Vi bodde mitt emot förut, nu kör vi 30 min enkel väg varje gång vi ska handla sushi. Finns ingen bättre närmare och då finns det ändå en jäkla massa sushi ställen i Stockholm. Lätt värt omvägar.
Sushi Zen AB
6 omdömen om Sushi Zen AB
Bäst sushi i stan och bäst service.
trevlig personal och bra mat, rekommenderas varmt. kommer hit flera gånger i månaden
Mitt favoritställe för Sushi i Stockholm. Superfräsch och väldigt god sushi med råvaror i toppklass. Mycket trevlig och alltid lika vänlig personal. Äter här minst en gång i veckan. Rekommenderas varmt!
En av de bästa sushiställerna jag har varit på i Stockholm. God sushi och stora bitar samt trevlig personal. Lokalen är som sagt inte så stor, men jag har aldrig varit med om att det har blivit platsbrist. Om man vill äta bra sushi så bör man helt klart ta sig en sväng förbi Sushi Zen. OBS! De har ej öppet på lördagar.
Här har de absolut världens godaste sushi! Mycket bra pris för så bra kvalitet. Deras små rullar är definitivt ett måste. Personalen är också jätte trevliga. Ganska liten lokal men det finns alltid plats ändå. Hit ska man gå om man älskar sushi!