Clean Smart Sverige AB

6 omdömen om Clean Smart Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2024

Dennis F
Skrev om Clean Smart Sverige AB

Har använt Clean Smart i många år och är väldigt nöjda med deras insatser.

Priyanka C
Skrev om Clean Smart Sverige AB

Vårt kontor hålls i toppskick tack vare deras städning. Vänlig personal och superbra service – vi är mer än nöjda med kontorsstädningen!

Svar från Clean Smart Sverige AB

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att ni är nöjda med kontorsstädningen och servicen. Det är alltid ett nöje att jobba med er!

Suneel K
Skrev om Clean Smart Sverige AB

Använder denna städfirma i Uppsala och Stockholm. Bra priser, trevlig personal och ett samarbete som fungerar grymt bra.

Svar från Clean Smart Sverige AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår städfirma i Uppsala och Stockholm. Ser fram emot att fortsätta hjälpa er!

Rajesh K
Skrev om Clean Smart Sverige AB

Vi i vår bostadsrättsförening har aldrig haft så rena trappor! Proffsig trappstädning som vi varmt rekommenderar. Deras personal är otroligt trevliga och gör ett fantastiskt jobb!

Svar från Clean Smart Sverige AB

Hej! Stort tack för ert fina omdöme! Vi är glada att ni är nöjda med vår trappstädning och vår personal. Er rekommendation betyder mycket för oss!

Naresh K
Skrev om Clean Smart Sverige AB

Efter att ha anlitat flera företag för trappstädning i Stockholm, är vi som BRF äntligen nöjda det märks verkligen att de bryr sig om detaljerna.

Svar från Clean Smart Sverige AB

Tack för er fina recension! Vi är glada att ni som BRF är nöjda med trappstädningen och att vårt fokus på detaljer märks. Ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Helen H
Skrev om Clean Smart Sverige AB

Smidiga att arbeta med, bra personal, bra pris mao ett mycket bra företag att samarbeta med

Svar från Clean Smart Sverige AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och ser fram emot fortsatt samarbete!