Stockholm Städgruppen AB

153 omdömen om Stockholm Städgruppen AB

Sedan starten hos Reco 2023

Samson Teshome W
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Jag och min fru fick tyvärr en bedrövlig upplevelse. Först och främst kom de ca 45 min sent utan att höra av sig. Sedan fakturerade dem "avfrostning" av frys fast det ej gjordes. Det värsta av allt är att dem repade våra fönster. Städföretaget vill ej ta ansvar för vad dem har åsamkat. Som tur är har vi haft en besiktningsman som fört både för- och efterprotokoll samt bildbevis. Vi kommer givetvis upprätta en ARN-anmälan på detta. Hemförsäkringen kommer lyckligtvis återkräva pengarna från städföretagen men surt nog...

Kerstin S
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Ingen lätt uppgift för två unga kvinnor att städa ett helt hus. Dessutom tog det så lång tid för dem att mörkret hann komma utan att vi beräknat att det behövdes extra belysning. Städningen godkändes inte men detta kan kanske inte belasta flickornas arbete utan snarare den beräknade tiden för dem att utföra städningen. Med hälsning Kerstin Sandberg

Emma L
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Extremt oseriöst företag, betalade extra för avfrostning vilket inte gjordes, städerskan var 30 minuter sen, vid fönsterputsen har de repat sönder våra fönster. Hörde av mig till kundtjänst och fick ett riktigt tråkigt bemötande. De vägrar ta på sig ansvaret för våra fönster och skriver att det är bevis nog att det inte är deras fel då man ”putsar fönster vertikalt och reporna är horisontella”. Tur att vi har både bilder, förbesiktningsprotokoll och besiktningsprotokoll efter städningen som stöd till vår ARN-anmälan. Skulle enbart rekommendera detta företag till min värsta fiende.

Henrik I
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Bra bemötande, mycket bra städat.

Hans K
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

kom i tid utförde ett mycket bra jobb

Jenny Ö
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Grymt jobbat! Jag är jättenöjd och städningen var mycket noga utförd.

Jesper K
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Jag beställde en flyttstädning (endast städningen) från "https://www.flyttstdningistockholm.nu/". Trots att jag blev tvungen att med väldigt kort varsel att ändra detaljer i min beställning så hjälpte Städgruppen till med allt som behövdes. Lite svårigheter i kommunikation både hos städare samt växel pga bristande svenska samt engelska. Städningen levde upp till kontroll av Micasa utan anmärkningar samt omstädning vilket leder till ett gott betyg.

Anna-karin E
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Våra fönster blev väldigt rena o fina. Vi är jättenöjda!

Daniel C
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Very quick, responsive and helpful communication with Victoria and Daria in customer support. Everything was clearly presented to me and help offered as needed. The cleaning itself was also good overall.

Ugur S
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Bra städat enligt mina önskemål, trevlig och duktig personal, fick bort ingrodda fläckar, jag kan varmt rekommendera Städgruppen.

Ann H
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

flyttstädning. Snabb och enkel bokning via nätet bara några dagar före själva städningen. städningen genomfördes bra. Smidigt

Josefine H
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Riktigt bra städat när vi bokade flyttstäd!

Elias S
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Smidigt och bra! Blev extrakostnad för extra smutsigt, men det löstes bra. Tack

Karl K
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Städaren hade för kort stege och städade inte längst upp i skåp och bokhyllor. Fogar i badrum ingick inte trots att detta inte fanns som tillval vid beställningen. Ingen kompensation.

Kristina R
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Fick ringa tillbaka dem då det inte var nära rent efter de varit första gången. Inte färdigställt de extramoment som jag betalat extra för. Trevligt bemötande från kontoret.

Linda S
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Otroligt noggranna och resultatet var superrent! Kommer definitivt ta hjälp av de igen.

Caroline L
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Jag fick tyvärr börja med att dammsuga när jag kom hem efter er städning. Sen torka av lampor och ett bord från damm. Två koppar sattes in i skåpet utan att diskas. Överlag kändes det inte genom städat och jag blev besviken.

Sofia E
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Städaren var noggrann och snäll, gjorde jätte bra jobbat.

Christer L
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Vi är väldigt nöjda med vår flyttstädning. Snabbt, enkelt och proffessionellt.

Amanda H
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Städningen var riktigt bra! Kundtjänsten var riktigt usel

Svar från Stockholm Städgruppen AB

Tråkig att du upplevde krav på direkt betalning med Swish pga din ekonomiskt situation som usel och kul att du är nöjd med städningen! Tack för omdömen!

Madeleine J
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Rekommenderas ej. Städningen blev inte godkänd, var smuts kvar i lägenheten trots att det skulle vara flyttstädning. Dessutom blev det kortslutning och luktade bränt i lägenheten, visade sig vara ett uttag vid spisen som blivit bränt (under tiden städerskan var där). Anlita några andra för att slippa stressa och bli dåligt bemött i samband med er flytt ❗️

Svar från Stockholm Städgruppen AB

Hej Madeleine, Du har ju fel anmält problemet med el till hyresvärden. Ingen har hört av sig med skadeanspråk till oss, misstänker att felet berodde på något annat än att städerska var i din bostad. Städgaranti utnyttjades inte heller så det stämmer inte att städningen inte blev godkänt, annars skulle du reklamera det direkt till oss. Dålig bemötande menar du att du att vi inte köpt dig en ny ugn som du önskade i mejlet eller gjorde avdrag för din tåg biljet? Det kom ganska många krav från dig som tillslut stämde inte med verkligheten.

Sylvia N
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Snabb och professionell hjälp!

Elise M
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Vi har haft glädje av att anlita städhjälp till vår ö i Stockholms skärgård under många år. Hittade företaget online och har varit enkelt att kommunicera med dem.

Hanna S
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Bra städning. Kom dock nästan 30 min sent utan att meddela.

Chen X
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Flyttstädningen var i helhet väldigt bra gjord men kundservicen är under all kritik. Städarna missade en hel del kattsand med dammsugningen och städningen klarade därför inte hyresvärdens besiktning vid utflyttningen. Alla försök till kontakt med Stockholm Städgruppen med hänvisningar till "städgarantin" ghostades av företaget. Det är först som när man hotar med att bestrida fakturan enligt Konsumentverkets rådgivning som företaget ens svarar på mailen. Även när de svarar så saknar de något som helst intresse av att försöka...

Svar från Stockholm Städgruppen AB

Hej, du skickar en bild på din finger med en ris frön och kräver att vi kommer tillbaka och städar om på flera ställe. Någon besiktningsprotokoll att städningen är inte godkänt saknas, bilder med tydliga brister finns inte. Missnöjda hyresgäster som tar över bostaden finns inte. Ja vi tycker att det är inte rimligt av miljöskäl att köra bil i 2 timmar för att du skickade en bild med ris frön. Du är välkommen att höra av dig till oss om nya hyresgäster kommer ha synpunkter eller städningen blir inte godkänt av en utbildad besiktningsman.

Dan M
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Vi har hört av diverse olika bekanta att deras flyttstädningar har varit dåliga. Vi var förberedda på att även vår städning skulle lämna en hel del att önska. Men vi blev supernöjda och även de som flyttade in i vårt hus var glada åt städningen. Kan varmt rekommendera Stockholm stödgruppen AB

Mostafa S
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Tar 500kr extra betalt för balkongstädning och säger efteråt att rengöring av glasräcket inte ingår i städningen. Rengör inte ens insidan av glaset.

Svar från Stockholm Städgruppen AB

Hej Mostafa, din skrivelse stämmer inte riktigt. Vi har putsat glas på insidan, av säkerhetsskäl har vi total förbud för våra tjejer att sticka ut sig över räcke. Den information har du fått i sammanband med din bokning. Bra om du kan tilläga att själva städningen hade inga anmärkningar och blev godkänt från första gången.

Elin E
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Tack vare er gick min lägenhetsbesiktning igenom! Superfint städat och är så tacksam över att jag fick hjälp på så kort varsel. Rekommenderar verkligen, värt varenda krona!

Åsa N
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Flyttstäd ink balkong - mycket nöjd. Prisvärt!

Anders J
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Problemfritt och smidigt utan större anmärkningar

Ali A
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

the apartment was cleaned in a good way, we booked "moving out cleaning" and the job was done in a good way

Filipe A
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Blev rekommenderad Städgruppen av Flyttkalle som jag använde när jag flyttade. Väldigt professionell och duktiga. Väldigt nöjd!

Berit H
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Vänligt mottagande och ypperligt städat, kan varmt rekommenderas!!

Jonas P
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

På kort notis beställde vi flyttstäda, kunde även till och med tidigarelägga datumet och de var hjälpsamma med det även om det var lite svårt att få tag i dom genom telefon växeln. Städningen var superb och av högsta kvalité

Pontus S
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Tycker dem var bra och noga. Effektiva, kanske missade något litet men inget som man inte kunde ta lätt själv.

Lina Å
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Trevlig personal, gick snabbt och blev superfint!

Anders F

Pålitlig och trevlig städfirma

Ulla Karin N
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Jag uppskattade att det var lätt att boka om när jag behövde skjuta på städningen. Det var lätt att boka och kryssa i tjänster i samband med bokningen. Väl utfört arbete. Rekommenderar.

Sandra V
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Jätte trevliga, i tid och lämnade hemmet i TOPP SKICK. Är så så nöjd 🌞🌞🌞🌞🌞 Jag bokade flyttstäd och de städade så noggrant

Claudia Catarina G
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Jag är alltid lika nöjd med Stockholm Städgruppen AB o deras utmärkta städtjänster, bra priser samt kundservice, och är därför en återvändande kund. Nu senast bokade jag en flyttstädning av en nyrenoverad lgh. Kan varmt rekommendera!

Marie T
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Snabb återkoppling. Fick hjälp till dagen efter Det var flyttstädning som var uppdraget. Nöjd

Anita R
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Lätta att få kontakt med samt att det går att få hjälp inom kort tid. Har anlitat företaget vid olika tillfällen , dom gör ett otroligt bra jobb. Dom är noggranna & det blir skinande rent överallt . Toppen. Personal !

Sara S
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Dom kom med kort varsel på helgen och gjorde en flyttstäd åt mig. Jag är mycket nöjd med resultatet och dom tog före och efter bilder vilket var jättebra!

Agnes M
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Jag och min sambo är supernöjda med flyttstädningen vi bokade. Det var smidig bokning på städgruppens hemsida, vi fick bokningsbekräftelsen direkt och strax innan avtalad tid så hörde städgruppen av sig via sms och meddelade att dem var framme vid lägenheten. När vi inspekterade städningen efteråt så var allting perfekt, och särskilt nöjda blev vi med städningen av duschväggar och spishällen. Rekommenderar verkligen Stockholm städgruppen.

Kenneth S
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Snyggt och rent till ett väldigt bra pris!

JOSEFINA ÅSA ANNA L
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Superfin noggrann och proffsig flyttstädning. Är väldigt nöjd och rekommenderar varmt.

Ulf H
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Tog en kreditupplysning på mig utan att först fråga eller informera om det.

Kristin M
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Flyttstädningen blev jättebra utan anmärkelse. Jag kunde omboka utan problem och dessutom bra pris!

Max R
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Inga konstigheter, allt var noggrant och fint städat. Väljer Städgruppen inför nästa flyttstäd :)

Karl R
Skrev om Stockholm Städgruppen AB

Det var mycket bra och jag är mycket nöjd med resultatet. Särskilt nöjd med kundmottagningen i samband med beställningen: blixtsnabb och glasklar.