Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Patrik Liikamaa har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Patrik Liikamaa har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.8. Patrik Liikamaa har haft 51 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
En bostadsaffär är för de flesta den största och viktigaste affären i livet. Det är en ynnest att få hjälpa människor att hitta hem till sitt drömboende.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag vill att mina kunder känner lugn och trygghet genom hela processen. Med mitt engagemang och min entusiasm kommer jag att göra allt för att både säljare och köpare ska bli nöjda.

Vad gör du helst på fritiden?
Utanför arbetet tar jag gärna en golfrunda eller en trevlig middag med vänner och bekanta. Jag är en genuin sportälskare där fotboll är paradgrenen.

2023-11 - 2024-10

190 omdömen om Patrik Liikamaa

Sedan starten hos Reco 2016
Lars Göran D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Haga

Kan inte önska mer av en mäklare. Toppbetyg på alla plan och dessutom en snabb och smidig affär.

Svar från Patrik Liikamaa

Tack för det Lars-Göran. Kul med återkommande kunder som är nöjda med mitt arbete.

Katarina S
Karlstad

Patrik har visat på professionalism, kunskap och engagemang. Han har varit tillgänglig för att svara på våra frågor och har gett tydliga och ärliga svar genom hela processen.

Svar från Patrik Liikamaa

Tack för omdömet Katarina. Kul att hjälpa till med både försäljning och köp av din nya bostad.

Agneta B
Sålde sitt hus med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Skattkärr

Patrik är trevlig och vi kom bra överens med honom. Tycker att han uppfylde mina förväntningar på vad en mäklare ska göra. Han höll oss hela tiden uppdaterad och duktig på att svara när vi undrade något.

Svar från Patrik Liikamaa

Tack för omdömet Agneta. Hoppas att ni kommer att trivas i er nya, fina lägenhet.

Thomas B
Skattkärr

Motsvarar mina förväntningar till fullo. Informativ samt kommunikativ. Lätt att prata samt resonera med.

Svar från Patrik Liikamaa

Härligt Thomas och grattis till en lyckad försäljning. Tackar även för det goda samarbetet under processen. Lycka till med flytten till Tullholmen.

Johan S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Liikamaa en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

It wasn't always easy but this was because I as a buyer don't live in Sweden today. But all in all, good experience with Patrik in general. Thanks for everything. Johan

Svar från Patrik Liikamaa

Thank you for the nice review. No one said it was going to be easy, but we got there in the end. Many thanks also for your willingness to cooperate.

Fredrik F
Karlstad

Patrik har skött hela försäljningen på ett mycket professionellt vis. Har informerat oss säljare löpande

Svar från Patrik Liikamaa

Tack för gott samarbete Fredrik. Nu ger vi oss ut på jakt efter en ny lägenhet.

Tobias G
Herrhagen

Oerhört trevlig, lugn, kunnig och professionell i sitt yrkesutövande. På alla sätt ett föredöme.

Svar från Patrik Liikamaa

Tack för det fina omdömet Tobias. Kul att hjälpa dig med en bostadsaffär ännu en gång. Hoppas att du kommer att trivas på landsbygden.

Marianne N
Lorensberg

Vi upplevde Patrik som - - Duktig på att lyssna - Lågmäld och korrekt - Kunnig - Omtänksam och varm som människa - Han blev för oss ett stort stöd vid försäljningen av vårt hus Marianne och Leif

Svar från Patrik Liikamaa

Tack för det fina omdömet Marianne. Mycket trevlig process vi har haft tillsammans. Nu ska vi på lägenhetsjakt.

Andreas L
Jägartorpet

Rak och tydlig kommunikation vid visning. God kommunikation hela vägen fram mot en snabb och smidig affär för säljare och köpare.

Svar från Patrik Liikamaa

Tack för omdömet Andreas och lycka till med flytten mot att bli karlstadbo igen.

Lovisa S
Jägartorpet

Väldigt bra bemötande, engagemang och hjälp.

Svar från Patrik Liikamaa

Tack för omdömet Lovisa. Kul att vi kom i mål så snabbt.