Trevlig,insatt i allt som vi frågade om vid försäljning av fastigheten,engagerad i försäljningen.
Victor Jansson
Victor Jansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Victor Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Victor Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.8. Victor Jansson har haft 28 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
44 omdömen om Victor Jansson
Hjälpsam och trevlig mäklare som har gjort ett bra jobb.
Gjorde ett bra jobb som förväntat snabb återkoppling 👍
Trevlig och kunnig informerade om alla steg i husförsäljningen var snabb med att ge återkoppling lätt att få tag på
Behövs inga längre utredningar.HAN var perfekt för oss!
Ordning och reda. Ringer alltid tillbaka när han inte går att nå. Snabba svar så allt har varit bra.
Han är underbar person och trevlig
Korrekt, trevlig, kunnig, engagerad. Vi fick ut ett högre pris än vi hade trott.
Hej Jag har en mycket positivt upplevelse av Victor. Han är väldigt lätt att ha att göra med, alltid tillgänglig, ringer alltid snabbt tillbaka. Mycket väl insatt i försäljningens alla turer. Victor levde upp till mina förväntningar. Det var alltid trevligt att ha kontakt med honom. Han kände sig aldrig stressad och gav sig alltid tid. Det har varit en lång och ganska svår process, men jag har överlag ett positivt intryck av Victor och Ebba. Helhetsbilden är positiv.
Mycket trevlig , informativ och väldigt hjälpsam. Snabb med återkoppling , allt detta totalt gör att Victor får högsta betyg av mig.