Slb Bil- & Däckservice

2.7

7 omdömen om Slb Bil- & Däckservice

Jaana Sofia Eliisa N
Wrote about Slb Bil- & Däckservice

Varning för riktiga skojare! Köpte bil, fick all förståelse först och trevlig service. När jag frågade efter fel, så var det inga. Dock upptäckte jag fel som jag meddelade ett par dagar efteråt och då fick jag se deras rätta ansikte. Felet var helt mitt och de skulle ha betalt för att fixa det. Jag vet att det inte är mitt fel, omöjligt att det kunnat uppstå på den korta tiden. Lita inte på dem alls, hur trevliga de än är! Starkt minus

Speedy Bilservice Högdalen
4.8/5 i betyg av 4536 omdömen 4.8 av 4536 omdömen
Badge2024

Trevligt bemötande snabb hjälp.

Lars Anders E Lars Anders E
Läs mer omdömen
David W
Wrote about Slb Bil- & Däckservice

Grymma på service, både till bilen och kunden! Varit kund länge och SLB är alltid hjälpsamma. Trovärdiga och ger alltid bra priser.

Oliver B
Wrote about Slb Bil- & Däckservice

Trevliga och hjälpsamma! Hittade en bil med bra pris. Säljaren gick igenom historik och bilens skick på ett öppet och förtroendegivande sätt. Några saker krånglade efter köp men de var snabba med att åtgärda och utökade även sina öppettider för min skull. Jag rekommenderar verkligen denna bilfirma!

Speedy Bilservice Jakobsberg
4.8/5 i betyg av 576 omdömen 4.8 av 576 omdömen
BadgeTenYears

Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem! Jag rekomenderar alla varmt att besök

JAN B
Wrote about Slb Bil- & Däckservice

Denna firma vill inte följa ARNs beslut och vill ej heller besvara mail i ärendet. Passa er för dessa skojare

MONICA B
Wrote about Slb Bil- & Däckservice

Oseriös bilhandlare som inte ens vill följa Allmänna Reklamationsnämndens beslut!

KW Bilservice i Stockholm AB
4.6/5 i betyg av 461 omdömen 4.6 av 461 omdömen
BadgeFiveYears

Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Supernöjd!

Janette J Janette J
Läs mer omdömen
MARTIN B
Wrote about Slb Bil- & Däckservice

Oseriös bilförsäljare, falsk marknadsföring.

Björn K
Wrote about Slb Bil- & Däckservice

Bästa bilverkstäder! Bra priser och snabba bra jobb! Rekommenderas!

Sponsor
STF Bilservice i Stockholm AB
4.7/5 i betyg av 20 omdömen 4.7 av 20 omdömen
Badge2016

Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation oc