Reco logotype För företag

Reco logotype

Bockholmengruppen

35 790

Bra

Vi har snabbt utvecklats till att bli en av Stockholms största restauranggrupper. Alla våra restauranger är döpta efter den plats de ligger på, eftersom alla har en egen själ som beror mycket på var de ligger. På Bockholmen, en skärgårdskrog i stadsmiljö, kan du efter måltiden ta en promenad runt den lilla Ö som restaurangen...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Meatballs for the people

Brilliant restaurant, a must do if you are visiting Stockholm. Lovely warm, welcoming atmosphere, friendly, helpful staff. We had the Chefs Choice and got to experience a number of different meatballs

Hornsgatan kvarterskrog & barservering

Otroligt trevligt bemötande. God mat, bra utbud. En kvarterskrog som lever upp till namnet med härlig atmosfär och mix av människor.

Bockholmen Hav & Restaurang

Var på julbord (lunch) kunde inte ha varit bättre. Mysigt och ombonad miljö. Maten var fräsch, fylldes på ofta och kollades, lagom stor buffé med allt man önskar på ett julbord. Enda att kommentera var att Jansson var lite smaklös, allt annat var mycket välsmakande. Servicen var helt perfekt, inkännande och gav det lilla extra. Hit kommer jag absolut flera gånger.

Italienskan

Italienskan är en mysig krog där vi bjöds på ett annorlunda julbord, en kavalkad av fyniga, välkomponerade rätter! Felix och kollegorna tog väl hand om oss, personligt, vänligt och humoristiskt. Tack för en toppen kväll!

Martin H

Skrev om Italienskan

Nybrogatan 38

Trevlig och snabb service och gott var det också Tack

Peter A J

4.1

Meatballs for the people

1 087

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.