Maggie is excellent and very professional. Would gladly recommend her work!
Bringmyrs Städ
Välkommen till Bringmyrs Städ! Behöver du professionell städhjälp till ett sjysst pris? Vi förstår att du har andra saker för dig på din fritid än att ta hand om städningen. Vi kan hjälpa dig med en rad olika städtjänster såsom storstädning, flyttstädning, kontorsstädning med mera. Du når oss enkelt genom att ringa oss om...
10 omdömen om Bringmyrs Städ
Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!
Trevlig kommunikation via sms. Arbetar tyst och noggrant. Bästa upplevelsen är när det är möjligt att de städar två samtidigt. Vi är mycket nöjda med resultatet!
Toppen bra städat! Noggranna o trevliga. Punktliga o lyhörda.
I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that c
Tack för en bra och effektiv städning av vår villa!
Jättenöjda med städning genom Bringmyrs bygg
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Jättetrevligt bemötande och utomordentlig städning, allt blankt och luktade rent å fräscht! 👍🧹🚿🪣 Kan varmt rekommenderas 🙏👍😀
Hej Vi har haft städhjälp mycket professionell noggrann lämnade inga obearbetade ytor.
Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant p
Trevligt bemötande och alltid perfekt städat. Anders.
Noggrannhet Glänsande städning Trevligt bemötande
Har köpt en flyttstädning på en trea, vi är absolut nöjda med resultaten.
Superbra städning men emellanåt strul med fakturor som gjort att vi inte använder dem idagsläget.