Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Täta Tak Jr AB

Täta Tak Jr AB

5.0

22 omdömen om Täta Tak Jr AB

Lars-olof K
Skrev om Täta Tak Jr AB

Hade oturen att några betongpannor lossnade och föll ner på marken pga. bärläktens spik släppt från ströläkten. Täta Tak ryckte snabbt ut och lyckades fixa läkten och täta taket med reservpannor, innan regnet kom… Tackar och bugar för den snabba hjälpen och det trevliga bemötandet.

M5 BYGG AKTIEBOLAG
4.7/5 i betyg av 174 omdömen 4.7 av 174 omdömen
Badge2024

Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat något innan och vi var självklart lite oroliga, då man har hört om allt som kan gå fel. Men vad M5 bygg åstadkom var helt fantastiskt bra! Från första stund fick vi ett stort förtroende för dem. De väldigt punktliga, de var väl organiserade, väl planerade, alla var jättetrevliga, det var lätt att prata med alla arbetare, de var snabba på att svara frågor då de hade ett Whats Up konto med alla inblandade så du ständigt kunde vara delaktig. Men framförallt var de väldigt skickliga hantverkarna, som brinner för det de gör. De hjälpte oss och kom med förslag under resans gång och väldigt tillmötesgående. Vår lägenhet blev så fantastiskt bra. Det de gjorde var: Riva ut och bygga helt nytt kök & badrum, ta bort golv, slipa originalgolv, riva ner en vägg, sätta upp en vägg, dra ny el, bredspackla & måla hela lägenheten, stuckatur, och reparera allt snickeri som fönster och dörrar etc. Prismässigt var de varken dyrast eller billigast. Men vad vi fick var väldigt högklassigt arbete och superduktiga människor. De var transparenta med alla kostnader och hade inga ”gömda” kostnader. Vi har sedan dess rekommenderat dem till våra vänner som renoverar och de har varit lika nöjda som vi. M5 bygg är 5/5! Vi vill avslutningsvis tacka Micke, Andrii, David, Christian, Emil, och alla andra i M5 bygg för ett väldigt bra jobb. Ni skapade vårt drömhem!

Britt-Marie H
Skrev om Täta Tak Jr AB

På ett utomordentligt sätt . Att dom skulle göra ett bra jobb vilket dom verklingen gjorde så proffsiga. Serviceinriktade trevliga snabba. Takomläggning av garage och snöskottning plus sandning. Supernöjda.

Mikael B
Skrev om Täta Tak Jr AB

Kändes proffsiga och seriösa från första stund. Papptaket skulle läggas i höstas men då kom snön och vi fick skjuta på det tills alldeles nyligen. De bjöd på gratis vinterservice och tätade där det behövdes. Faktura stämde till 100% med offert. Jobbet känns som det är bra utfört.

Sponsor
Takjour Entreprenad AB
4.1/5 i betyg av 16 omdömen 4.1 av 16 omdömen

Varning! De bytte vårt tak 2015. Många delar är fel. De som arbetade slängde fimpar och spik rester över tomten och grävde också ner fimpar i rabatten som jag hittat senare. Våra små tjejer hittade fimpar på många olika ställen flera år efter de var klara. Vi påpekade detta redan under arbetet att det inte var okey men inget hände. De grävde ner fimpar i rabatten till och med. Sen upptäckte vi att det saknas steg upp till skorsstenen. De är för några än vad vi hade avtalat. Vi påpekade detta men inget hände. Vi ringde igen efter att sotaren också dömt ut att det var för få steg och inget har än idag hänt efter både mail och telefonkontakt vid många tillfällen. De la papp på vårt garage tak samtidigt medan vi var bortresta och när vi kom hem läckte taket. Men det åtgärdades rätt snabbt så det var snyggt jobbat. Nu i dagarna har grannes tak bytts och deras firma såg på håll att pappen på garage taket håller på att släppa längs med huset. Ringde och pratade med någon som inte ens kunde presentera sig eller ville säga vad hen hette. Hen hänvisade till en Mikael och sa att hon skulle be honom höra av sig. Nu har det gått flera veckor till. Vi har mailat flera gånger och ringt flera gånger och lämnat meddelanden varje vecka men fortfarande ingen kontakt alls. Uruselt. Anlita de inte!

Cecilia Å Cecilia Å
Läs mer omdömen
Per-Olof F
Skrev om Täta Tak Jr AB

Jag hade tidigare anlitat Täta Tak till vårt garagetak och de gjorde ett utmärkt arbete Så det var inte så svårt val när det gällde taket på huset Dessutom är firman nästgårds Vi är jättenöjda med deras arbete och bemötande Vi rekommenderar firman på det varmaste Per-Olov Fahlquist

Ove F
Skrev om Täta Tak Jr AB

De gjorde ett jättebra arbete, Snabba och professionella

Damian Bygg i Stockholm AB
4.9/5 i betyg av 130 omdömen 4.9 av 130 omdömen
BadgeSevenYears

Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!

Tuuls Tak Fönster Och Byggtjänster T

Jag har samarbetat med detta företag i många år. De gör alltid kvalitetsarbete, snabbt och i tid som utlovat. Vi kommer att fortsätta att samarbeta med detta seriösa företag och rekommendera det till andra.

Bable Bygg Ab B
Skrev om Täta Tak Jr AB

Vi är jättenöjda med både bemötande och tjänst.

Takrenoverarna i Stockholm AB
4.5/5 i betyg av 230 omdömen 4.5 av 230 omdömen
Badge2024

Snabba, bra bemötande, serviceinriktade, bra arbete genomfört.

Kp Fastigheter Ab K
Skrev om Täta Tak Jr AB

Bra offert, bra information angående byggstart och bra utfört jobb. KP Bostadsfastigheter

Gabriel A
Skrev om Täta Tak Jr AB

Väldigt professionella, tänker efter före - åt kunden - och kommer som planerat. Snyggt utfört. Hittills verkar taken hålla tätt också. Precis vad man vill förvänta sig av en lokal takexpert.

Briljant Tak & Bygg Stockholm AB
4.7/5 i betyg av 139 omdömen 4.7 av 139 omdömen
BadgeSevenYears

Mycket trevligt bemötande från början till slut. Killarna som utförde arbetet var punktliga, proffsiga och snabba. Hög kvalité på materialet. Är så nöjd. Eftersom det verkar vara ont om duktiga, pålitliga hantverkare vill jag verkligen rekommendera Briljant och ge dem toppbetyg.

Lindha S
Skrev om Täta Tak Jr AB

Snabba att hjälpa till, väl utförda arbeten! Glad att jag hittat den här firman, fick hjälp samma dag när jag behövde lägga om taket akut pga läcka.

Vincent F
Skrev om Täta Tak Jr AB

Bra och professionellt utfört arbete trevlig personal

Villatakexperten
4.8/5 i betyg av 430 omdömen 4.8 av 430 omdömen
BadgeSevenYears

Jag rekommenderar verkligen villatakexperten. De har kundservice utöver det vanliga och gör det lilla extra för att man ska bli nöjd. De bytte tak på vår villa och garage, det gick mycket snabbare än vad jag trodde. (Jag hade tagit in offert ifrån ett annat bolag som byter rekordsnabbt på 3 dagar men då bygger de in allt det gamla och då var det hela 35% dyrare. Nu fick jag ett riktigt takbyte gjort och dessutom till ett mycket bättre pris.) Takbytet allt som allt ink ställningar tog endast 2 veckor vilket jag är nöjd med. Martin och Marcus återkopplade alltid direkt och var mycket seriösa under arbetet. Marcus kom flera gånger ut för att kontrollera att allt höll högsta standard. Takarbetarna städade undan efter sig varje dag och inte bara på slutet som många andra hantverkare gör. 5/5 stjärnor

Elisabeth C
Skrev om Täta Tak Jr AB

Utmärkt arbete. Inga långa väntetider. Känner igen en när msn ringer

Berit M
Skrev om Täta Tak Jr AB

Vi är mycket nöjda ettf fel uppstod med läckage men det var snabbt åtgärdat

VillaTakspecialisten
4.7/5 i betyg av 291 omdömen 4.7 av 291 omdömen
BadgeTenYears

Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av säljarna. Efter bokat hembesök och lämnad offert bestämde vi oss för att ge VTS uppdraget att lägga om taket på vår villa. Vad tycker vi var bra? - Laget som var här gjorde ett bra intryck. - Grabbarna förklarade bra om vi ställde frågor etc. - De var snabba och effektiva. - Kändes tryggt med Arbetsledaren som kom förbi och följde upp det löpande arbetet. - Vi uppskattar VTS dokumentation, arbetsbeskrivning och bilder som togs under pågående arbete Avslutande kommentar: Även om VTS pris låg högre än andra offerter som vi tog in, upplever vi att vi har betalat för en trygghet och seriositet som vi är väldigt nöjda med.

Karl-Gustav H
Skrev om Täta Tak Jr AB

Anlitade Täta Tak Jr AB för att åtgärda ett läckande papptak på garaget. Företaget är oerhört seriöst, och trevliga hantverkare, som är mycket noga i sin yrkesutövning. Kan varmt rekommendera detta företag. K-G Höglund Katrineholm

Kaj K
Skrev om Täta Tak Jr AB

Helt nöjd med dras arbete och bemötande, hade jag mer takytor som skulle renoveras skulle jag inte tveka att anlita dem igen.

DM TAK
4.6/5 i betyg av 247 omdömen 4.6 av 247 omdömen
BadgeFourYears

Är helnöjd med det jobb dom utförde med takomläggningen i vår bostadsrättsförening

Kenth G
Skrev om Täta Tak Jr AB

Mycket professionellt företag. Mitt garagetak blev färdigt samma dag. Jag kan rekommendera detta företag. En mycket nöjd kund.

Susanna D
Skrev om Täta Tak Jr AB

Får absolut högsta betyg av mig i kundbemötande och av genomfört arbete.

Stadstak Sthlm AB
4.3/5 i betyg av 94 omdömen 4.3 av 94 omdömen
BadgeFiveYears

Proffesionellt, tydligt och punktligt

Hans B
Skrev om Täta Tak Jr AB

Mycket bra upplevelse när de bytte papptaket på min indstrihall på 650 m2. Trevliga svenska killar och okomplicerade.

Anders N
Skrev om Täta Tak Jr AB

Bra bemötande och bra utfört arbete

Vesivek Sverige AB
4.8/5 i betyg av 1196 omdömen 4.8 av 1196 omdömen
BadgeTenYears

Efter att ha granskat offerter från olika företag så föll vårt val på Takexpress. Orsaken var att de lovade att göra arbetet på mindre än en vecka samt att priset verkade rimligt i jämförelse med övriga aktörer. Man påstod sig använda sig av samma eller likvärdiga material från kända underleverantörer, bl.a. takpannor från Benders, vilket stämmer. På 4 dagar var arbetet klart så när som på lite smådetaljer som vi fortfarande väntar på ska färdigställas. Personalen med Jani i spetsen har varit mycket professionella och tillmötesgående och varit rak och ärlig. Äkta finskt SISU. Jag rekommenderar Takexpress till er som vill ha ett bra arbete utfört prisvärt och snabbt. Med vänlig hälsning Patrick

Patrick S Patrick S
Läs mer omdömen
Eva L
Skrev om Täta Tak Jr AB

Hej dom kommer snabbt och utför jobb. har bra priser . utför jobben jätte bra

Anette M
Skrev om Täta Tak Jr AB

Bra arbeten Trevliga o tillmötesgående Toppen helt enkel!

Birgitta H
Skrev om Täta Tak Jr AB

Snabb och tydlig offert, inte lägst pris men kändes väldigt seriös Gav uppdraget till dem, tydlig kommunikation, hölll leveranstiden och gjorde utmärkt arbete! Fullt nöjd kund helt enkelt Birgitta Hammar