Joakim Qvänsel

Joakim Qvänsel

Joakim Qvänsel är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Joakim Qvänsel har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Joakim Qvänsel har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Qvänsel har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

71 omdömen om Joakim Qvänsel

Sedan starten hos Reco 2023
Ewa Margareta R
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Kil

Joakim är lyhörd och återkopplar snabbt vid kontaktsök. Vid visningen kände han till fastigheten, bidrog med information och deltog i resonemang samt hanterade frågor vi ställde med återkoppling från säljaren inom kort tid. Vår helhetsupplevelse av mäklaren vid köpet av aktuell bostad stämde relativt väl in på våra förväntningar.

Malin P
Karlstad

Gav ett pålitligt och korrekt intryck. Förklarade vilket skapade förtroende. Uppskattade att mötena kändes mer personliga, uppriktiga än mycket”kostym” med välputsade skor då ”kostymbeteende” ger mer misstanke än förtroende. På kontraktsdagen läste Joakim ur dokumenten vilket kändes tryggt på en nervös dag. Uppskattar att det inte funnits några inställsamma drag (neutralt stämningsläge) bara tydlighet och vänlighet.

Michael N
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Mycket bra mäklare som var tillmötesgående och alltid kontaktbar. Rekommenderas

Sofie P
Vålberg

Vi är mycket nöjda med Joakim som vår mäklare. Han är väldigt kunnig, professionell, tillmötesgående och vänlig. Listan kan göras lång med allt som vi är nöjda med. Otroligt bra med kommunikationen till oss vilket gjort processen väldigt trygg. Kommer med bra tips och råd. Vi rekommenderar Joakim varmt.

Daniel P
Vålberg

Joakim är en mycket kunnig och serviceinriktad mäklare som alltid svarar oavsett om han är på semester i Spanien eller på kontoret. Vi är verkligen supernöjda!

Wilma H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Marieberg

Joakim upplevdes professionell, kunnig och påläst. Gav snabba svar på våra frågor och såg till att affären genomfördes på ett smidigt sätt.

Marcus P
Marieberg

Joakim har under hela kontakten varit väldigt tillmötesgående och professionell. Han har varit lättsam att både ha dialog, kontakt och diskussion med och har levt upp till dom förväntningar vi haft som förstagångsköpare.

Daniel E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Marieberg

Vi är mycket nöjda med Joakim. Han har gett oss bra tips och har under hela processen hållit oss uppdaterade med info. Rekommenderas!

Helena O
Sålde sin stuga med hjälp av Joakim Qvänsel en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Han lysnar och ger svar på min frågor. Är kunnig, lätt att ga och göra med

Sayeed Asghar J
Vålberg

Han är en man som har mycket kunskap och information. Han gillar att få folks arbete gjort. Han funderar på en win-win-affär. Han vet vad han ska göra.Tacksam Joakim