Ulrika K:
Jag kontaktade företaget för att ifrågasätta storleken på glasen jag fick jämfört med dem jag beställde efter produktinformationen på hemsidan.
Blev otroligt snabbt, trevligt och positivt bemött.
Fick två alternativ att välja mellan, varav ett var rabatt om jag behöll glasen - vilket jag gjorde.
Blev så glad att jag beställde en omgång av några storlekar större glas och fick rabatt även på dessa.
Nathalie och Nicole är stjärnorna som jag hade kontakt med.
Hälsningar från en otroligt nöjd kund
Marie W:
Beställningen skickades till en butik där jag aldrig handlar. Hade uppskattat att få välja vart den skulle skickas. Jag hade definitivt inte valt 2 mil bort!
Per L:
När jag ringde så var bemötandet väldigt bra.
Reparatören som kom hit var under all kritik. Jag fick hjälpa honom med koden till min Bosch. Efter det ringde han supporten som guidade honom helt och hållet genom servicen. Han ringde senare upp och berättade om ett fel på ett annat fabrikat. Jag fick då förklara för honom att jag inte hade det märket. Jag ringde till en firma i Hjo eftersom den låg närmast. Sedan kom reparatören från Falköping och tog restid därifrån. Dråpligt!
Mvh Per Lundin
Sven M:
Kunde inte tänker hur snabbt man kan skicka iväg någonting. Jag beställde på helgen och hade min paket redan tisdag morgonen. Utmärkt!!! Alltid igen!
Gry E:
Jeg har sett ett par webinar og nå går jeg onlinekurs. Jeg syns de har gode tilbud og god kunnskap om hundetrening. På onlinekurs et liker jeg blandingen mellom å presentere metoder med både teori og små filmer. Godt å få tilbakemelding på egne innspill og videoer som går direkte på det jeg gjør og ikke generelle tips.
Gunilla Stigsdotter M:
Jag köpte en mycket tunn ull"madrass" som ligger ovanpå mafrassen för att ge undervärme i sängen. Den värmen känns skön.
Det är säkert 3 år sen jag handlade där.Har inga övriga kommentarer.
vänligen
Gunilla S.Malmborg
Jessica K:
Jättesmidigt att handla i webbshoppen, och varorna kom fram mycket snabbare än jag hade förväntat mig. Så jag är väldigt nöjd med upplevelsen, och handlar gärna igen.
Hans L:
- Köpt tapeter.
- Talade med butiken, mycket trevligt bemötande, beställde via
nätet.
- Bra pris, snabb leverans var förväntningar som uppfylldes.
Mycket positiv upplevelse och kommer att rekommendera dem till bekanta samt kontakta dem igen för nästa inköp,
Emma S:
Har handlat många gånger och var lika nöjd med produkter varje gång. Tygblöjorna har väldigt hög kvalitet, snygga och mjuka. Precis så dem ska vara. Väldigt snabb service och god kundkontakt. Kan rekommendera alla att handla här.
Ann-christin P:
Fick min första träff med Kurt Sandvik 98/99.
hemma hos honom på Hisingen. Har lyssnat på hans föredrag några gånger, Har Hans böcker och idag köper jag tsndpulvet, kalk, nässelpulver och gurkmeja.
Är mycket nöjd.🌞🌞