Reco logotype För företag

IVT Värmepumpar

5 901

4.6
Bra

Vi har värmepumpen som passar ditt hus och det nordiska klimatet. Med vårt breda sortiment kan vi erbjuda den perfekta värmelösningen. Efter installationen går vi igenom funktioner, inställningar och skötsel, samt upprättar ett igångkörningsprotokoll. Din återförsäljare följer upp inom 6 månader för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Relax Rör & Värme IVT Center

Bra service, kunniga, hjälpsamma och trevliga.

Relax Rör & Värme IVT Center

Dom kom på utsatt tid och det gick snabbt och smidigt. Och sedan har pannan fungerat bra.

Relax Rör & Värme IVT Center

Trevligt bemötande och snabbt installerat på avtalad tid

Relax Rör & Värme IVT Center

Snabb installation och bra kontakt med vd:n, ersatte en äldre grrenline med en ny.

Relax Rör & Värme IVT Center

De gjorde ett bra jobb med att installera en frånluftsvärmepanna IVT Vent 402. Visserligen de stötte problem med avloppet som inte tog emot 200 l vatten, så det blev lite kaos , eftersom avloppsvattnet kom på golven i toaletten och i pannrummet där de jobbade. Enligt dem borde det ha fungerat. Allt slutade i att jag fick ta hit en slamsugarbil som sög rent avloppet i toaletten. Men, pannan fungerar bra!

Våra återförsäljare

13 återförsäljare tillgängliga hos Reco

Värmedynamik

4.7
Bra

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.