otroligt bra. maten är suveränt god och man får enroma portioner. utan minsta tvivel bäst i sin genre i stockholm och jag har ganska bra rutin på sthlms wokställen.
Wok Mee Café
5 omdömen om Wok Mee Café
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
Här snackar vi kvalitet! Bra mat goda sånger som sjungs medan kocken tvättar dig noga mellan fingrarna. Allt detta spelas upp i en insjö nånstans i Sverige såsom det var tänkt att bli från början! Min ost som kom precis punktligt smakade en aning kummin och detta i sig var en smaksensation från golv till tak! Makrillen dansade förnöjt och lade sig att sola i smultronbädden efter att sake¨n smultit likt ett sommarregn som minner om forna tider. Ett ord sammanfattar detta: Ostindiska kompaniet! Nu var detta två ord...
Trevliga, serviceinriktade, alltid fantastisk god mat, har provat hela menyn! Små eller stora portioner, avhämtning som är varm och räcker till två. Härlig mix av wok, Malaysia, Thailand och Vietnam. Lunchpris inkl dryck (då ej kreditkort). Dyk in i det ombonade murriga hålet i väggen och kom ut med en ny sensation ;-)
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Godaste Thaimaten i Stockholm! Jag brukar störa mig på att företag inte tar kort år 2008 men i detta fall så struntar jag i det och går och köar för att hämta ut några thaimatsbiljetter ur bankomaten. Dessutom är det ytterst prisvärt och personalen är alltid trevlig. Egentligen så är det ett minus att restaurangen ligger på Söder och inte på Östermalm eftersom allt vanligtvis är bättre i den stadsdelen.
Hygglig wok. Men vad är dealen med att inte ta kort? Fyra år sedan första besöket då de sa att ”Det kommer” men det har inte hänt ännu. (Sedan är det inget kafé utan en restaurang, trots namnet.)