Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

Johan Nöbauer är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Johan Nöbauer har varit registrerad mäklare sedan 2017-10. Johan Nöbauer har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 198 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Nöbauer har haft 48 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

198 omdömen om Johan Nöbauer

Sedan starten hos Reco 2016
Torbjörn S
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Lövnäs

Mkt duktig, lyhörd, tillgänglig och proffsig

Helene S
Lövnäs

Johan är proffsig och mycket trevlig.

Alan H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Tingvallastaden

Jag har varit mycket nöjd med Johan Nöbauer genom hela processen hittills. Från första mötet till försäljning har han varit professionell, tillgänglig, ärlig och stöttande. Allt har skötts smidigt och med stort engagemang, vilket gjort att jag känt mig trygg hela vägen.

Siv A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Tingvallastaden

Alltid god service och gott om tålamod när det behövs.

Göran H
Bärstad

Utifrån införsäljningsdiskussionen kände jag inte den effekten i själva genomförandet. Då mäklaren var på semester så fick vi en annan under tiden. Hade varit smakfullt om Johan hade visat sig/ deltagit när kontraktsskrivning väl skedde.

Carl R
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Nöbauer en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Mjölnartorpet

Trevlig, korrekt och påläst. Alltid anträffbar

Anna F
Orrholmen

Jättebra bemötande och toppen på alla sätt. Vi hade lite otur att göra husaffär mitt i semestern bara så processen blev ju lite utdragen. Men inget problem. Pga av semester fick vi en ny mäklare när vi skrev, inget problem alls egentligen det heller, men ett litet missförstånd med tillträdet gjorde det lite spänt. Nytt avtal upprättades av mäklare och vi fick kompromissa lite med vårt tänkta/avtalade tillträde.

Peter H
Klara

Alltid tillgänglig, engagerad, väldigt duktig

Robin I
Hammarö

Otroligt lätt att ha och göra med, kommunikativ och informativ

Renée Anette H
Våxnäs

Han är toppen. Min andra gång med Johan som mäklare. Lever upp till alla våra förväntningar.