Tydlig och professionell, svarade alltid snabbt.
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Kumla! Är det dags att köpa bostad i området runt Kumla eller Hallsberg? Då ska du ta kontakt med oss på Svensk fastighetsförmedling. Vi har god lokalkännedom här i Närketrakten och vet precis var du kan hitta rätt boende för dig och när det är dags att sälja eller köpa. Vi har...
632 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kumla
Sedan starten hos Reco 2016
Var lite skeptisk till att det var en så ung och ny utbildad mäklare. Men vi är stor förnöjda med allt som Olivia har gjort. Hon var väldigt proffsig. Gjorde en helt otrolgt bra matchningsjobb. Vi kände oss lugna och hela salgsprosessen fick bra ich effektivt. Vi kan på det starkaste rekommandert Olivia vidare:)
Olivia mötte mig med respekt och engagement. Eftersom min hörsel är dålig uppskattar jag också att hon talar tydligt och inte för fort. Hon har en naturlig vänlighet och ger ett mycket gott intryck. Olivia har också många vettiga förslag och jag lyssnar ordentligt på hennes råd i olika saker, som jag inte vet något om. Jag kan med stor tillförsikt rekommendera hennes hjälp vid försäljning av hus.
Fick ett väldigt fint och bra bemötande. Har ett stort kunnande och engagemang av hur en försäljning ska gå till. Kände oss trygga och hörda av honom. Helt perfekt. Rekommenderar honom gärna till andra som tänker sälja.
Trevlig kunnig vet o kan driven erfarenhet bra info. Före o efter återkopplar noggrann
Tack Pia! Tänk att det blev så bra till slut! Du kommer trivas i nya boendet!
Proffsig, trevlig och kunnig mäklare, kommunikativ och hjälpsam
Olivia har gjort ett toppenjobb som mäklare vid vår försäljning. Det är inte okomplicerat att sälja en gård som funnits i familjens ägo i över ett halvt sekel men Olivia har varit en trygghet i alla steg i processen. Inlyssnande till våra behov, tydlig i sin kommunikation och med en härligt positiv inställning. Vi är supernöjda med hennes insats!
Proffsigt bemötande. Smidig försäljning av vår bostad.
Tack Maria! Man önskar man hade fler kunder som ni! Ordning och reda på alla papper och så välskött hus!
Vi köpte en villa genom Ludwig och är väldigt nöjda med hur allt sköttes. Väldigt trevlig och han var alltid tillgänglig vid frågor. Vi rekommenderar honom!
Olivia hade ett riktigt fint bemötande och proffsig vägledning genom hela processen. Kändes tryggt. Kan starkt rekommendera!
Allt har varit bra. Trevlig och Hälpsam, Tydlig och kunnig inom bostaden hon säljer. Fick bra återkoppling genom hela köpet
Ludvig är bra att diskutera olika frågor man ställs inför vid en försäljning. Professionell och kunnig Svarar snabbt och sakligt på SMS och mobil.
Mycket bra kommunikation och information under försäljningens alla faser. Förväntningarna överträffades då försäljningen gick fort. Ingen budgivning vilket var ett val från oss som säljare då snabbheten prioriterades.
Väldigt ordentlig och kunnig intresserad. Absolut över förväntan!
Jättebra bemötande. Han levde upp till våra förväntningar.
Bra bemötande, bra första intryck, professionell. Var tillgänglig och snabb att besvara frågor och bra på att hålla kommunikationen flytande vilket kändes bra för min del.
Tack David! Då har jag lyckas med allt som jag tycker är viktigt! Hoppas du kommer att trivas i nya lägenheten!
Olivia är proffesionell o lugn i sitt sätt vi fick en känsla av trygghet med henne! En varm o mkt duglig mäklare!
Hur bra som helst. Toppen att ha att göra med och allt går smidigt framåt. Kan starkt rekommendera Helene till alla som behöver en proffsig mäklare som tänker på kundens/köparens bästa.
Tack Andreas! Hoppas det löser sig men ny lägenhet oxå :) Ni har varit och hoppas jag kommer fortsätta att vara kunder till mig/oss.
Helene känns kunnig vilket blir tryggt under processen.
Tack Sara för att du tog dig tid att svara. Lycka till i nya lyan!
Olivia levde upp till alla förväntningar jag hade och skötte allt professionellt, och hon lämnade inget åt slumpen, samtidigt som hon tog hänsyn både till våra och köparnas intressen.
Gott bemötande. Tar sig tid, svarar snabbt på mail.
Fick fullt förtroende för Anton direkt! En mäklare som varit toppen längs med hela vägen. Rekommenderar starkt.
Han ger allt för att sälja och är kreativ
Anton har ett gott bemötande, han är trevlig, lätt att få tag på och han är tydlig med information och det var ett stort plus för oss första gångs köpare. Han frågade vad vi var ute efter och hörde av sig när han visste att något i vår smak var på gång till försäljning. När vi skrev kontrakt gick han igenom varje steg och förklarade vad varje sak betydde vilket är svårt att förstå själv om man inte är van vid språket och formuleringar som används i juridiska avtal och kontrakt. Vi är mycket nöjda med Anton och har inget negativt att skriva om hur han skötte sitt jobb.
Trygg och stabil försäljning. Ordning och reda hela vägen.
Tack Oskar! Det tog lite tid, men nu har vi gått i mål!
Jeg har en meget positiv erfaring med Anton. Kan anbefales.
På en ryddig og fin måte .forklarte oss gjennomgangen av hussalg på en måte som vi likte. Skulle vi selge igjen , var nok Anton vårt førstevalg. Jettekram . IDUN
Har bara gott att säga om Jonas. Han är precis så som man önskar att en mäklare ska vara. Var alltid tillgänglig och svarade på de frågor som jag hade.
Så närvarande, intresserad och passade oss perfekt vid försäljning av vårt hus vi haft i nästan 26 år. Trevlig och duktig!
Tack Helene för de fina orden det värmer!! Ha en trevlig helg så hörs vi framåt!
Trevlig, hjälpsam, kunnig mäklare, som kändes trygg hela vägen!! Kan verkligen rekommenderas!!
Allt har varit bra. Trevlig, tydlig och har haft bra återkoppling och kontakt under hela försäljningen.
Väldigt trevligt och behjälplig, Återkopplar alltid. Är det något man undrar tar hon reda på det. Påläst om det hon säljer. Bara positivt
Trevligt och varmt bemött. Olivia var tydlig med saker, bra på återkoppling och hjälpsam.
Kunnig, lätt att prata med, agerade utifrån mina önskemål. När hon tog en kort semester lät hon hennes ersättare ringa mig för att presentera sig. Det var full koll hos henne och information kom hela tiden.
Tack, ja alla vi mäklare behöver semester ibland :) Men då finns det alltid någon kollega som rycker in, man vet aldrig när köparen dyker upp!
Jonas har från start varit oerhört professionell och hjälpsam. Han har svarat på alla frågor som man kan tänkas ha vid husköp. Han värnar om att allt ska bli rätt för alla parter och han får en att känna sig trygg.
Tack Oskar för det fina omdömet och välkommen till Kumla! Ha en trevlig helg, vi hörs!
Trevligt och seriöst bemötande
Tillmötesgående, snabb, glad, positiv och trevlig.
Man blir mycket trevlig bemött Ludvig är kunnig informativ lyssnar på kunden Han inger förtroende och man känner trygghet i affären Vi rekomenderar honom på det varmaste.
Nu har jag både köpt och sålt hus med Ludwig. Lika nöjd båda gångerna. Han är väl påläst, noggrann och hjälpsam. Han finns alltid tillgänglig för frågor mm. Bra att diskutera med. En mycket trevlig mäklare att jobba med. Jag är 100 % nöjd och rekommenderar honom gärna.
Mycket bra bemötande från Ludwig som gjorde vår fastighetsaffär till en suverän upplevelse.
Jag upplevde Ludwig som noggrann och korrekt.
Jonas är mycket bra att ha att göra med. Han är lättsam och personlig utan att vara oseriös. Det personliga sättet gör att det känns lätt att diskutera och ställa frågor om uppdraget hela tiden. Han verkar inte känna sig störd oavsett när man tar kontakt. Han är också en person som vågar säga att han inte kan eller vet allt om alla frågeställningar och tar hjälp av kollegor när det behövs. Vårt uppdrag har skötts på ett mycket snabbt, tillfredsställande och trevligt sätt. Nästan så att vi kommer att sakna kontakten med Jonas när allt är slutfört.
Tack för de fina orden Marita och Kalle, det värmer! Vi ses snart igen!
Jonas bemötte oss väldigt väl, och var mycket tillgänglig för frågor och funderingar som vi som köpare hade. Han svarade alltid och tog sig tiden att förklara och lyssna på våra frågor. Var väldigt trevlig och skötte allting väldigt snyggt! Vi är så nöjda med bemötandet och hur allting hanterades. Tusen tack Jonas! Mvh en mycket nöjd kund!
Tack så mycket Sara för ett fint omdöme och ett trevligt möte sist! Är övertygad om att erat nya boende kommer att bli toppen för er!
Anton ger ett trevligt bemötande och visar god kunskap och vilja att hjälpa till.
Ludwig var otroligt professionell och hjälpsam i samband med köp av hus. Väl förberedd och såg till att svara på alla frågor och funderingar vi hade. Rekommenderar varmt!
Trevlig, kunnig, driven och alltid tillgänglig.
Ludwig har varit till stor hjälp för oss under försäljningen av vår bostad. Vi har tidigare inte sålt ett hus och saknade där med erfarenhet, men Ludwig har funnits där för oss hela tiden för både stora och små frågor. Ludwig är professionell , hjälpsam och lätt att samarbeta med. Allt som vi var nervösa över eller inför har Ludwig lugnat och stöttat oss i. Vi rekommenderar Ludwig varmt, och kommer inför vårt nästa bostadsprojekt vända oss till honom igen för hans tjänster.
Vi är oerhört nöjda med vår upplevelse av Ludwig. Från första mötet till avslutad affär var hela processen smidig och professionell. Kommunikationen var tydlig och snabb genom hela processen, vilket gav oss en trygg känsla. Vi kan varmt rekommendera Ludwig till alla som söker en pålitlig och kompetent mäklare. Tack för en utmärkt tjänst!
Superbra och kunnig. Gjorde saker väldigt lätta att förstå!
Köpte äldre hus på landet. Noggrann, påläst och trevlig.