Jag blir bra mottagen å trevlig personal och god service
Speedy Bilservice Helsingborg
Välkommen till oss på Speedy Bilservice i Helsingborg! Här hittar du en öppen och ärlig bilverkstad med professionella mekaniker, som alltid undersöker din bil noggrant och säkert. Priset får du innan reparationen och självklart har vår service och våra reservdelar tre års garanti. Snabbheten är något vi prioriterar här hos...
1283 omdömen om Speedy Bilservice Helsingborg
Sedan starten hos Reco 2013
Vi har länge gått till speedy och tycker att dom har en Bra och snabb service! Vill alltid hjälpa till snabbt!
Blir alltid trevlig bemöt tack
Bra kundbemötande trots stressig situation. I mina förväntningar låg en bra redogörelse om vad som gjorts åt skadan. Tycker att jag fick en pedagogisk förklaring. Bra upplevelse och kan köpa tjänster igen.
Jag fick en snabb bokning. Som pensionär fick jag rabatt på material och arbete. Det uppskattade jag.
Hade bokat årlig service på bilen Jag tog med vinterdäcken och tänkte fråga om de hade möjlighet att ta på dom När kommer dit så ber han om ursäkt för att hans kollega har sjukanmält sig samma morgon eftersom han är själv inte säkert att han hinner med Jag vill inte fråga om däckbyte När jag ska hämta bilen strax innan stängning så är bilen servad och dessutom är vinterdäcken på utan att jag bett om Det kallar service Bravo!
Snabb tid och bra service .Lite minus att jag inte blev kontaktad innan om att alla fyra bromsskivorna behövdes bytas.
Service på en bil snabbt och trevligt bemötande
Fint bemötande och snabbt åtgärdat, vi är Gamla kunder hos Speedy har alltid fått ett bra jobb utfört
Professionella, duktiga och trevliga tekniker.
Dit vill jag lämna min bil igen. Hoppas på att det inte behövs så klart, men om den behöver repareras så blir det där jag lämnar den.
Trots min dåliga attityd så var dem väldigt hjälpsamma och löste problemet.
Snabb och bra service. Kommer gärna tillbaka!
Det var fint efter et par gange
Toppenbra och trevligt bemötande, överkomligt pris. Fick en snabb tid och den var färdig när det sagts att den skulle vara det. Rekommenderar varmt.
Personalen på Speedy var mycket vänliga, ”serviceminded” .och uppfattas proffsiga. Jag känner att jag lämnat min bil i kunniga händer.
Bra service och prisvärt samt snabba
A service. Snabbt och lätt, trevligt bemötande
Snabbt, proffsigt och väldigt bra information och service.
Utmärkt bemötande som vanligt. Utmärkt resultat på reparationen. //H
Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
Snabb och trevlig service, inga konstigheter
Trevligt bemötande gav en trygg miljö första gången jag var på en bilverkstad själv Tack för hjälpen
Årlig service. Allt gick enligt plan, tid, pris … Bra bemötande.
Nöjd kund som ville testköra bilen i de backar som tidigare föranlett att elektroniken klagade. Har skett idag till belåtenhet o Inga ryckningar eller annat utan luftmassemätaren gjorde susen. Tack o bock hälsar Anneli
Det var Mekonomen som levererade fel delar, Speedy löste det. Fick en lånebil under tiden, tack.
Väldigt snabbt, riktigt trevliga och väldigt bra pris
Trevligt bemötande. Bra jobb kan rekommenderas
Ι lwas Very satisfied.. Mr Mahmood was fantastic.. Bravo.grattis
Jag har varit deras kund sen jag flyttade till Helsingborg
Perfekt utfört jobb och bemötande
Trevliga personal och trevligt bemötandet! Kommer definitivt tillbaka.
Dom måste kontrollera att allt är på plats och att allting är tät innan kunden kommer och hämtar bilen.
Snabbt o bra byte av halvljuslampa👍
Snabb respons och trevligt bemötande
Fick supersnabb tid, service + reparation tog en dag. Lämnade 16.30 igår och hämtade idag 16.00. Fint och trevligt bemötande 🙂
Allt gick som förväntat, hjälpsamma och trevligt bemötande. Jobbet var snabbt avklarat.
Snabb och smidig service! När alla andra inte hade möjlighet o hjälpa oss så ställde speedy Helsingborg upp och fixade problemet på en dag! Vi är jättetacksamma för deras hjälp.
Lever upp till sitt namn med bravur. Snabb service och ett trevligt bemötande. Kan rekommendera att lämna in din bil till Speedy Bilservice i Helsingborg.
Bilen blev underkänd pga hål i avgassystemet. Min ordinarie verkstad och ytterligare verkstad kunde eller ville inte hjäloa mig. Speedys personal mötte upp med positiv och konstruktiv attityd och löste problemet åt mig. Återkommer gärna till Speedy nästa gång jag har bilproblem.
Jag köpte service hos Speedy. Blev väl bemött och tiden stämde överens med vad som bestämts. Kan absolut rekommendera Speedys till vänner o bekanta.. Nöjd o glad kund
Trevligt bemötande vid byte av avgassystem. Snabb tillgång till tid för byte. Pris enligt överenskommelse, men förhoppningen att inte hela systemet skulle behöva bytas, grusades.
Blev vänligt bemött. Gjorde ett bra jobb. Lämnade bilen för service
Snabbt svar, bra o korrekt bemötande så det blir service nästa gång också
Blev vänligt bemött. Hade inte förväntat mig att få en tid samma dag som jag ringde, men som tur var gjorde de ”plats” för min bil. Jag var lite i ett akut läge och behövde bilen. Partikelfiltret var fullt och det var ingen accelerationförmåga. Bilen fick dessutom en helserviceservad. Fick även låna en kundbil
Snabbt, enkel bokning via nätet, snabb respons på bokning. Trevlig personal
Trevligt bemötande, noggrann och väldigt bra mekaniskt arbete.
Mkt snabbt och prisvärt.
Mycket trevlig personal och hjälpte mig med mitt problem som bilen hade.
Jag blev väl bemöt fast killen bakom disken nog var stressad av mycket folk i kö. Tycker Speedy levde upp till förväntningarna på snabb service och helt ok pris. De fixade bromsarna på min bil.