Super nöjd! De bytte kamrem till min husbil, monterade mina nya däck samt bytte bromsväska till ett bra pris. Jag är super nöjd och kan verkligen rekomendera dem. Enrique Avila
Uno Momento Bilverkstad
Varmt välkomna till Uno Momento Bilverkstad. Vi är specialister på Volkswagen och Audi men servar givetvis även andra bilmärken. Lätt lastbil verkstad med akuta tider och snabbaste leverans av original delar. Garanti på delar och arbete ingår alltid. Bilvård,plåt och lackering samt försäkrings ärende kan vi ta hand om. Vi kan...
19 omdömen om Uno Momento Bilverkstad
Jag fick ett mycket vänligt bemötande, servicen gick snabbt och smärtfritt som jag hade förväntat mig. Sumpan bilverkstad kan rekomenderas.
Snabb service , ett mycket bra bemötande och bra prisbild.
Grym service och mycket kunnig personal.
Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
Trevliga, bra priser och löser de mesta
Mycket bra och snabb service , rekommenderas starkt ...
Juliano var otroligt professionell i sitt bemötande, lät oss kolla runt själva och fanns hjälpsamt i bakgrunden. Han är pedagogisk och gav ett bra underlag på bedömning av min inbytesbil. Juliano är även väldigt flexibel och lösningsorienterad och hjälpte till att hitta ny försäkring, beställa registreringsbevis och då verkstan var stängd på lördagen när jag var där så körde han t.o.m. hem min nya bil på måndagen och tog då inbytesbilen därifrån. Sammanfattningsvis en supersmidig affär och femstjärnig service!
Bästa servicen! Trevlig personal.. Å grymt jobb..
Ett mycket bra ställe som alltid ställer upp, och fixar problemen
Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.
Mycket trevlig och professionell personal. Snabb service. Rekommenderas starkt.
Är nöjd! Fått bra service i god tid, mycket trevlig personal. Har generösa öppettider.
Har använt företaget till alla mina bilbehov, sen jag tog körkort mer än 10 år! Alltid fått bra och snabb service! Alltid så glada och trevliga! Verkar kunna trolla när man själv tror att de är skroten nästa ;)
Hej jag blev verkligen jätte bra bemött av er!
En bra och snabb service och trevlig personal.
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
Bra och snabb service av min Hummer. Trevlig personal som kan sina saker. Inga problem alls.
Mycket prisvärda och trevliga. Tillmötesgående personal som är serviceminded.
Aldrig haft bättre service än såhär. Inga dolda avgifter, snarare tvärtom! Dom drar av ingrepp från fakturan man redan skrivit på om dom visar sig inte vara nödvändiga. Snabbt och skickligt fixat. 6 stjärnor av 5 möjliga helt enkelt
Jag har lämnat ett par bilar till dem. Alltid snabb och smidig service till rimliga priser. Mycket trevlig och kunnig personal!
Trevlig personal och snabbt och prisvärt arbete
Serviceminded personal som bemöter en med ett leende. Väldigt flexibla var de vid lämning och upphämtning av bil, dessutom väldigt snabba och proffsiga i sitt arbete när jag bytte dämpare och kamrem. Ringde även efteråt och frågade om jag var nöjd och allt fungerade bra, aldrig hänt förut med en annan verkstad.
jag är mycket nöjd servar alltid våra bilar hos Autoexperten Jordbro pålitliga ,snabba trevliga . rekomenderar stark att besöka dem att laga era bilar Finexia AB
Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation och rimliga priser!
Bemötandet var utmärkt, sakligt och rak på sak. Proffsig och tydlig men även avslappnad kille. Hög service och lovar inte vad som inte kan hållas.Sammanfattat - en seriös firma som man blir nöjd med!
Tycker jag alltid får bra service till vettigt pris. Jag är övertygad om att jag skulle få all hjälp och åtgärder om något mot förmodan skulle krångla i efterhand.