Bra dialog från början till slut - lösningsorienterad.
Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vasastan! Här hittar du en av Stockholms mest populära stadsdelar. Närheten till Vasaparken och storstadspulsen gör att det är omöjligt att inte trivas. Vi på Svensk fastighetsförmedling har god kännedom både om bostadsbranschen, och brinner för att hjälpa dig hitta den allra bästa...
616 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Sedan starten hos Reco 2016
Vänlig intresserad. Lämnar vad jag upplever korrekt information. Tydliga instruktioner.
Jättebra bemötande och höll kontakt samt uppdaterade under hela processens gång!
Professionell med hög marknadskännedom och högt engagemang genom hela affären. Sam överträffade våra högt ställda förväntningar med råge!
Erfaren, rutinerad och trevlig.
Otroligt duktig och visade grymt engagemang från start till mål för att se till att min affär blev så bra som möjligt.
Super bra mäklare, tydlig och lyhörd.
Sam var väldigt hjälpsam och tillmötesgående. Kan rekommendera honom alla dar i veckan Hälsn Agi
Vi kom snabbt överens med Sofie om upplägg och plan för vår försäljning. Med goda referenser och proaktivt arbete fick vi snabbt tag i rätt köpare och lyckades nå önskad nivå. Vi är glada för bra samarbete med Sofie och ger våra varmaste rekommendationer!
Mycket hög nivå av engagemang och mycket väl genomförd process. Klockren insats!
Sofie var lyhörd, förberedd, professionell och målmedveten från start till mål. Vi litade fullt ut på Sofie genom hela processen och det förtroendet förvaltade Sofie hel hjärtat. Vi rekommenderar Sofie starkt och med henne vid er sida gör ni med all sannolikhet en bättre affär.
Personlig, påläst och ödmjuk samt med en alltid proffesionell approach.
Alltid förberedd och noggrann! Ser till att ta reda på all information som kan tänkas vara ett frågetecken för eventuella köpare. Rekommenderar Nicola varmt :)
Sam fick lägga ner mycket tid och engagemang vid försäljningen av min bostadsrätt, men han var alltid positiv och tillgänglig. Sam är transparent och ärlig vilket ger inger fullt förtroende under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Sam för framtida mäklar jobb!
Fredrik var fantastisk från start till slut - lyhörd, kommunikativ, tillmötesgående och tillgänglig. Oerhört skicklig mäklare som lägger fokus och vikt på rätt saker vid rätt tillfällen. Rekommenderar starkt!
Sofie är väldigt trevlig, tillmötesgående och gav verkligen mig som säljare en bra upplevelse!
Sofie gjorde ett väldigt bra jobb! Hon lyckades bygga ett stort intresse för vår lägenhet och var en trygg punkt genom hela försäljningen. Rekommenderas starkt!
Nicola har med flexibilitet, tålamod och gedigen kunskap skött hela säljprocessen på ett utmärkt och tryggt sätt. Jag var både velig och nervös inför försäljningen, men Nicola var en trygg klippa och ett fantastiskt bollplank genom hela processen. När jag väl bestämde mig för att sälja gick allt supersmidigt, och slutpriset blev långt högre än jag kunnat drömma om. Rekommenderas varmt!
Bra, professionellt bemötande.
Nicola var ett bra stöd i diskussioner under försäljningen.
Nicola har en otrolig energi och har haft en tydlig strategi igenom hela processen. Kommer utan tvekan att anlita honom igen, rekommenderas varmt!
Ida är effektiv, proffsig och alltid glad och hjälpsam. Processen har varit supersmidig.
Sofie tog kontakt med mig innan sommaren och presenterade sig över telefon. Vi tog ett möte och jag fick ett gott förtroende direkt. Det dröjde sedan ett par månader innan en försäljning var aktuell, men det var givet att Sofie skulle få uppdraget. Det fanns en realistisk plan från hennes håll som låg i linje med min egna förväntan och som sedermera uppfylldes helt och hållet. Från att processen drog igång så har kommunikationen har aldrig varit något bekymmer och allting har gått enligt plan. Fotografering, visningar,...
Hjälpsam, snäll och förtroendeingivande! Är jättenöjd med att ha köpt en lägenhet av Nicola. Han har varit tillgänglig och förklarat/guidat genom hela processen med genuint intresse.
Sam är en mycket trevlig och kunnig person.
Allt gick smidigt till. Vi har fått svar på våra frågor både innan och efter köpet, blev trevligt och professionellt bemötta. Vi själva upprättande av kontraktet blev vi överraskade av informationen att golvet i alkoven var av två olika träslag. Det stod inte i beskrivningen av objektet.
Mycket trevlig och kunnig. Inger trygghet och lugn. Man känner sig sedd av Sofie, hon är lyhörd och ser alla. Kan verkligen rekommendera henne.
Jag ger Lina Bohlström mina allra bästa rekommendationer. Jag sålde nyligen min lägenhet med hennes hjälp och hela processen har varit en riktigt positiv upplevelse från början till slut. Hennes professionalism engagemang och driv var imponerande, och hon hade en fantastisk förmåga att kommunicera och hålla mig uppdaterad genom hela försäljningen. Jag kände mig alltid trygg och välinformerad, och hennes förmåga att hantera både små och stora detaljer gjorde verkligen skillnad. En riktigt kunnig och pålitlig mäklare – jag...
Att sälja en lägenhet är en stor affär för oss som säljare och då gäller det att man jämför mäklare innan säljuppdraget tecknas. Vi valde Sofie Eriksson och det blev en fullträff för oss. Hon var lyhörd för våra önskemål och såg inga problem när vi hade specifika krav på säljprocessen. Vi hade förväntningar både på pris och utflyttnings datum, och där hade vi en bra diskussion med Sofie som kunde uppfylla vår önskan. Sista tiden har vi varit på många visningar och träffat många mäklare men ingen av alla dessa har känts lika...
Det jag uppskattade mest med Nicola var att han inte upplevdes som hetsig eller stressade på, vilket är viktigt när man gör en så stor affär som ett bostadsköp ändå är. Han höll mig kontinuerligt uppdaterad om hur processen fortlöpte och återkom med svar på alla mina frågor. Min positiva upplevelse som köpare gjorde att jag även anlitade honom till att sälja min nuvarande lägenhet.
Sam var verkligen professionell, rimlig och mycket lyhörd! Han hade stort engagemang under hela tiden och gav bra stöd genom processen. Han var alltid tillgänglig och hade svar på våra frågor. Rekommenderar Sam varmt!
Jag blev mycket väl bemött av Alexander, som var både professionell och tillmötesgående. Jag hoppades på en smidig process, och Alexander levererade detta genom att vara tydlig, engagerad och lyhörd för mina frågor och behov.
Väldigt trevlig och engagerad mäklare som värnar om båda sidor i affären. Fick snabba och tydliga svar på alla frågor och hela processen gick fort och smidigt. Väl förberedd under visningen.
Bra kundbemötande. Proffesionella medarbetare och smidigt.
Är otroligt glad att vi valde just Alexander som mäklare. Professionell, engagerad och väldigt lyhörd, mötte alla våra krav och höll oss uppdaterade under hela processen. Kan varmt rekommendera Alexander när ni ska sälja just er bostad!
Vi anlitade Alexander på grund av hans varma personlighet, detaljerade försäljningsplan och den trygghet han utstrålade. Han levererade på varje punkt! Här har vi en mäklare som brinner för sitt arbete, och verkligen lyssnar in. Jag kan varmt rekommendera Alexander vidare och vi kommer absolut anlita honom vid kommande försäljningar!
Redan från första mötet gav Sam oss ett professionellt och samtidigt ett geniunt intryck. Han målade upp rimliga förväntingar för oss som säljare, något han sedan kunde leverera på och lite till. Sam var otroligt lätt att diskutera och bolla tankar med, och ingav hela tiden ett stort förtroende för oss som säljare. Vid förhandling levererande Sam verkligen och tog det sista steget och samtalet för oss säljare. Stor rekommendation på Sam! Han kommer sälja vår nästa lägenhet också.
Bra, fantastisk koll på detaljer.
Proffsigt bemötande av Fredrik på alla sätt. Både riktigt duktig och trevlig. Rekommenderar honom varmt!
Jag tycker att Alexander skötte hela affären väldigt smidigt och ingav förtroende för både säljare samt köpare. Trevlig och proffesionell!
Kan varmt rekommendera Sofie som mäklare om du vill ha någon som är lika investerad i din bostadsförsäljning som du själv är. Hon är tillgänglig, har hög expertis och har alltid en strategisk plan framåt.
Professional, dedicated, and solution-oriented, with a commitment to client satisfaction. Always responsive and available, making the entire process smooth and as stress-free as possible.
Jätteduktig, professionell och kommunikativ.
Alexander har varit väldigt engagerad genom hela processen, och säkerställde en snabb och effektiv affär utifrån som mötte mina förväntningar utifrån mina behov. Han har även varit ett viktigt bollplank i min process för lägenhetsköp. Kan absolut rekommendera Alexander som mäklare!
Har både köpt och sålt med Nicola och varit väldigt nöjda på båda sidorna 👍🏼😊
Korrekt, professionell. Gjorde ett bra jobb.
Otroligt trevlig och vänlig! Bästa mäklaren på Frejgatan!
Vi är väldigt nöjda med Sams arbete för att sälja vår lägenhet.
Alex gjorde ett toppenjobb med att få till försäljning till ett pris vi var nöjda med, efter endast en privat förhandsvisning, supersmidigt!