid omgående för service.trevligt bemötande

Kauko L
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Snabb service. Bra jobb! 3e gången jag lämnat in bilen där.

Sven O
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Jag är en återkommande kund för att jag uppskattar detta gäng som är positiva proffesionella yrkesmän /Svenne

Patric M
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Felet kvarstod när jag hämtade bilen, men vi kom överens om att se hur bilen fungerar under helgen.

Chatarina B
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Alltid trevliga o snabba. Har använt dem flera gånger.

Stig H
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Mycket bra arbete...koll på läget... gillar AIK.,.och ...DIF...

Eva J
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Snabb och trevlig service till ok pris

Olle E
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Bra reparation till rimligt pris och ett bra mottagande

Ta A
Skrev om Speedy Bilservice Solna

mycket bra service och prisvärda arbeten.

Sami S
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Grym o ärlig service, reparation.

Anders M
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Snabbt, smidigt och med god kvalité! Från en återkommande kund.

Pia A
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Gjort årets service och även om Speedy är dyrare än bilverkstaden i närheten så känns det tryggare, kunnig personal och digital servicebok. Påpekandet om att vindrutetorkarna behövde bytas kunde dock ha gjorts innan jag hämtade bilen ( via sms) så hade det också blivit åtgärdat.

Håkan M
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Kanonbra verkstad som har räddat mig ett flertal gånger,,,

Gustaf S
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Bra service och trevlig personal:) Rekommenderar Speedy för alla er som inte hittat dit än.

KJELL STEFAN L

Trevligt samtal i kundmottagningen

Jonatan Carl Tomas K
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Äntligen en bilverkstad som inte försöker blåsa mig. Trevligt och proffsigt bemötande under hela processen! Och snabbt

Johan A
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Vi gjorde bilservice. Klart inom rekommenderade tiden och berättade noggrann var som har börjat blir dåligt. En tydlig på kostnad och en trevlig mottagning också.

Åke J
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Bra proffsigt bemötande. Med kort varsel, jag dök upp helt apropå och fick hjälp samma dag. Jag kan varmt rekommendera detta företag. Vänligen nöjd kund.

Lars A
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Snabbt och effektivt. Som man vill ha det

Anne Katarina F

Alltid schyssta och pålitliga/ Anne

Barbro G
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Jättenöjd🌟 Väldigt trevligt bemötande, tydliga med pris vid bokning, snabbt och smidigt utfört arbete. Bara positivt!🌟

Yvonne Lena Mari Å

Så otroligt hjälpsamma & billiga + snabb service

Berit K
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Trevligt och proffsigt bemötande! Gör det där lilla extra för sina kunder. Kan varmt rekommendera Speedy i Solna.

Robert E
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Jättebra. Trevlig och tydlig vid telefonkontakt. Trevligt bemötande på plats och tydligt med priser och vad som är gjort på bilen. Jag är jättenöjd. Mvh Robert

Penbe K
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Otroligt bemötande, trots att vi var sena till vår bokade tid. Redan över telefon var personalen väldigt hjälpsamma, och det fortsatte när vi kom fram. De felsökte bilen direkt och återkom inom 30 minuter med en lösning. För att göra det ännu smidigare åkte de själva och hämtade reservdelarna, och bilen var klar bara tre timmar efter att vi anlände. En sådan service och kundfokus är sällsynt – stort tack till teamet på Speedy bilverkstad, och ett speciellt tack till Daniel. Jag rekommenderar dem varmt till alla.

Mats J
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Trevligt bemötande och bra service!

Eva S
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Så trevlig och proffsig service!

Per-Ove G

Snabba och trevligt bemötande/ Peo

Nils H
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Dom är bra där👌👍 det blir bra och är lätt få tid och dessutom med trevligt bemötande!!!

Olja I
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Super bra service, trevlig personal.

Sonny L
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Snabba trevliga kanonservice o djurgårdare

Jaffer H
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Mycket bra service och bra personal

Goran H
Skrev om Speedy Bilservice Solna

Tacksam för utfördes service, och lagring,