Mycket nöjd! Trevlig, alltid glad och lätt att prata med. Jag hade egentligen ganska låga förväntningar, men det ändrades fort och jag blev väldigt nöjd. Hon hjälpte oss att säja vårat hus och köpa vårat dröm hus. Vi är väldigt nöjda och kommer tipsa våra vänner och familj om Sanna om dom har tänkt att säja.
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Vi på Svensk Fastighetsförmedling förenar det stora och det lilla. Genom att vara en av de största Bobutikerna har vi mycket resurser och erfarenhet i ryggen och våra kontor, som är utspridda i området, ger oss stor lokalkännedom och vi vet precis vad som gäller just nu på din ort! Du finner våra kontor i Hammarö, Forshaga...
2045 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Sedan starten hos Reco 2016
Joakim är lyhörd och återkopplar snabbt vid kontaktsök. Vid visningen kände han till fastigheten, bidrog med information och deltog i resonemang samt hanterade frågor vi ställde med återkoppling från säljaren inom kort tid. Vår helhetsupplevelse av mäklaren vid köpet av aktuell bostad stämde relativt väl in på våra förväntningar.
Kan inte önska mer av en mäklare. Toppbetyg på alla plan och dessutom en snabb och smidig affär.
Tack för det Lars-Göran. Kul med återkommande kunder som är nöjda med mitt arbete.
Trevlig,insatt i allt som vi frågade om vid försäljning av fastigheten,engagerad i försäljningen.
Sonia är en snäll, vänlig och smart tjej. Jag hade en mycket bra erfarenhet av honom. Han är underbar❣️🌹
Superbra bemötande och alltid tillgänglig när frågor dök upp.
Sanna har ett varmt bemötande, är trevlig och påläst. Vi upplevde att hon genuint vill att det ska bli så bra som möjligt för både säljare och köpare. Bara positivt!
Uppfyllt alla mina förväntningar både på det personliga planet som det proffisionella planet.
Otroligt professionell process hela vägen.
Eftersom vi hade en "förhandsvisning" var vi lite oroliga, men när vi mötte Sonja, så försvann all oro. Hon fick oss att känna oss mycket välkomna. Hon utstrålade både värme och kunnande. När det senare blev kontraktsskrivning, så har vi knappt ord för hur bra allt blev. Marianne o Leif
Vi har upplevt att Sanna har visat stort engagemang i sitt uppdrag och har ett trevligt bemötande.
Vi är väldigt nöjda med Julia. Alltid på gott humör och snabb på att besvara våra frågor.
Förtroendefull, klockren hantering genom hela försäljningsprocessen. Tack Sanna Stenholm!
Glad och trevlig. Gör jobbet utmärkt. Snabb försäljning till bådas förvåning. Utmärkt mäklare.
Jag är supernöjd med Caroline Larsen, hon va Supertrevlig & professionell mäklare, som lyssnar på säljarens önskemål & lyckades med min försäljning utifrån mina önskemål! Rekommenderar henne starkt!
Mycket professionell och engagerad i uppdraget. En komplicerad ägarsituation på säljarsidan löstes smidigt och med service kring alla dokument och avtal so m därav krävdes. Svensk Fastighetsförmedlings koncept med Matchning gjorde att avslut nåddes mycket snabbt och där Julia stängde affär till pris vi var mycket nöjda med.
Julia Jonasson är en stjärn mäklare.Hon får högsta betyg av mig trippel AAA.
Hjälpsam och trevlig mäklare som har gjort ett bra jobb.
Bra service och representation av både säljare och köpare.
Roligt att höra att ni var nöjda, det är bara att gratulera till ett fantastiskt fint och välskött hus.
Hej, det har varit lätt att få tag på Sonja och jag har snabbt fått svar. Jag tycker att Sonja gjort ett bra jobb hela vägen.
Sanna är full av energi och kan Kil utan och innan.
Har redan svarat att min mäklare var den bästa man kan tänka sig . Nu hoppas jag att det har kommit fram till er bästa hälsningar Sensy Blåbärsstigen. Forshaga
Patrik har visat på professionalism, kunskap och engagemang. Han har varit tillgänglig för att svara på våra frågor och har gett tydliga och ärliga svar genom hela processen.
Tack för omdömet Katarina. Kul att hjälpa till med både försäljning och köp av din nya bostad.
Mkt duktig, lyhörd, tillgänglig och proffsig
Johan är proffsig och mycket trevlig.
Gav ett pålitligt och korrekt intryck. Förklarade vilket skapade förtroende. Uppskattade att mötena kändes mer personliga, uppriktiga än mycket”kostym” med välputsade skor då ”kostymbeteende” ger mer misstanke än förtroende. På kontraktsdagen läste Joakim ur dokumenten vilket kändes tryggt på en nervös dag. Uppskattar att det inte funnits några inställsamma drag (neutralt stämningsläge) bara tydlighet och vänlighet.
Mycket bra mäklare som var tillmötesgående och alltid kontaktbar. Rekommenderas
Gjorde ett bra jobb som förväntat snabb återkoppling 👍
Trevlig och kunnig informerade om alla steg i husförsäljningen var snabb med att ge återkoppling lätt att få tag på
Patrik är trevlig och vi kom bra överens med honom. Tycker att han uppfylde mina förväntningar på vad en mäklare ska göra. Han höll oss hela tiden uppdaterad och duktig på att svara när vi undrade något.
Tack för omdömet Agneta. Hoppas att ni kommer att trivas i er nya, fina lägenhet.
Motsvarar mina förväntningar till fullo. Informativ samt kommunikativ. Lätt att prata samt resonera med.
Härligt Thomas och grattis till en lyckad försäljning. Tackar även för det goda samarbetet under processen. Lycka till med flytten till Tullholmen.
Jag har varit mycket nöjd med Johan Nöbauer genom hela processen hittills. Från första mötet till försäljning har han varit professionell, tillgänglig, ärlig och stöttande. Allt har skötts smidigt och med stort engagemang, vilket gjort att jag känt mig trygg hela vägen.
Magnus Ask är en mycket kompetent och duktig mäklare, jordnära person och jobbar alltid för att det ska bli så bra som möjligt för kunden. Väldigt engagerad och påläst om objektet. Vi kan inte bli mer nöjda och vi rekommenderar honom varmt.
Härligt att höra att ni är nöjda, jag tackar för ert förtroende för mig och det var ett uppskattat samarbete.
Alltid god service och gott om tålamod när det behövs.
Fantastisk bemötande och väldigt snabb kommunikation genom hela processen! Kändes tryggt att lämna min försäljning i hennes händer, kan varmt rekommendera hennes expertis.
Trevlig, proffsig och snabb återkoppling =)
Sanna har varit aktiv och hjälpsam under köpet, hon gav ett ärligt och glatt intryck direkt och de har hon hållit under resan:) Om jag skulle sälja mitt hus någon gång så skulle jag anlita henne, jag kan varmt rekommendera henne till andra!
Hej.Vi blev bemötta ett glatt leende och ett professionellt kunnande.Vi blev upplysta om saker man har funderat över och som var till nytta för affären. Sammanfattningsvis var vi glada och mkt nöjda över mäklarens hjälp till vårt framtida boende/investering.
Tack Christer för ett fint omdöme! Extremt kul att få ha hjälpt er att hitta er nya pärla. Vi ses den 19e på tillträdet, allt gott!
Sonja är en mycket bra mäklare som jobbar hårt och energiskt, jag kan varmt rekommendera henne.
En trevlig o bra person som lyssnar på säljaren o köparen, Trevligt bemötande, allmänt bra på alla vis,
Jag är nöjd med hennes jobb. Hon kunde svara på mina frågor eller ringde tillbaka snart för att svara.
Jag fick ett otroligt bra intryck av Sanna som mäklare. Hon är påläst, hjälpsam och väldigt trevlig! Kan varmt rekommendera.
Julia är en jordnära mäklare med kunden i centrum. Hon har ett genuint engagemang i hela affären och gör det där lilla extra som många missar. Vill man ha en trygg affär som både säljare och köpare så är Julia ett utmärkt val!
En mycket trevlig, inkännande och tillmötesgående mäklare som visade stor professionalitet kring affären.
Bra bemötande och en smidig process
Vi är mycket nöjda med Joakim som vår mäklare. Han är väldigt kunnig, professionell, tillmötesgående och vänlig. Listan kan göras lång med allt som vi är nöjda med. Otroligt bra med kommunikationen till oss vilket gjort processen väldigt trygg. Kommer med bra tips och råd. Vi rekommenderar Joakim varmt.
Joakim är en mycket kunnig och serviceinriktad mäklare som alltid svarar oavsett om han är på semester i Spanien eller på kontoret. Vi är verkligen supernöjda!
Julia är inte bara bra på sitt jobb, utan ger dig självförtroendet att det går bra. Hon finns där närhelst du behöver henne, är vänlig, kommunicerar bra. Dessutom är hon extremt vänlig och hjärtlig, öppen och direkt. Vi är mycket nöjda med affären vi gjorde med Julia!
It wasn't always easy but this was because I as a buyer don't live in Sweden today. But all in all, good experience with Patrik in general. Thanks for everything. Johan
Thank you for the nice review. No one said it was going to be easy, but we got there in the end. Many thanks also for your willingness to cooperate.
Joakim upplevdes professionell, kunnig och påläst. Gav snabba svar på våra frågor och såg till att affären genomfördes på ett smidigt sätt.