mat och dryck i trevlig lokal med mycket bra personal, finns bara ett betyg trots att vi saknar den amerikanska ostkakan
Texas Longhorn Hornstull
Hos Texas Longhorn på Hornsgatan 180 i Stockholm står kolgrillen i centrum. Där serveras Sveriges bästa kött i sann Texas anda med de mest aptitliga tillbehör man kan tänka sig!
7 omdömen om Texas Longhorn Hornstull
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Precis som sina systerkrogar leverera de fantastiska Chicken Bontanas och steaks som är gudomliga. Margaritan i pitcher är ett måste att unna sig ibland.
Var där för något år sedan mitt i veckan. Rätt långt väntetid men egentligen inget som sticker ut. Bra kött, vilket ju är standard på Texas Longhorn.
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Ladies-steken var ganska seg, tyvärr. Liten lokal som ger ett trångt intryck. Men oj vad BBQ-såsen är god!
Ingen höjdare direkt...ok mat men servicen är under all kritik, de verkar leva mycket på sina stammisar..trots att det är tomt så är de mest intresserade av att prata med sin "vänner".. litet och trångt..Undvik denna restaurang!
Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.
Mitt andra hem! Tim är en fantastiskt trevlig servitör från australien,tror mig även ha sett honom i köket nån gång. Otto som alltid står i köket överglänser alla i kokkonst o trevlighet! Även den trevlige rödlätte korta servitören som en o annan gång står i köket med Otto,som jag såklart tappat namnet på nu,är iallafall super trevlig o bra på att veta vad vi vill ha! Maten är oklanderlig ,köttet alltid fantastiskt. Jag väljer i alla lägen att gå till Texas i Hornstull,alltid lika välkomnad o alltid förstklassig mat! Går...
Jag bara älskar Texas Longhorn! Har ännu inte vågat mig på deras 1-kilos-stek, men snart så! Maten här är alltid vällagad och håller alltid hög kvalitet.
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍