Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt
Cleaning Services Eskilstuna
Cleaning Services hjälper dig som företagare eller privatperson till en vardag med mindre stress och renare rum. Genom att hjälpa dig med tidsbesparande och hygienvänliga tjänster inom städning ser vi till att rengöra och städa kontoret, bohaget, fastigheten eller andra områden innanför din fastighets väggar. Genom ett flexibelt...
19 omdömen om Cleaning Services Eskilstuna
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Snälla och trevliga personal. Jag behövde flyttstädning inom 2-3 dagar och det varit ingen problem med detta. Kommit i god tid, trevliga och snälla. Städat ordentlig och fint. Bara tagit inte bort flera kartonger som vi kommit överens att dom ska kasta. Alt fint gjord, vid besiktningen varit inga problem... varit roligt också för att personalen klarade städat alt so fint, men på diskbänk varit några fläckar från medel som har torkat sig. I alla fall...väldigt fint gjort. :)
Utmärkt service! Kunnig och trevlig personal! Städningen var perfekt och väldigt prisvänligt!!
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon
Bokade till flyttstäd, superbra personal och ett väl utfört arbete!
Väldigt nöjd med resultatet! Personalen var väldigt trevliga, detta företag kan jag varmt rekommendera till andra!
All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
Väldigt nöjd med Cleaning Services. Både duktiga, proffsiga och trevliga
Grymt jobb utfört i samband med mitt lägenhetsbyte, klockren flyttstädning!
Vi har blivit bemötta av Hemfrid på ett mycket positivt sätt. I början hade vi olika städare men blandad kvalitet. Men numera har vi Titiana
Noggranna i städningen. Gick bra att kommunicera med städerskan även fast hon inte kunde klockren svenska. Bra bemötande och seriöst företag. Kommer anlita dem igen.
Jag köpte flyttstädning, jag blev super nöjd med den snabba servicen från telefonsupporten till att städarna kom och städade. Mycket nöjd med deras arbete. Absolut värt priset!
Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant p
Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!
uTFÖRLIG besskrivande mail om vad som görs under en flyttstäd
Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
Seriöst företag med väldigt trevlig och kunnig personal. Jag kommer definitivt att anlita er igen under min nästa flytt! Tack för ett bra jobb / Torbjörn
Smidiga, enkla och sätter kvalitén i fokus. CS gjorde ett mycket bra jobb! stort tack!
Städningen bra, lite svårt med telefonkontakten, när man vill måhot
Gick ju riktigt smidigt! Personalen var till och med trevlig och det har jag haft problem med tidigare... Ska verkligen anlita CSE igen. / Dogge
Jag tycker att det är ett mycket bra företag och jag är mycket nöjd med servicen och min städhjälp. Är aldrig några problem om jag eller dom behöver byta dag eller liknande och aldrig svårt med kommunikationen.
Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol
Mycket trevlig personal.
Trevlig och smidig kontakt och mycket väl utfört arbete. Är mycket nöjd!!!
Verkar mycket seriös, gjorde ett bra arbete till rimligt pris.
Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.