Bra och raka besked utan onödigt krångel.
Speedy Bilservice Helsingborg
Välkommen till oss på Speedy Bilservice i Helsingborg! Här hittar du en öppen och ärlig bilverkstad med professionella mekaniker, som alltid undersöker din bil noggrant och säkert. Priset får du innan reparationen och självklart har vår service och våra reservdelar tre års garanti. Snabbheten är något vi prioriterar här hos...
1356 omdömen om Speedy Bilservice Helsingborg
Sedan starten hos Reco 2013
It was friendly and fast. I would recommend to my friends
Snabb hjälp. Offert ett pris men kostade mer men inga problem att rätta till så det offererade priser gällde
Trevligt bemötande. Snabb service.
Snabb och pålitlig service. Brett utbud vad de kan stå till tjänst med
Bra bemötande och utfört jobb..
Blev mycket trevligt bemött och fick snabbt hjälp med de problem jag hade med min bil!
Vänligt, ärligt och okomplicerat
Trevligt bemötande o professionell service!
Trevligt bemötande och snabb service.
Snabb bokning, bra offert som blev lägre efter då de hade justerat enligt vad som behövdes. Tack för det!
Service hittat fjäder av.prisuppgifbokat tid
Mycket bra bemötande och service, mycket nöjd 😄
Mycket bra service av personalen. Snabbt och bra priser
Bra, snabb service. Fint bemötande och duktig personal! Tack!
Jättebra service! Kunde dela fakturan på 4 mån, vilket va bra för min son, det är nämligen hans bil.
Väldigt bra service. Fick bilen lagad dagen eftet att jag hörde av mig till dem.
Bra fast pris via mail, trevligt bemötande, snabb service. Toppen! Rekommenderas
Trevligt bemötande och prisvärt rekommenderas starkt.
Snabbt och smidigt 100% nöjd!!
Bra och snabb service , bra att ni besiktigar också
Hjälpsamma och raka i felen arbetet bra utfört jättebra
Bästa servicen 5 stjärnor
Snabbt svar efter jag fyllt i formuläret på hemsidan. Bra mottagande och återkoppling under reparationen. Allt som man förväntar sig men ofta inte får. Jag återkommer gärna hit.
Jag har blivit trevligt bemött, men det viktigaste - att laga bilen - har inte funkat. Jag har varit på Speedy 3 gånger för att få fixat samma sak. Motordiagnosvarningslampan lyste. Efter alla tre gångerna började lampan lysa igen efter någon timme eller dag. Dessutom ville jag laga belysningen så att den skulle gå på automatiskt (vilket den faktiskt gjort innan). Man bytte vredet, vilket ledde till att ”brummern” slutade funka. Jag fick veta när jag återkom tredje gången att den bilen inte har någon knapp för automatiskt...
Trevligt bemötande och bra med återkoppling. Mats är supertrevlig och vi känner oss trygga hos er.
Alltid snabb och bra service. Inga överpriser heller.
Mycket professionellt, snabb service. Trevlig personal!
Mycket hjälpsamma och trevligt bemötande av alla. Prisvärt...hjälpte till och visade mig sidor på reservdelar
Snabbt, enkelt och kundvänligt
Hej! Ingen väntetid, kunder serva min bil dagen efter jag ringt. Vänligt bemötande och fick seniorrabatt och jag kommer gärna tillbaka.
Alltid vänliga och duktiga på sitt jobb
Gott bemötande , mycket nöjd efter besöket hos Speedy bilservice Helsingborg Mvh
Årlig bilservice. Snabb hantering och mycket trevligt bemötande.
Superbra på alla sätt. Snabbt och effektivt
Hej jag blev nöjd med jobbet, när jag senare tittade på räkningen hadde man glömd seniorrabatten ,som man gjorde mycke reklam för...
Man får vad man begär och personalen gör det där lilla extra för kunden.
Bra bemötande i telefon. Allt klart för reparation nästa morgon.Tips om att byta vissa slitna däck vilket gjordes. Kommer gärna åter. /Björn
Jätte trevligt bemötande och de värnar om sina kunder och att ärlighet varar i längden. Väldigt bra utifrån alla aspekter och ömsesidig respekt. Kommer fortfarande vara kund hos dem.
Bra och professionellt bemötande.och service.
Bra bemötande. Snabb service. Kom in för ett lampbyte men mekanikern fixade en annan lampa som var på väg ut snabbt och effektivt. Priset var inte för dyrt.
Snabba, seriösa, Inga överpriser! Mycket trevligt bemötande!
Bra och snabb service, lätt att få tid, en fördel är att verkstaden accepterar att kunden själv köper vissa delar till bilen, och dom tar bara betalt för arbetet om man nu vill det som kund Möjligen något hög Timlön för utfört arbete
Trevligt bemötande, snabb service och humana priser.
Goodnservice and helpfull staff.
Entligen en riktig verkstad med riktiga mekaniker! Supre bra bemötande, professionella, effektiva. Man känner sig i trygga händer och utan konstigheter. Jag kommer tillbaka 👊.
Hej. En mycket bra service, trevlig personal och duktiga i sitt jobb. Det bästa jag har upplevt jämfört med andra firmor.
Trevliga och effektiva! Mvh Stefan Johansson
Mycket bra service. Trevlig och hjälpsam personal
snabb service trevlig personal. hade punka . jag blev väl bemött .