Bergets Ro Fastighetsförmedling

Bergets Ro Fastighetsförmedling

www.bergetsro.se
  • BadgeTwoYears
5.0

Bergets Ro Fastighetsförmedling är ett mäklarföretag med en passion för att leverera enastående service och expertkunskap. Vi grundades med visionen att vara en drivkraft på marknaden, med hög kompetens och erfarenhet. På Bergets Ro är vi stolta över vår höga arbetsmoral och strävar alltid efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet...

617 omdömen om Bergets Ro Fastighetsförmedling

Sedan starten hos Reco 2023

Gustav S
Vendió su apartamento con ayuda de Nathalie Jensen parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Kungsholmen

Professionell, trevlig, engagerad, transparent. Overall riktigt bra, som vanligt, Nathalie!

Nadezda S
Compró su apartamento con ayuda de Rasmus Logärd parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Hallonbergen - Ör

Vi har haft en bra upplevelse med mäklaren. Kommunikation var tydlig och professionell genom hela processen. Mäklaren var alltid tillgänglig och svarade på våra frågor, vilket gjorde att vi kände oss trygga i affären. Det fanns några små utmaningar längs vägen, men det hanterades på ett tillfredsställande sätt. Jag skulle definitivt överväga att anlita mäklaren igen vid framtida behov.

Jorge R
Hallonbergen - Ör

Rasmus var inte bara vår mäklare, utan också en värdefull rådgivare som hjälpte oss att hitta vårt dröm boende. Hans kunskap om marknaden och lugna sätt att hantera situationer gjorde hela köpprocessen till en trevlig upplevelse. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna under hela processen. Han var alltid lugn och tillmötesgående. Han guidade oss genom hela köpprocessen på ett tydligt sätt. Rasmus hade mycket kunskap om lägenheten och området. Vi kan varmt rekommendera Rasmus till andra.

Hedda H
Compró su apartamento con ayuda de Ronni Mleczkovicz parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan

Ronni var snabb och enkel att ha kontakt med vilket gjorde mig som köpare trygg! Trevligt bemötande och allt gick smidigt när det var dags att stänga affären. Kan varmt rekommendera!

Tony G
Escribió sobre Ronni Mleczkovicz parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling

Valde Ronnie på Bergets Ro som mäklare vid försäljningen av min lägenhet. Visade sig vara ett mycket bra val. Proffesionellt bemötande, lyhörd, effektiv, resulterande i en snabb försäljning till ett mycket bra pris. Kan varmt rekommendera Ronnie. Tony

Ando W
Vendió su apartamento con ayuda de Ronni Mleczkovicz parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan

Ronni är på alla sätt och vis en underbar person och en utmärkt mäklare! Han är inte bara trevlig, enkel att diskutera frågor med och lösningsorienterad. Jag kan inte rekommendera honom nog!

Joakim Hans Erik C
Vendió su apartamento con ayuda de Gabriel Bilir parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Gabriel hade ett professionellt bemötande och jag kände mig trygg med honom som mäklare. Gabriel hade en tydlig plan och var alltid tillgänglig för frågor.

Linnéa Maria C
Råsunda

Gabriel hade trevligt bemötande och var proffsig, tillgänglig samt levererade mer än vi kunde önska!

Elham G
Vasastan

Ronni är professionell, kunnig och engagerad! Lyhörd till mina önskemål som säljare. Rekommenderar Ronni som mäklare!

Bo H
Compró su casa con ayuda de Gabriel Bilir parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling

Vi har under en längre period haft vårt sikte på ett särskilt objekt. När tiden kom fick vi, av Gabriel bra info och bemötande och hanteringen efter processen startade har varit snabb, informativ och enkel. Han var väldigt fokuserat på att anordna att vi skulle få det som vi ville. Allt har fungerat bra!

Oskar B
Östermalm - Gärdet

Professionell, tydlig och engagerad. Ronni var smidig att jobba med och anpassade sig efter mina specifika behov som kund. Stockholms duktigaste mäklare!

Amanda H
Råsunda

Gabriel är väldigt professionell, tydlig och hjälpsam. Rekommenderar! :)

Samir B
Vasastan

Ronni är den bästa. 10/10! Aldrig varit så nöjd. Tack så jättemycket för en lyckad försäljning, ingen trodde att detta slutpris skulle nås. Över förväntan.

Tara N
Vendió su apartamento con ayuda de Emillio Afram parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Kan inte uttrycka nog hur nöjd jag är med Emillio som mäklare. Jag försökte sälja min lägenhet i över 1 års tid med en annan mäklare men fick knappt någon trafik. Bytte till Emillio som gav sitt allt för att få den såld, och sålde den på otroligt kort tid. Han är lyhörd, har rätt kunskap och skapar en trygg känsla.

Jonas C
Vendió su apartamento con ayuda de Sherwan Baderkhan parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan - Hagastaden

Han var tydlig och ärlig från början med de målen vi gemensamt satte. Och viljan att lyckas fanns under hela processen. När vi började tappa hoppet så såg han till att hålla det i liv och han var väldigt duktig på att informera hur marknaden förändrades under tidens gång som gav oss en tydlig bild på hur vi skulle agera utan att bli allt för stressad att hitta köpare. En del mäklare har jag upplevt som lite allt för framfusiga och ger alldeles för mycket fakta redan från början medans Sherwan känns det mer att man är mer synkad under processen och skapar en mer trovärdig bild.

Nasim C
Vasastan - Hagastaden

Samarbetet med Sherwan kändes tryggt då han hade samma höga driv under hela processen. Regelbunden kommunikation med otrolig lyhördhet och förståelse.

Oscar M
Compró su apartamento con ayuda de Nathalie Jensen parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Kungsholmen - Fredhäll

Snabb och bra hantering, samt mycket bra bemötande.

Rickard E
Vasastan - Birkastan

Vi träffade några av Stockholms största mäklare inför försäljningen av våran lägenhet men efter 5 minturer med Ronni så visste vi att valet skulle bli lätt. Ronni är en otroligt engagerad mäklare som vågar ta på sig utmaningar och ger sig inte förens han nått de uppsatta målet. Vi kommer absolut anlita Ronni i framtiden.

Tony B
Vaxholm

Det har varit en fröjd att samarbeta med Ronni vid försäljningen av vår lägenhet. Ronni är väldigt profisionell men samtidgt ödmjuk och bra lyssnare. Ronnie har leverat bra prospekt samt haft bra dialoger med våra intressenter och gjorde ett jättebra avlslutpå försäljningen

Niklas T
Kungsholmen

Fantastiskt nöjd med Ronni som varit engagerad genom hela försäljningsprocessen. Haft en bra strategi för försäljningen som slutade i ett pris över förväntan.

Julia S
Compró su apartamento con ayuda de Sherwan Baderkhan parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Solna Centrum

Kommunikationen med Sherwan vad oerhört snabb och trevlig. Köpet gick smidigt och han underlättade processen för alla parter. Rekommenderar varmt!

Katayon M
Solna Centrum

Han är trevligt, påläst och engagerad, lätt att arbeta med och snabbt återkoppling. vi är jätte nöjda.

Heather S
Kungsholmen - Fredhäll

Nathalie was great to work with, keeping me updated and working hard to get the best price for my apartment. She was flexible and always happy to answer questions. I can highly recommend

Iman D
Kungsholmen - Fredhäll

Jag blev otroligt väl bemött av Nathalie Jensen på Bergets Ro Fastighetsförmedling. Från start till avslut kändes hela processen både snabb och smidig, precis som jag önskade. Nathalie var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och hanterade alla steg professionellt och effektivt. Jag hade höga förväntningar när det gällde service och resultat, och hon överträffade dem på alla sätt. Försäljningen av min bostad på Rålambsvägen 48 gick bättre än jag vågat hoppas på tack vare hennes engagemang och erfarenhet. Rekommenderas varmt!

Fredrik N
Kungsholmen

Kunnig, hjälpsam,, flexibel och professionell.

Liselotte N
Kungsholmen

Proffesionellt bemötande, påläst och väldigt trevlig!

Kim B
Compró su apartamento con ayuda de Gabriel Bilir parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Har både sålt och köpt med Gabriel och kunde inte ha valt en bättre mäklare. Trevlig, kunnig och påläst. Rekommenderas verkligen!

Bill S
Vasastan

Aldrig varit med om en så snabb och smidig process som när Ronni sålde min lägenhet, som dessutom resulterade i riktigt bra slutpris! Rekommenderar varmt!

Eva B
Vaxholm

Ronni är en väldigt bra mäklare som tar reda på all information som behövs för att sälja på bästa möjliga sätt. Han är intresserad av objektet på ett genuint sätt, vilket gör att man får förtroende för honom. Ronni är den bästa mäklare som vi har haft.

Sarah F
Kungsholmen

Ronni är helt klart den bästa mäklaren på marknaden. Han besitter erfarenhet, kunskap och är otroligt service minded och har pannben utan dess like. Vid motgångar så kämpar Ronni på och hittar lösningar. Det är uppenbart att Ronni kan sin sak och jag vill utrycka mina varmaste rekommendationer. Jag är väldigt nöjd. Riktig stjärna.

Lars Theodore S
Råsunda

Efter att ha sålt/köpt ett par bostäder genom åren har man samlat på sig en kravlista av vad en bra mäklare är. Gabriel checkade av alla och rekommenderar starkt att ta hans hjälp. Tack för hjälpen!

Dana F
Vasastan - Hagastaden

Ronnie var en toppen mäklare! Smidigt, enkel och göra med. Han var engagerad och proffsig genom hela processen samt väldigt trevlig och göra med. Rekommenderas 5/5!

Janne B
Råsunda

Precis lika bra upplevelse när vi nu köpte via Gabriel som när vi förra gången sålde. Påläst om objekt och omgivning, har alla förutsättningar för en mycket smidigt och korrekt affär. Har även förståelse för alla konstiga frågor från oss köpare och tar snabbt fram svaren.

Olof L
Råsunda

Allt gick snabbt, smidigt och bra.

Georg H
Bromma - Mariehäll

Rasmus Logärd var kunnig, tålmodig, professionell och riktigt trevlig som grädde på moset. Rekommenderar starkt :)

William F
Tuletorget

Trevlig, uppriktig och enkel att ha att göra med. Kan rekommendera.

Lina B
Vasastan

Emillio var mycket professionell genom hela processen. Han var rak och tydlig i all dialog och säkerställde att vi kände oss trygga och väl informerade. Han var aldrig mer än ett samtal bort och mån om att återkoppla och följa upp under hela försäljningen. Både serviceminded och engagerad!

Rebecka S
Centrala Sundbyberg

Vi är otroligt nöjda med Rasmus som mäklare. Genom hela processen var han både professionell och avslappnad, vilket gjorde det lätt att kommunicera och samarbeta med honom. Han levererade service på toppnivå alla dagar i veckan och var alltid lätt att nå. Rasmus överträffade våra förväntningar, och tack vare hans tillgänglighet och stöd gick köpeprocessen mycket smidigt.

Lucas H
Vendió su apartamento con ayuda de Rasmus Logärd parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Bromma - Mariehäll

Vi är väldigt nöjda med Rasmus som har varit både engagerad och hängiven genom hela processen. Vi blev rekommenderade honom av vår bror, och vi är glada att vi lyssnade på det tipset. Han har lagt tid på att förstå våra behov och har hjälpt oss varje steg på vägen med proffsiga råd och lösningar. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som letar efter en mäklare med hjärta för sitt arbete!

Christoffer S
Vasastan - Hagastaden

Grym mäklare. Ärlig, snabb och svara alltid på telefon/sms!

Maria C
Östermalm

Jag fick stort förtroende för Ronni Mleczkovicz som mäklare när vi köpte en lägenhet nyligen. Han var proffsig, kommunikativ och skötte hela affären otroligt bra!

Ehsan R
Centrala Sundbyberg

Trevlig, kunnig och förtroendeingivande mäklare.

Martin P
Centrala Sundbyberg

Business minded och väldigt trevlig!

Anders P
Vasastan

Bra bemötande och bra information om brf, hjälpsam vid frågor

Fredric B
Östermalm

Vi kan varmt rekommendera Ronni. Det var första gången vi sålde med honom, men definitivt inte den sista. Vi är helt övertygade om att vi inte hade nått samma slutpris med en annan mäklare. Ronni gav sig inte förrän han nådde det pris vi var nöjda med – imponerande!

Nicolaus J
Telefonplan

Kan starkt rekommendera Emilio till den som läser detta. Satte ett högt mål som jag tror de flesta mäklare hade sagt var orealistiskt med tanke på dagens marknad, men Emilio lyckades. Det var lite tufft av förklarliga skäl men Emilio slutade inte att tuta på. Utöver det så uppskattar jag även att Emilio är väldigt snabb på att uppdatera en om vad som händer och att svara på ens frågor. 5/5

Micaela S
Compró su apartamento con ayuda de Nikola Jovanovic parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Som köpare är jag väldigt nöjd med Nikolas insats. Han var mycket trevlig, ständigt tillgänglig, höll mig väl uppdaterad genom hela processen, är påläst och kunde svara på dem frågor jag hade. Precis som en mäklare ska vara vilket fick mig att känna mig trygg. Jag vill varmt rekommendera Nikola till både säljare och köpare där ute. Tack för hjälpen!

Aneri P
Centrala Sundbyberg

Gabriel har högt engagemang, utöver det vanliga. Han kom förbi och kollade till lägenheten innan den skulle fotas och la upp en bra tidsplan för hela försäljningsprocessen. Rekommenderar honom varmt!

Matias H
Vasastan - Hagastaden

Snabb och driven vilket gav en smidig försäljning med bra resultat

Fredrik S
Vendió su apartamento con ayuda de Lorita Maqedonci parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan

Lorita är en väldigt proffesionell driven och hjälpsam mäklare. Uppdaterar en under hela processen från start till mål. Rekommenderar henne starkt!