Speedy Bilservice Lund

En del av Speedy www.speedybilservice.se
  • BadgeTwelveYears
2 512
4.8

Speedy Bilservice i Lund välkomnar dig till en bilverkstad av högsta kvalitet! Med över 30 år i branschen erbjuder vi bilservice av toppklass, alltid med tre års garanti på både arbete och reservdelar. Våra bilmekaniker byter allt från bromsar till avgasrör och oftast går det på bara en timme. Vill du får du gärna ta en kaffe...

2512 omdömen om Speedy Bilservice Lund

Sedan starten hos Reco 2013

Ulf N
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Snabbt, smidigt och trevliga. Ringde fm fick tid kl 13, hämtade 1630. Hade punktering

Krister P
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Snabb och bra service Raka och checkade snabbt bilen Lite slarviga med kommunikation och beställning av reservdelar, hade jag inte ringt 2 dgr innan hade man missat min reservdel Priset vet jag ej

Elsa B
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Ett vänligt och professionellt mottagande och genomförande av beställt underhåll och reparation.

Nils B
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Jag litar på att man gör det som står i serviceprogrammet.

Alexander A
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Bra service och duktig personal.

Rune A
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Snabbt trevligt och proffsigt bemötande.

M
Skrev om Speedy Bilservice Lund

All was great. The only pain point are the opening hours. Would be great to be able to drop the car early (as it is) but also pick up at 18:00. Or if we could have the car service on a Saturday

Tracey G

Bra, trevligt bemötande. Väldigt snabb och bra pris. Varmt rekommenderas

Burak T

Alltid utmarkt service! Rekommenderas

Richard G
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Jag fick problem med att starta min bil på grund av att batteriet var helt slut men efter kontakt med Speedy så tog dom emot mig direkt och jag kunde efter hjälp från en granne kunde jag ta mig till Speedy i Lund där dom bytte mitt batteri mot ett nytt och släckte en del felkoder på mindre än en halvtimme. Helt professionellt och underbart.

Gunnhildur M
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Prisvärda och mycket bra service och bemötande - precis som alltid.

Max S
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Bra service av personalen. Snabba och prisvärda jobb. Kommer komma tillbaka!

Bengt I
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Trevligt och bra bemötande. Slutpriset blev lägre än det offererade trots att mer arbete utfördes! Måste betecknas som ovanligt.

Elna W
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Bra bemötande och snabbt och proffsigt jobb.

Susanna S
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Trevligt bemötande och snabb service.

Lars G
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Som alltid utmärkt bemötande och service!

Lars T
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Bra bemötande och smidigt till en bra kostnad

Gun L

Perfekt Snabbt och effektivt

Revingeheds S
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Trevligt och proffsigt bemötande, kunnig personal!

Gustaf O
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Alltid trevliga och serviceminded!

Jens W
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Trevligt och proffsigt bemötande, bra kvalitet på arbete och delar.

Joakim Georg Bernhard M
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Enkelt, bra service kombinerat med utomordentligt bemötande

Olivia N
Skrev om Speedy Bilservice Lund

En mycket bra service och bemötande som sticker ut från mängden. Är därför en återkommande kund. Speedy kan rekommenderas!

Elmir N

Snabba och effektiva. Bra bemötande

Per A

Professionellt bemötande, kunniga.

Salana A
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Bra service och trevlig personal!

Louise B
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Bra bemötande. Bra service. Aldrig någon oförväntade kostnader.

Kenneth L
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Kanonservice som vanligt. Bra pris och bemötande. Kommer att anlita speedy fler gånger.

Emilia S
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Du behöver inte läsa fler recensioner. Välj speedy så ångrar du dig inte! Aldrig varit med om så bra service! Inga krusiduller här inte. De gör jobbet och är trevliga. Extra eloge för det rabatterade priset jag fick pga strul med delar hos leverantören, som de egentligen inte kunde påverka.

Speedy L gillar detta
Alf F
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Så glad jag hittade till Speedy i Lund! Inget bullshit, inga dolda kostnader. Alltid väldigt trevligt bemötande.

Karin Marina B
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Sveriges i särklass bästa bilverkstad!! Använder dom alltid för årliga servicen och andra ”ev småsaker” däremellan. Snabba, duktiga och alltid oerhört serviceinriktade och med ett glatt humör! Rekommenderar Speedy alla dagar i veckan!

Ann F
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Trevligt bemötande och god snabb service!

Carl S
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Ett både vänligt och mycket professionellt bemötande när jag lämnade bilen för årsservice. Blev mycket nöjd förra gången och hade höga förväntningar nu. Förväntningar som verkstaden till fullo levde upp till. Bra pris och mycket bra och konstruktiv genomgång av några saker som behöver fixas och kontrolleras utöver själva servicen. Speedys i Lund är en bilverkstad i toppklass!

Carl-Magnus H
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Snabb och billig service. Vänlig service.

Aster H
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Trevlig bemötande fick hjälp med bil service , punktligt med tid Gjort deras jobb som de lovade TACK 🤩 Hälsningar Aster

Jan K
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Byte av kamrem och ev oljeläckage. Bra pris och proffsigt bemötande.

Anna W
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Vänliga och hjälpsamma. Hade strul med att få min bil till verkstaden och behövde boka om, det var inga problem. Fick ärliga och rimliga kostnadsberäkningar innan jag lämnade in bilen och fick två troliga priser att förhålla mig till redan innan de ens tittat på bilen, baserat på vad jag uppgett för problem muntligen. När det visade sig bli det dyrare alternativet blev jag uppringd och informerad innan något gjordes. Allt vad jag önskar från en verkstad!

Sandra A
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Mycket bra service! Dennis är duktig på sitt jobb

Helena N
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Vi fick ett akut problem. Bromsslang gick i sönder. Dom kunde snabbt ta bilen och det var löst på 3 dagar (leveranstid av bromslang) mycket nöjd

Maja E
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Bra service, snabb hjälp! Fick offert på 17 000 på en annan bilfirma. Gick sedan till Speedy Bilservice, fick en offert på 6800. Dom lagade min bil på en förmiddag och tog den till besiktningen med kort varsel. Mycket mycket nöjd! Hade mina vinterdäck i bilen. De bytte till dessa utan att jag ens fråga, helt gratis dessutom. Är väldigt nöjd!

Tomas W
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Trevligt bemötande. Gjorde vad de skulle för priset de sa och på tiden de sa. Jag kommer att besöka dem igen.

Susanne Elise F
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Speedy har otrolig kompetent personal. Det går fort att få tid och att dom har fasta priser. Jag har anlitat dom flera gånger och blir lika imponerad av deras kunskap varje gång. Denna gången lagade dom ett elfel på min bagagelucka som inte gick att öppna.

Erik B
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Bra på alla sätt utöver att jag vid upphämtning fick jag kommentaren att jag inte ska räkna med att det håller då ni ansåg reservdelen jag hade med mig var av dålig kvalitet. Ni godkände att jag tog med den och det är självklart att ni inte lämnar garanti för reservdelen och säg gärna det. Men osmidigt att säga att jag inte ska räkna med att det håller. Ett bensinpåfyllningsrör som hänger i bussningar är ju inte direkt jätteutsatt för slitage dessutom. Som sagt för övrigt bra.

Per R
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Positivt vänliga med god service

Lennart N
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Helt OK, snabb och god service

Ingela B
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Alltid bra till hyffsade priser

Simon H
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Bra bemötande. Tydligt förklarat vad som åtgärdas. Prisuppgifter innan arbetet. Tack ska ni ha. Kommer fortsätta vara en återkommande kund.

Andreas S
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Service med bra återkoppling, goda råd och bra prisbild! Nöjd varje gång!

Lars O
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Bra bemötande och reparationen var enligt förväntan. Fick ett pris på byte av två spiralfjädrar och förväntad arbetstid men reparationen tog bara en timme. Det ger en timkostnad på 3125 kronor vilket är helt orimligt. Kortare arbetstid måste också komma kunden till godo

Kevin J
Skrev om Speedy Bilservice Lund

Alltid ett trevligt bemötande och underbar service, lämnar alltid mina bilar här!