Supertrevlig personal och väldigt tillmötesgående, väldigt nöjd med upplevelsen...
Speedy Bilservice Malmö
Hos oss på Speedy Bilservice i Malmö får du snabb bilservice till hög kvalitet. Vår kedja har 30 års erfarenhet och möter alltid kunderna med öppenhet och ärlighet. Noggranna kontroller utan kostnad och alltid ett fast pris innan reparationen är några av de saker vi erbjuder här hos Speedy. Självklart har du även garanti i 3...
2277 omdömen om Speedy Bilservice Malmö
Sedan starten hos Reco 2013
Jag upplevde mötet med personalen som mycket trevligt. Tycker att dom alltid är trevliga och gör sitt jobb snabbt och bra. Jag fick service och däckbyte på min bil.
Trevligt bemötande. Snabb och proffsig service.
Mycket bra och trevlig personal samt snabb service
Bra service och proffsigt bemötande i receptionen
Trevligt och professionellt bemötande
Alltid lika bra service och trevligt bemötande
Bra service trevligt personer
Snabb hjälp. Vänligt bemötande.
Trevliga serviceinriktade killar samt upplysande!
Mycket trevligt bemötande och snabb åtgärd av mna önskemål! 👍
Utan anmärkning, vänligt bemötande = bra service
Snabbt, professionella. Tack Zdravko
Bra bemötande av kundmottagare
Bästa bil servisen i Malmö! Jättefin servis med super trevlig och hjälpsam personal! Är 100 gånger tacksam! Kommer tillbaka närsomhelst igen! Taaack! :)
Bra service och snabb återkoppling. Kan rekommenderas
Snabb och trevlig service! Smärtfritt varjegång
Bra pris..... bra service ..... allt ok...................................................... Lätt o boka Hjulinstälning blev bra
Hej mycket fint bemötande och fin service
Trevlig personal, tillmötesgående och seriösa.
Hjälpsamma, snabba och bra service
Trevlig personal när jag fick bytt sommardäck till vinterdäck. Som ny kund på däckhotellet har man gratis förvaring av hjulen första säsongen och betalar bara för hjulbyte. Fantastiskt bra!
Ett otroligt fint bemötande o h snabbt utfört arbete. Kommer att anlita Speedy i Malmö fortsättningsvis. Mycket nöjd.
Trevlig upplevelsen, hjälpsam personal,fick bra information som jag behövde.mvh
Blev väl bemött, tog en lugn fika med arbetet utfördes och det vart klart ganska fort!
Trevlig personal och fick snabbt tid och snabbt färdig med min service
Bra och prisvärt byte av bromsar och hjullager. Bytte även trasig lampa utan att ta betalt. Kunnig och trevlig personal
Trevlig och kompetent personal. Ragnhild
Trevlig personal men jag fick betala för något som inte blev åtgärdat
Bästa servicen i stan, vänliga prisvärda och proffsiga
Batteribyte. Snabbt och smidigt
Bästa bemötandet! Så tydliga och villiga att både visa och förklara felen. Helt underbara!
Väldigt bra information och rådgivning med bra argumentation, gäller Speedy Bilservice Cyppresvägen Malmö
Very helpful staff. Quick service.
Trevligt bemötande och fri lånebil
Hej vill bara säga att jobbet blev bravo Bilen fungerar bra och jag är glad kund
Mycket trevligt bemötande och service. Klart, tydligt och snabbt. Nya bromsskivor och belägg
Ni är bästa! Snabbt o proffesionellt, som vanligt.
Allt som lovat, även väntetiden. Trevligt bemötande.
Bra pris och tydlig beskrivning av arbetet
Fantastisk personal som hjälpte mig snabbt med bilen.
Smidigt trevlig och informativ personal
Mycket bra bemötande Ärendet snabbt avklarat Trevlig personal
Väldigt service minded bilverkstad Oct bra bemötande.
Vänligt bemötande och snabb service. Rekommenderar varmt denna verkstad. Kommer tillbaka nästa år..👍
Trevlig personal, snabb service!!!
Fint bemötande, hade bilen inne på storservice. Enda nackdelen är att de inte kom in i den elektroniska serviceboken.
¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fick ett mycket trevligt bemötande och känner mig så trygg med att få prata om problemen och att få bästa lösningarna!!!Så efter snabbt arbete fungerar allt bra igen!!
Bemötande och utförande alltid kundvänligt och professionellt!