Snabba, vänliga, gör mer än man kan förvänta. Kenneth är en utmärkt representant för SPEEEDY
Speedy Bilservice Nacka
Här hos oss på Speedy Bilservice i Nacka ges proffsig bilservice med fokus på kundnöjdhet. Vad behöver du fixa på din bil? Växellådan? Oljan? Eller behöver du kanske någon som utför en grundlig kontroll och ser var felet ligger? Våra kunniga mekaniker jobbar snabbt och effektivt och har som mål att det ska vara smidigt att...
2208 omdömen om Speedy Bilservice Nacka
Sedan starten hos Reco 2013
Tydlig kommunikation. Proffsigt bemötande.
Bra och snabbt jobbat dessutom i tid
Alltid väl bemött ! Fin service - varje gång ! TACK för idag !
Kunnig och kundvänlig service.sedvanlig misstänksamhet mot bilverkstäder finns ikke mot Speedy.
Jättebra utfört jobb och mottagande. Mycket nöjd/Anette
Alltid bra bemötande och service.
Mycket bra. Har varit kund i väldigt många år, nu däckskifte som vanligt. Tack för fin service! Per-Olov Sandberg
Kennet är toppen! Supersnabb och bra service!
Snabbt, proffsigt prisvärt!
Trevligt och kunnig personal. Effektiv och bra service på bilen.
Vänligt bemötande och snabbt jobbat
Trevligt bemötande. Ingen kötid. Däckbyte och däckförvaring.
Snabb och smidig service, trots att det var full rulle med däckbyten.
Bra trevligt bemötande flera år och alltid fått hjäp
Jag bytte till vinterhalvåret. Mycket trevligt bemötande. Snabbt fixat. Önskade trevlig helg osv.
Excellent service for a tourist that was stranded. Fast, honest, and friendly. Would definitely recommend.
Alltid vänligt bemött och får hjälp snabbt! Mycket nöjd med servicen och det känns tryggt.
Trevlig och smidigt bemötande som vanligt
Bra snabb service och trevligt bemötande!
Snabbt och proffsigt! Stor kunnighet.
Suveränt trevligt och seriöst bemötande. Mycket nöjd.
Snabb och prisvärd service. Alltid trevlig personal. Jag Fortsätter att vara en kund hos er
Jag blev överraskad av hur snabbt och bra bilen lagades
Snabbt, sen få vi väl se om det är bra 😊 men bemötandet och det övriga runt var 👍
Alltid trevligt bemötande och bra service på Speedy Nacka. Smidigt med däckförvaring och lätt att få tid för däckskifte.
Stressad, otåligt och ofullständigt bemötande. Fick inte klar förklaring vad som skulle bytas, trodde att priset inkluderade mer.
Vänligt bemötande och snabbt och smidigt genomförande av min årliga bilservice.
Snabba serviceåtgärder och hantering.
Både snabb och trevlig Rimlig prissättning
Alltid trevligt bemötande och skickliga mekaniker.
Tydligt, ärligt, snabbt. Rekommenderar!
Uppfyllde alla förväntningar på god service.
Trevligt bemötande. Allt var bra
Trevligt bemötande och snabb service
Nonchalant bemötande i kassan. Bilen var inte klar trots att de ringt.
Mycket bra, jag återkommer för att byta bromsskivor😊
Bra och snabb service samt trevligt bemötande!
Väldigt bra service och alltid bra bemött! Kan varmt rekommendera.
Mycket pålitlig service! Dessutom vänligt bemötande och de gör skäl för namnet ’speedy’
Bra service och trevlig personal
Snabb att få tid. Bra service. Försöker inte sälja på ”extra-grejer” utan väldigt kund inriktad. Tack!
Snabb och bra service. Dom här grabbarna kan meka bil.
Tydlig & vänlig kommunikation, nöjd med service, kan varmt rekommendera ☺️
Snabbt och smidigt Trevligt bemötande
Bra service, lätt att boka tid till verkstaden. Bra information om vad servicen skulle kosta.
Jag blev bemött på ett väldigt på sätt och ger 8 av 10 speedy bilservice nacka
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
Mycket bra service och information från Speedy i Nacka. Rekommenderar starkt.
Proffesionellt och trevligt mottagande