Jag bad "bilproffsen" serva min bil och att de skulle kolla mina bromsar för de lät ett skrapande ljud när jag bromsa. När min fru var och hämtade bilen sa dem att de inte var något fel på bromsarna. Så vi körde till Gotland och tillbaka. När vi kom hem lät bromsarna mer så vi körde in till Mekonomen för att kolla upp de. Då sa dem att bromsarna var helt slut och både skivor och ok måste bytas omgående. När jag ringde "bilproffsen" för att höra vad dem hade att säga om de. Då fick jag till svar att vi missade nog de. ...
Bilproffsen i Malmö
Bilproffsen i Malmö är en auktoriserad AD bilverkstad och utför bilservice på alla bilmärken och följer respektive bilmodells serviceplan fullt ut. Vi använder oss alltid av originaldelar, vilket innebär delar av samma eller bättre kvalitet än de ursprungliga bildelarna.
25 omdömen om Bilproffsen i Malmö
Snabbt och enkelt från början till slut:)
Var mycket nöjd med service, arbete och bemötande.
Superbra! Tog hand om bilen snabbt och fixade problemet utan problem! Lånade dessutom kostnadsfritt ut en hyrbil! Hur smidigt och bra som helst! Väldigt trevlig personal dessutom
Blev väl bemött, tog en lugn fika med arbetet utfördes och det vart klart ganska fort!
Bra service. Snabba. Bra pris. Lätt att få tid.
Bra bemötande, bra service och inga konstigheter. Rekommenderas.
Trevliga och kunniga. Hade dock bokat lånebil, som inte fanns på plats. Men de var så pass snabba att det inte behövdes.
Jätte jätte bra service bäst pris på autobutler fick lånebil ocf de ordnade ombesiktning utan att betala extra till de.Har använt firman två gånger och vill verkligen rekomendera de!
Väldigt trevliga och tillmötesgående, proffsiga
Very good service, amazing! Highly professional, quick and efficient. High courtesy. Strongly recommended!
AMATÖRER! Två förstörda fälgar till värdet av minst 15000 för att ersättas med nya. . När firman konfronteraas med skadan så ville dom inte känna vid sig. "Dom var så innan". Otrevligt, tjaffsigt och en ytterst tråkig upplevelse. Rekommenderas ej, superoseriöst!
Mycket bra verkstad med vänliga medarbetare och bra service alla bilverkstäder borde ha samma policy mvh stefan helnöjd kund oå återseende
Ombesiktning- bromsrör bl a - fick en bra känsla trots hög kostnad- men både Robin o företaget kändes seriöst- så tummen upp👍
Mycket bra verkstad. Är helnöjd med både arbete och bemötande.
Supertrevligt bemötande. Dom gjorde lite fel i mitt uppdrag men det löste sig omgående.
Bästa servicen med extremt ärlig och tillförlitlig personal som går den extra milen för att hjälpa dig! Kan varmt rekommendera denna verkst
Jag är helt nöjd med Bilproffsen i Malmö. Kommer gärna tillbaka.
Fik skiftat bremsor fram. Lite krångel med en sikring som var kass och ett avladat batteri när bilen skulle lämnas retur. Men dom var hjälpsamma... :)
Har en längre tid anlitat Speedy(Lund) och dess tjänster. Jag har alltid bemötts på bästa trevliga och professionella kunniga viägledande vi
Trevligt bemötande samt snabbt och effektivt utfört arbete.
Snabbt och billigt. Lätta att komma överens med. Mycket trevliga om man nu kan och vill sitta och vänta.
Helt okej och trevlig personal, blev dock mer än dubbelt så dyrt
Vänligt bemötande, vänliga människor, men tog längre tid än förväntat.
Hurtig og god service samt pris.
Har fått jättebra bemötande och är helt nöjd med deras arbeten.
Bra service, och bra utfört arbete. Kan varmt rekommenderas!!!
Lätt att få tid och hyfsat pris. Personligt bemötande. Rekommenderas.
Snabb service, billig reparation, och trevlig personal. Om jag ska laga min bil igen, återkommer jag till Bilproffsen i Malmö utan tvekan.
Flera adresser och olika namn är förvirrande, men när jag väl kom rätt var jobbet ok
Rigtigt fin service og fair pris. Kan varmt anbefales.
Alldeles utmärkt service och tillmötesgående. Arbetet proffsigt utfört och ofta görs mer än du betalar för. Leif Nilsson