Bästa tandläkaren i Stockholm, alltid trevligt bemötande. Innan jag började hos Anita hade jag tandläkarskräck, inte nu längre. Sköterskan är också extremt trevlig, lätt att få tid och prisvärd. Ligger centralt vid Mariatorget i ljusa trevliga lokaler.
Tandläkare Anita Berg
4 omdömen om Tandläkare Anita Berg
Upplever ett mycket trevligt bemötande från det att man kliver in på kliniken. Alla är så trevliga! Varit kunder här under många år och båd
Jag har gått hos Anita Berg i många år nu och hon har skött mina tänder med bravur. Det är alltid lätt att få tid och jag har alltid fått ett trevligt bemötande på mottagningen. Praktiken är mycket välskött i ljusa lokaler vid Mariatorget. Att vara tandpatient hos Anita känns tryggt!
Jättetrevlig tandläkare, sköterska och mottagning! Det är mycket lugn stämmning, trevligt småprat och svag radiomusik i bakgrunden. Jag som varit tandläkarrädd har inga som helst problem att gå till Anita. Jag bor i Katrineholm sedan 7 år men kommer att fortsätta hos Anita så länge hon håller på! Tur att det finns sådana som hon! Marita med familj
jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrep