Sanna Stenholm

Sanna Stenholm

Sanna Stenholm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Sanna Stenholm har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Sanna Stenholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 226 omdömen med ett betyg på 4.9. Sanna Stenholm har haft 61 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

226 omdömen om Sanna Stenholm

Sedan starten hos Reco 2021
Jennie G
Köpte sin bostad med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Östra Glänne

Mycket nöjd! Trevlig, alltid glad och lätt att prata med. Jag hade egentligen ganska låga förväntningar, men det ändrades fort och jag blev väldigt nöjd. Hon hjälpte oss att säja vårat hus och köpa vårat dröm hus. Vi är väldigt nöjda och kommer tipsa våra vänner och familj om Sanna om dom har tänkt att säja.

Evelina S
Köpte sitt hus med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Högboda

Sanna har ett varmt bemötande, är trevlig och påläst. Vi upplevde att hon genuint vill att det ska bli så bra som möjligt för både säljare och köpare. Bara positivt!

Mikael W
Sålde sitt hus med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Högboda

Otroligt professionell process hela vägen.

Susanne Irene W
Hammarö

Vi har upplevt att Sanna har visat stort engagemang i sitt uppdrag och har ett trevligt bemötande.

Magnus Ö

Förtroendefull, klockren hantering genom hela försäljningsprocessen. Tack Sanna Stenholm!

Mattias A
Bonserud

Sanna är full av energi och kan Kil utan och innan.

Jessica L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Stenåsen

Fantastisk bemötande och väldigt snabb kommunikation genom hela processen! Kändes tryggt att lämna min försäljning i hennes händer, kan varmt rekommendera hennes expertis.

Andreas P
Fryksta

Sanna har varit aktiv och hjälpsam under köpet, hon gav ett ärligt och glatt intryck direkt och de har hon hållit under resan:) Om jag skulle sälja mitt hus någon gång så skulle jag anlita henne, jag kan varmt rekommendera henne till andra!

Isabel G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Jag fick ett otroligt bra intryck av Sanna som mäklare. Hon är påläst, hjälpsam och väldigt trevlig! Kan varmt rekommendera.

Lory P
Kil

Jag och min man träffade Sanna första gången när hon värderade vårt hus, fastän vi inte skulle sälja på förra år o vi tyckte om henne, kunnig o öppen o jättetrevlig.Bara ett år efteråt gjorde ödet att huset skulle säljas o hade inte en enda tanke på någon annan än Sanna. Superduktig , kan svara på alla frågor o mycket hjälpsam. Duktig mäklare, verkligen Lory Park