Mycket bra, kan varmt rekommendera!
Solcella Värmdö AB
8 omdömen om Solcella Värmdö AB
Kunnig och duktig killar. Installationen gick enligt plan i 3 dagar.
Stefan kom med ett mycket bra erbjudande och leveransen sköttes mycket bra!
Mycket bra: - Leveranstid hölls - Alltid snabb respons och aktion - Mycket snygg installation - Mycket bra support efter installation - Offertens pris gällde Kan varmt rekommendera dom Anders Henricson
Fenomenalt duktiga takläggare från vårt östra grannland Finland som gjorde ett jättebra jobb, kan inget annat än rekommenderas på det varmas
Enkelt och proffsigt från start till mål
Att jobba med Stefan var enkelt och smidigt. Levererade som utlovat och alltid snabb att svara telefonen. Rekommenderas!
Jag tyckte att de var väldigt proffesionella och väldigt duktiga på sitt arbete! Jag hade höga förväntningar och de levererade med dessa för
Solcella är verkligen ett kanonföretag; arbete utfört av riktiga takläggare, fantastiskt snygga kabel- och eldragningar och en kunnig och trevlig support. Företaget håller vad de lovar och ger ett mycket vänligt bemötande i alla led. Vi har bara gott att säga om Solcella. Johan och Elisabeth på Ingarö
Perfekt, fast det regnade så gjorde dom bra jobb.
Efter att ha granskat offerter från olika företag så föll vårt val på Takexpress. Orsaken var att de lovade att göra arbetet på mindre än e
Jag är otroligt nöjd med Solcella! Från den informativa konsultationen till den smidiga installationen och kommunikationen har hela upplevelsen varit smidig. Snabb och effektiv driftsättning och bra betalninsvilkor. Jag rekommenderar dem varmt till alla som överväger solcellslösningar. Tack för en problemfri och professionell service!