Speedy Bilservice Helsingborg

En del av Speedy www.speedybilservice.se
  • BadgeElevenYears
1 283
4.7

Välkommen till oss på Speedy Bilservice i Helsingborg! Här hittar du en öppen och ärlig bilverkstad med professionella mekaniker, som alltid undersöker din bil noggrant och säkert. Priset får du innan reparationen och självklart har vår service och våra reservdelar tre års garanti. Snabbheten är något vi prioriterar här hos...

1283 omdömen om Speedy Bilservice Helsingborg

Sedan starten hos Reco 2013

Annika Louise N
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Jag blir bra mottagen å trevlig personal och god service

Johan B
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Vi har länge gått till speedy och tycker att dom har en Bra och snabb service! Vill alltid hjälpa till snabbt!

Johanna J
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Blir alltid trevlig bemöt tack

Sonja B
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Bra kundbemötande trots stressig situation. I mina förväntningar låg en bra redogörelse om vad som gjorts åt skadan. Tycker att jag fick en pedagogisk förklaring. Bra upplevelse och kan köpa tjänster igen.

Karin Åse Ann-christi Å
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Jag fick en snabb bokning. Som pensionär fick jag rabatt på material och arbete. Det uppskattade jag.

Jan R
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Hade bokat årlig service på bilen Jag tog med vinterdäcken och tänkte fråga om de hade möjlighet att ta på dom När kommer dit så ber han om ursäkt för att hans kollega har sjukanmält sig samma morgon eftersom han är själv inte säkert att han hinner med Jag vill inte fråga om däckbyte När jag ska hämta bilen strax innan stängning så är bilen servad och dessutom är vinterdäcken på utan att jag bett om Det kallar service Bravo!

My J
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Snabb tid och bra service .Lite minus att jag inte blev kontaktad innan om att alla fyra bromsskivorna behövdes bytas.

Jap A
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Service på en bil snabbt och trevligt bemötande

Anders Håkan S
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Fint bemötande och snabbt åtgärdat, vi är Gamla kunder hos Speedy har alltid fått ett bra jobb utfört

Ali Y
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Professionella, duktiga och trevliga tekniker.

Lena R
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Dit vill jag lämna min bil igen. Hoppas på att det inte behövs så klart, men om den behöver repareras så blir det där jag lämnar den.

Donjeta H
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Trots min dåliga attityd så var dem väldigt hjälpsamma och löste problemet.

Jan B
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Snabb och bra service. Kommer gärna tillbaka!

Malene E
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Det var fint efter et par gange

Carolin Puck Margareta D
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Toppenbra och trevligt bemötande, överkomligt pris. Fick en snabb tid och den var färdig när det sagts att den skulle vara det. Rekommenderar varmt.

Gerd W
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Personalen på Speedy var mycket vänliga, ”serviceminded” .och uppfattas proffsiga. Jag känner att jag lämnat min bil i kunniga händer.

Johanna D
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Bra service och prisvärt samt snabba

Karin N
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

A service. Snabbt och lätt, trevligt bemötande

Daniel Joakim H
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Snabbt, proffsigt och väldigt bra information och service.

Hans P

Utmärkt bemötande som vanligt. Utmärkt resultat på reparationen. //H

Johnna D
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Väldigt trevlig och hjälpsam personal.

Eva J
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Snabb och trevlig service, inga konstigheter

Ingrid A
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Trevligt bemötande gav en trygg miljö första gången jag var på en bilverkstad själv Tack för hjälpen

Kenth E
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Årlig service. Allt gick enligt plan, tid, pris … Bra bemötande.

Ingrid P
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Nöjd kund som ville testköra bilen i de backar som tidigare föranlett att elektroniken klagade. Har skett idag till belåtenhet o Inga ryckningar eller annat utan luftmassemätaren gjorde susen. Tack o bock hälsar Anneli

Ralf Herbert Georg O
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Det var Mekonomen som levererade fel delar, Speedy löste det. Fick en lånebil under tiden, tack.

Emmy S
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Väldigt snabbt, riktigt trevliga och väldigt bra pris

Jan Ingvar P
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Trevligt bemötande. Bra jobb kan rekommenderas

Katina M

Ι lwas Very satisfied.. Mr Mahmood was fantastic.. Bravo.grattis

Rolf G
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Jag har varit deras kund sen jag flyttade till Helsingborg

Raymond Anders Chris S
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Perfekt utfört jobb och bemötande

Chung C
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Trevliga personal och trevligt bemötandet! Kommer definitivt tillbaka.

Nadir B
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Dom måste kontrollera att allt är på plats och att allting är tät innan kunden kommer och hämtar bilen.

Ingrid G
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Snabbt o bra byte av halvljuslampa👍

Erlin P
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Snabb respons och trevligt bemötande

Ann L
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Fick supersnabb tid, service + reparation tog en dag. Lämnade 16.30 igår och hämtade idag 16.00. Fint och trevligt bemötande 🙂

Elin T
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Allt gick som förväntat, hjälpsamma och trevligt bemötande. Jobbet var snabbt avklarat.

Maj J
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Snabb och smidig service! När alla andra inte hade möjlighet o hjälpa oss så ställde speedy Helsingborg upp och fixade problemet på en dag! Vi är jättetacksamma för deras hjälp.

Emanuel H
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Lever upp till sitt namn med bravur. Snabb service och ett trevligt bemötande. Kan rekommendera att lämna in din bil till Speedy Bilservice i Helsingborg.

Sten H
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Bilen blev underkänd pga hål i avgassystemet. Min ordinarie verkstad och ytterligare verkstad kunde eller ville inte hjäloa mig. Speedys personal mötte upp med positiv och konstruktiv attityd och löste problemet åt mig. Återkommer gärna till Speedy nästa gång jag har bilproblem.

Yvette F
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Jag köpte service hos Speedy. Blev väl bemött och tiden stämde överens med vad som bestämts. Kan absolut rekommendera Speedys till vänner o bekanta.. Nöjd o glad kund

Björn B
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Trevligt bemötande vid byte av avgassystem. Snabb tillgång till tid för byte. Pris enligt överenskommelse, men förhoppningen att inte hela systemet skulle behöva bytas, grusades.

Mats B
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Blev vänligt bemött. Gjorde ett bra jobb. Lämnade bilen för service

Anna E
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Snabbt svar, bra o korrekt bemötande så det blir service nästa gång också

Karin K
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Blev vänligt bemött. Hade inte förväntat mig att få en tid samma dag som jag ringde, men som tur var gjorde de ”plats” för min bil. Jag var lite i ett akut läge och behövde bilen. Partikelfiltret var fullt och det var ingen accelerationförmåga. Bilen fick dessutom en helserviceservad. Fick även låna en kundbil

Nils Gustaf N
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Snabbt, enkel bokning via nätet, snabb respons på bokning. Trevlig personal

Kevin A
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Trevligt bemötande, noggrann och väldigt bra mekaniskt arbete.

Torild T

Mkt snabbt och prisvärt.

Per Lenuart P
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Mycket trevlig personal och hjälpte mig med mitt problem som bilen hade.

L
Skrev om Speedy Bilservice Helsingborg

Jag blev väl bemöt fast killen bakom disken nog var stressad av mycket folk i kö. Tycker Speedy levde upp till förväntningarna på snabb service och helt ok pris. De fixade bromsarna på min bil.