Byte av kamrem och ev oljeläckage. Bra pris och proffsigt bemötande.
Speedy Bilservice Lund
Speedy Bilservice i Lund välkomnar dig till en bilverkstad av högsta kvalitet! Med över 30 år i branschen erbjuder vi bilservice av toppklass, alltid med tre års garanti på både arbete och reservdelar. Våra bilmekaniker byter allt från bromsar till avgasrör och oftast går det på bara en timme. Vill du får du gärna ta en kaffe...
2477 omdömen om Speedy Bilservice Lund
Sedan starten hos Reco 2013
Vänliga och hjälpsamma. Hade strul med att få min bil till verkstaden och behövde boka om, det var inga problem. Fick ärliga och rimliga kostnadsberäkningar innan jag lämnade in bilen och fick två troliga priser att förhålla mig till redan innan de ens tittat på bilen, baserat på vad jag uppgett för problem muntligen. När det visade sig bli det dyrare alternativet blev jag uppringd och informerad innan något gjordes. Allt vad jag önskar från en verkstad!
Mycket bra service! Dennis är duktig på sitt jobb
Vi fick ett akut problem. Bromsslang gick i sönder. Dom kunde snabbt ta bilen och det var löst på 3 dagar (leveranstid av bromslang) mycket nöjd
Bra service, snabb hjälp! Fick offert på 17 000 på en annan bilfirma. Gick sedan till Speedy Bilservice, fick en offert på 6800. Dom lagade min bil på en förmiddag och tog den till besiktningen med kort varsel. Mycket mycket nöjd! Hade mina vinterdäck i bilen. De bytte till dessa utan att jag ens fråga, helt gratis dessutom. Är väldigt nöjd!
Trevligt bemötande. Gjorde vad de skulle för priset de sa och på tiden de sa. Jag kommer att besöka dem igen.
Speedy har otrolig kompetent personal. Det går fort att få tid och att dom har fasta priser. Jag har anlitat dom flera gånger och blir lika imponerad av deras kunskap varje gång. Denna gången lagade dom ett elfel på min bagagelucka som inte gick att öppna.
Bra på alla sätt utöver att jag vid upphämtning fick jag kommentaren att jag inte ska räkna med att det håller då ni ansåg reservdelen jag hade med mig var av dålig kvalitet. Ni godkände att jag tog med den och det är självklart att ni inte lämnar garanti för reservdelen och säg gärna det. Men osmidigt att säga att jag inte ska räkna med att det håller. Ett bensinpåfyllningsrör som hänger i bussningar är ju inte direkt jätteutsatt för slitage dessutom. Som sagt för övrigt bra.
Positivt vänliga med god service
Helt OK, snabb och god service
Alltid bra till hyffsade priser
Bra bemötande. Tydligt förklarat vad som åtgärdas. Prisuppgifter innan arbetet. Tack ska ni ha. Kommer fortsätta vara en återkommande kund.
Service med bra återkoppling, goda råd och bra prisbild! Nöjd varje gång!
Bra bemötande och reparationen var enligt förväntan. Fick ett pris på byte av två spiralfjädrar och förväntad arbetstid men reparationen tog bara en timme. Det ger en timkostnad på 3125 kronor vilket är helt orimligt. Kortare arbetstid måste också komma kunden till godo
Alltid ett trevligt bemötande och underbar service, lämnar alltid mina bilar här!
Alltid bra service, och känna alltid som att man kan lita på att rätt saker blir gjorda. Bara plus!
Snabb och effektiv service av byte ljuddämpare samt knapp till bagageluckan. Serviiceminded personal extra plus till Dennis som alltid ser till att fixa till kundens belåtenhet!
Bra bemötande och bra service till ett rimligt pris.
MYcket bra, som vanligt Trevligt bemötande, bra service
Tålmodig och tillmötesgående behandling av försäkringsärende.
Proffsig personal och inga konstigheter! Det är 2 gången jag servar på Speedy i Lund och jag är nöjd.
Mycket bra snabbservice och ett trevligt bemötande kan rekommendera tack
Utan tvekan mest kompetenta servicetekniker söder om polcirkeln och servicenivå som saknar motstycke. Rekommenderas varmt.
Mycket bra! Mycket nöjd! Jag fortsätter anlita speedy
Trevligt bemötande och extremt snabb reparation. Lämnade in bilen 0730 och den var klar 0900.
Trevligt, proffesionellt bemötande och snabb service. Däckbyte.
Kunniga hjälpsamma trevligt bemötande.
Exceptionellt trevlig personal som comunicera väl och lyssnar på sina kunder.
Trevliga bemötandet och ett snabbt service! Nöjd!
Som alltid, trevligt bemötande, bra service och prisvärt! Byte till vinterdäck från deras däckhotell.
Bra och professionellt bemötande, flexibla och smidiga. Mångårig kund pga bra service.
Mycket effektiv och professionell som vanlig. Tack Dennis!
Toppen snabb och bra service,
Bra bemötande och service. Bra förklaring från personal ang. Vad dem gjorde och även bilen status.
Snabbt åtgärdat men dyrare än senast.
Servade min Kia för första gången hos er och inte på märkesverkstad. Enkelt att få boka tid och vänligt personligt bemötande. Snabb service gjorde att jag endast var utan bil i 2,5 timme. Billigare, smidigare och bättre bemötande än min märkesverkstad. Dessutom visade det sig att en vägassistansförsäkring ingick, vilket är utmärkt.
Som vanligt en trevlig och tillmötesgående personal. Snabb hantering till ett rimligt pris.
Jag som kund känner mig sedd och super bemöt av alla på Speedy.
Snabb och effektiv service vid byte till vinterdäck.
Bästa bilservice i Lund! Alltid professionellt. Varmast rekommenderar!
Mycket Väl bemött. Jag hade samma förväntningar som innan. Grund service. Reservdelar. Däckbyte. Jag är mycket nöjd. Rekommenderar andra att serva sina bil hos Speedy.
Mycket bra allting hos Speedy i Lund!
Alltid snabba, alltid lika trevliga
Bra och snabb service. Byte av däck
Alltid snabb och bra service!
Alltid snabb och bra service!
Utmärkt bemötande och information. Fick rulla in min BMW Z3 förhand och knappt 1800kr senare spann hon som en katt igen. Tack!
Det var som vanligt nämligen snabbt och bra bemötande.
Toppen som. Vanligt. Snabbt.
Trevligt bemötande och snabb service på bilen!