Trevlig restaurang med mycket god mat, fin service och live musik.
Andalucia
Vill du uppleva en bit av Spanien? Då är du välkommen till oss på restaurang Andalucia! I vår restaurang lägger vi vikten på spansk mat i form av fisk och skaldjur. De rätter vi serverar har sitt ursprung i det traditionella spanska köket, men är också inspirerade av ännu lite sydligare breddgrader. Hos oss kan du slå dig...
17 omdömen om Andalucia
En klassiker, Grym mat och väldigt trevlig personal!
Mycket familjär stämning och bra personlig service. Maten var väldigt god också vilket gör det till en jättebra totalupplevelse!
Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.
Mycke god mat, toppen service. Jag och min fru var mycket nöjda Vi kommer tillbaka om vi besöker Stockholm
God och spännande mat, bra service och stilfull miljö.
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Trevligt bemötande och härlig stämning
Under ombyggnad vid besöket. OK bra mat och bra service.
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
En av de sämre spanska restaurangerna jag vart på i Stockholm. Kändes inte speciellt autentiskt och restaurangen var underbemannad vilket ledde till ganska dålig service. Inget jag kommer besöka igen. Bättre mat och bättre service skulle behövas anser jag.
Inte den spanska känsla som vi förväntat! Tråkig oinspirerad mat! Kommer inte att gå dit igen.
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Det är alltid jättetrevligt på Andalucia. Väldig god mat samt fantastisk personal!
En suverän restaurang, där man gör sitt yttersta för att gästerna ska ha det bra. Jag har kommit hit i 10 år nu och har aldrig varit besviken. Bäst är när personalen får fria händer att komponera en riktig tapasmåltid.
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍
Mycket trevligt bemötande och personlig service, hög kvalitet på msten
Mycket dålig mat och personalen hade ingen koll på vad som erbjöds gällande mat och dryck. Undermåligt i alla aspekter. Deras tapas kan inte kallas spanska tapas.totalt smaklös mat. Alldeles uselt!
De var trevliga och vänliga. Det var lite svårt att veta hur menyn fungerade och inte helt lätt att veta vad som ingick i rätten eller hur många rätter vi behövde på 2 p. Inga desserter fanns vad vi kunde förstå utan vi gick vidare för att äta det.
OK bemötande men många av rätterna kändes som halvfabrikat.
God mat och trevlig men underbemmanad personal.
Familjär stämning, personlig service, god mat!