Beställt flera gånger. Alltid snabb leverans av riktigt bra ved, mycket bra bemötande vid beställning.10/10
Stockholms Vedlager AB
10 omdömen om Stockholms Vedlager AB
Jag uppskattar såserna som minskar tiden från start till färdig middag. Generösa portioner och bra variation på recepten.
Bra pris, snabb och smidig leverans och ett väldigt bra bemötande vid beställningstillfället. Beställer definitivt igen 👍🏻
Torr och fin björkved levererades som alltid. Enkel hemsida att beställa från och alltid leverans som utlovat.
Beställde ett Hillerstorp paviljongtak som levererades fortare än förväntat, mycket nöjd kund 🙂👍
Brukar hjälpa mina föräldrar att beställa ved.De har alltid varit nöjda och fått det levererat på överenskommen tid och plats. Sista beställningen hade jag i stressen missat att göra vilket blev lite panik.Ringde och fick ett väldigt trevligt bemötande i telefonen och veden var på plats hos mina föräldrar redan dagen efter.Bra och snabb service.
Jag läste omdömmena här efter att ha beställt och fick lite panik, däremot känner jag inte riktigt igen mig. Vet inte om det beror på att jag beställde tidigt på säsongen eller råkade vara hemma när det levererades. Veden i storsäck innehåller lite "skräp" i form av barkbitar och flisor, men inte mer än förväntat. Det är klart att den inte är lika fin som björkved i säck. Enligt min fuktmätare håller den mellan 10%-20% så inget att klaga på där heller. Den enda kritiken jag har är gällande kommunikationen efter beställning....
Jag borde ha läst era omdömen först. Ved som är möglig och inte går att tända överhuvudtaget. Hade jag bränt pengarna hade jag åtminstone fått en brasa. Urdåligt!
Gör inte misstaget att köpa från Stockholms vedlager! De levererade 1 kubik, tog betalt för 2. De säljer "torr ved" som ryker och pyser pga fuktighetshalten samt är omöjlig att tända på. Kluven ved betyder tydligen halva träd och vissa går inte ens in i öppna spisen. Och just ja, de körde sönder uppfarten och lämnade oss att bära in den.
Utan att kontakta mig så hällde de ut min pall vid tomtgräns (trots nederbörd) och blockerade hela uppfarten (pallen hamnade överst men det gick väl fortast så!). Efter tfn diskussion med dem tyckte de att detta var ett ok sätt att leverera - jag hade ju inte bett om någonting annat (!!??) - låt mig sammanfatta så här - jag kommer inte handla där igen...
Varning för detta företag! Leverar endast cirka hälften av vad som avtalats men tar fullt betalt.
Lurar kunder genom att leverera mycket mindre ved än vad kunden beställt men tar betalt för en större mängd än vad som levererats. Beställde 2 kbm fick levererat 1 kbm och en faktura på 1800:-