Vi uppskattade att Victor lät oss ta det i vår takt med försäljningen. Vi är nöjda med Victor och vi fick det priset vi begärt.
Victor Jansson
Victor Jansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Victor Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Victor Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 47 omdömen med ett betyg på 4.7. Victor Jansson har haft 29 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
47 omdömen om Victor Jansson
Mycket trevlig och ihärdig mäklare. Trots att vi la ut lägenheten till försäljning när bostadsmarknaden var osäker, så kämpade Victor på. I slutändan fick han lägenheten sålt till det priset vi ville ha. Bra kommunikation under hela processen.
Victor har skött uppdraget på ett mycket proffsigt sätt.Jag har varit välinformerade under hela processen som dessutom gått snabbt.
Trevlig,insatt i allt som vi frågade om vid försäljning av fastigheten,engagerad i försäljningen.
Hjälpsam och trevlig mäklare som har gjort ett bra jobb.
Gjorde ett bra jobb som förväntat snabb återkoppling 👍
Trevlig och kunnig informerade om alla steg i husförsäljningen var snabb med att ge återkoppling lätt att få tag på
Behövs inga längre utredningar.HAN var perfekt för oss!
Ordning och reda. Ringer alltid tillbaka när han inte går att nå. Snabba svar så allt har varit bra.
Han är underbar person och trevlig