Nathalie är toppen på alla sätt och vis. Har sålt med henne två gånger nu och det var givet att välja henne en andra gång, vilket ju säger mycket om hur nöjd jag var. Professionell, skarp, enkel kommunikation och det känns tryggt att sälja med Nathalie för man vet att hon kommer göra allt för att göra ett gediget och grymt jobb! Kan verkligen bara varmt rekommendera - jättebra progress rakt igenom från start till slut!
Bergets Ro Fastighetsförmedling
Bergets Ro Fastighetsförmedling är ett mäklarföretag med en passion för att leverera enastående service och expertkunskap. Vi grundades med visionen att vara en drivkraft på marknaden, med hög kompetens och erfarenhet. På Bergets Ro är vi stolta över vår höga arbetsmoral och strävar alltid efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet...
933 omdömen om Bergets Ro Fastighetsförmedling
Sedan starten hos Reco 2023
The selling went well and the price was more than I expected.
Erfaren och engagerad mäklare som jobbar hårt för att få din lägenhet såld till bästa pris
Nathalie är alltid glad och har varit till stor hjälp vid försäljningen av vår bostad. Mycket smidig att ha och göra med.
Nathalie hade ett proffesionellt bemötande och uppfyllde alla våra förväntningar. Lyhörd och förtroendeingivande under hela försäljningsprocessen!
Professionellt och bra bemötande genom hela processen, från visning till signering. Där Ronni bidrog till en smidig och trygg affär!
Professionellt bemötande och hög tillgänglighet under hela processen. Ronni hanterade hela processen på ett föredömligt sätt.
Lorita har alla egenskaper en bra mäklare behöver; hon jobbar hårt, är alltid tillgänglig och ger inte upp förens hon hittar en affär som alla parter är nöjda med. Vill varmt rekommendera Lorita!
Jag och min partner har nu använt oss av Nathalie 2 gånger vid försäljning av lägenheter. Hon har varit fantastisk på alla sätt. Även i dagsläget där marknaden är lite långsammare har hon verkligen jobbat för fullt för oss och sett till att vi har varit nöjda. I och med att vi redan använt oss av Nathalie en gång innan hade vi ganska höga förväntningar på henne och hon uppfyllde dem utmärkt. Nathalie är alltid positiv och lätt att prata med. Vi skulle definitivt rekommendera henne till alla, verkligen en helt fantastisk mäklare och människa!
Jag kan varmt rekommendera Hasan då han var driven och hade is i magen med en god inställning under hela processen. Väldigt tillmötesgående och förstående. Precis som en mäklare ska vara!
Jag vill varmt rekommendera Lorita som mäklare. Hon gav allt och lite till, och gjorde att hela processen gick väldigt smidigt. Påläst, tillgänglig och väldigt trevlig!
Tack för ett trovärdigt och lösningsorienterat bemötande!
Rasmus jobbar tydligt, tidseffektivt och målmedvetet. Vi är väldigt nöjda med hans insats i denna speciella marknad och vi tackar för ditt hårda jobb och engagemang! Vi hörs vid nästa lägenhetsförsäljning!
Vilmer is a knowledgeable, personable and transparent broker. He has a signature style in the way he approaches his work and this for us was key. The highlights for us were his communications skills, situational understanding and product/market placement. Very happy to have worked with him and the results speak for themselves!
Hasan var väldigt lyhörd och lyssnade in våra behov, vilket resulterade i en fin dialog och i slutändan en bra affär med säljaren. Jag är mycket nöjd med hur affären gick till.
Professionell i sitt bemötande, hjälpsam i sitt arbetssätt och strategisk i sin approach.
Mycket engagerad mäklare som målmedvetet tog vår försäljning i hamn.
Vi uppskattade verkligen Sherwans positiva engagemang och transparenta kommunikation med oss när vi köpte vår första lägenhet. Vi kan rekommendera honom helhjärtat!
Köpte vår nya lägenhet av honom var positivt så han fick sälja våran ochså
Hasan was professional, responsive, and very helpful throughout the entire process. we had a great experience and truly appreciated his support. Highly recommended!
Jag vill varmt rekommendera Hasan Shahid på Bergets Ro Fastighetsförmedling. Hasan är en oerhört professionell och engagerad mäklare som verkligen sätter sina kunders behov i första hand. Med sitt breda nätverk och djupa kunskap om marknaden hjälper han inte bara till att hitta det perfekta hemmet, utan ser också till att hela processen – från första kontakt till kontrakt – sker smidigt och tryggt. Hasan är alltid tillgänglig, stöttande och genuint mån om att du som kund ska känna dig nöjd och väl omhändertagen. En riktig tillgång för alla som söker sitt drömboende!
Fantastiskt bemötande från Sherwan på Bergets Ro - uppskattar framför allt hans engagemang, transparens samt att han är väldigt trevlig! Underlättade processen för oss som förstagångsköpare av bostad och vi kände oss i trygga händer. Rekommenderar Sherwan varmt till alla!
Jag kände mig trygg genom mitt bostadsköp tack vare Hasans engagemang och tydliga kommunikation. Tryggt, proffsigt och smidigt! Varma rekommendationer!
Jag har bara positiva saker att säga om Ronni Mycket bra jobb!!
(Har svarat åtminstone tre gånger!) Vi kunde inte ha fått en bättre mäklare! Klok,omtänksam kunnig. Och empatisk och rodde affären i land trots sjukdom med sjukhusvistelse för säljare Tack Sherwan !
Proffsig och hjälpsam! Rekommenderas starkt
Emillio har haft otroligt bra kommunikation under försäljningsperioden, det har varit en trög marknad men han gav aldrig upp. Tillslut fick jag det pris jag önskade och det blev en väldigt smidig affär! Rekommenderar starkt Emillio.
Väldigt trevlig, hjälpsam och bra kommunikation.
Sherwan var på alla sätt ett nöje att samarbeta med; professionell, deltagande och inlyssnande, transparent, kunnig, effektiv, och dessutom väldigt trevlig. Vi kände oss alltigenom mycket trygga med hans rådgivning och hjälp. Jag kan varmt rekommendera honom!
Nathalie is extremely kind and a truly pleasant person to deal with. She was very helpful in every step of the purchase—supporting us in reaching an agreement, handling the bank-related steps, and managing all the paperwork. Highly recommended!
Gabriel Bilir är proffsig, driven och riktigt vass på det han gör. Han höll mig uppdaterad genom hela processen och gjorde allt smidigt och tryggt. Rekommenderas starkt om du vill ha en mäklare som levererar på riktigt!
Mäklaren Nikola Jovanovic var mycket proffsig och trevlig. Reagerade snabbt och svarade på alla våra frågor. Tillträde blir i mitten av juni, men hittills är vi mycket nöjda.
Sålde snabbt utan annonsering med hjälp av Rasmus Logärd.
Snabbt, smidigt, service - mycket enkel att köpa lgh av. Inget krångel :)
Så imponerad över Emillios arbete med försäljningen av vår bostad. En mer skicklig och professionell mäklare får man leta efter. Vi är tacksamma över en så smidig försäljning!
Lorita var väldigt tillmötesgående och såg till att affären löste sig på ett sätt som båda parter blev nöjda med. Hennes bemötande var exceptionellt, men vi kände en större kontraktuell trygghet när vi sålde vår lägenhet då fler områden omfattades i kontraktet (ex frågelista), därav en fyra.
This isn’t the first time I’ve used Emilio as an agent, we returned because his service always goes above and beyond. Outstanding help and always with a personal touch. 5 star service
Sålde och köpte lägenhet av samma mäklare. Snabb och tydlig process med god kommunikation under hela vägens gång. Rekommenderar Rasmus starkt som mäklare för en bra, tydlig och smidig affär!
Snabb process och tydlig kommunikation under hela processen. Mer än nöjd över slutpriset. Rekommenderar starkt att anlita Rasmus om du går i säljtankar.
Jag hade höga förväntningar på Rasmus då jag hört gott om honom och förstått att han är en duktig mäklare. Han levde upp till alla mina förväntningar och trots mängder med problem från min sida så sålde vi lägenheten på en nivå som jag är mycket nöjd med.
Mycket effektiv i sitt arbete. Trevligt bemötanden. Bra på återkoppling. Skapade bra driv i sälj processen. Har anlitat henne vid 2 försäljningar och tvekar inte att nyttja henne igen om behovet skulle finnas.
Toppen mäklare! Väldigt proffsig i att lotsa oss igenom vårt första bostadsköp. Rekommenderas starkt!
Kunde inte varit nöjdare, Ronni är en otrolig mäklare!
Nikola Jovanovic är en mäklare som verkligen utmärker sig inom sitt yrke. Hans professionalism, engagemang och dedikation till sitt arbete gör honom till en av de allra bästa i branschen. Han har gång på gång visat prov på exceptionell kompetens och en otrolig förmåga att förstå sina kunders behov. Nikola är inte bara duktig på att hitta rätt objekt för sina kunder, utan han har också en unik förmåga att skapa förtroende och bygga långvariga relationer. Genom sitt noggrant utvalda nätverk och sin gedigna erfarenhet inom...
Andra gången som jag säljer med Ronni och jag kan inte rekommendera Ronni tillräckligt. Han är professionell, jobbar hårt, lyhörd och ärlig. Jag har känt mig trygg genom hela processen som egentligen kan vara ganska jobbig. Rekommenderar så mycket jag kan!
Jag vill varmt rekommendera Nathalie som mäklare. Hon var otroligt tillmötesgående, trevlig och snabb genom hela processen när jag köpte min lägenhet. Nathalie visade stor professionalism och engagemang, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Tack vare hennes snabba och effektiva arbete gick allt smidigt och utan problem. Jag är mycket nöjd med hennes insats och skulle definitivt anlita henne igen i framtiden.
Ronni fick för andra gången förtroendet att sälja min lägenhet. Ronni är lyhörd, snabb och effektiv och dessutom otroligt kunnig. Rekommenderas starkt!
Ronni var väldigt enkel att ha och göra med samt såg till att både säljaren och köparen fick det de ville. Han är kunnig och professionell. Skulle absolut deala med honom i framtiden.
Påläst, kunnig och engagerad mäklare. Tillgänglig och mycket duktig!
Ronni är precis som man vill att en mäklare ska vara. Framåtlutad, informativ, engagerad och med båda fötterna på jorden. Ett proffs! Vi skulle välja honom igen alla dagar i veckan.