Cleaning Services Eskilstuna

Cleaning Services Eskilstuna

Ring 073-355 51 77 www.cleaningservices.se
4.8

Cleaning Services hjälper dig som företagare eller privatperson till en vardag med mindre stress och renare rum. Genom att hjälpa dig med tidsbesparande och hygienvänliga tjänster inom städning ser vi till att rengöra och städa kontoret, bohaget, fastigheten eller andra områden innanför din fastighets väggar. Genom ett flexibelt...

19 omdömen om Cleaning Services Eskilstuna

Jan M
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt

Hygienteknikerna i Stockholm AB
4.6/5 i betyg av 483 omdömen 4.6 av 483 omdömen
BadgeSixYears

Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.

Hans Göran R Hans Göran R
Doris P
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Snälla och trevliga personal. Jag behövde flyttstädning inom 2-3 dagar och det varit ingen problem med detta. Kommit i god tid, trevliga och snälla. Städat ordentlig och fint. Bara tagit inte bort flera kartonger som vi kommit överens att dom ska kasta. Alt fint gjord, vid besiktningen varit inga problem... varit roligt också för att personalen klarade städat alt so fint, men på diskbänk varit några fläckar från medel som har torkat sig. I alla fall...väldigt fint gjort. :)

Mimmi F
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Utmärkt service! Kunnig och trevlig personal! Städningen var perfekt och väldigt prisvänligt!!

CaMa Service Flytt & Städ Stockholm
4.7/5 i betyg av 1368 omdömen 4.7 av 1368 omdömen
Badge2024

Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon

Mattias N
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Bokade till flyttstäd, superbra personal och ett väl utfört arbete!

Robert H
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Väldigt nöjd med resultatet! Personalen var väldigt trevliga, detta företag kan jag varmt rekommendera till andra!

Carolas Hem & Företagsservice AB
4.9/5 i betyg av 208 omdömen 4.9 av 208 omdömen
Badge2024

All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!

Christina K Christina K
Axel B

Väldigt nöjd med Cleaning Services. Både duktiga, proffsiga och trevliga

Johannes L
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Grymt jobb utfört i samband med mitt lägenhetsbyte, klockren flyttstädning!

Sponsor
Hemfrid Örebro
3.8/5 i betyg av 180 omdömen 3.8 av 180 omdömen

Vi har blivit bemötta av Hemfrid på ett mycket positivt sätt. I början hade vi olika städare men blandad kvalitet. Men numera har vi Titiana

Magnus H
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Noggranna i städningen. Gick bra att kommunicera med städerskan även fast hon inte kunde klockren svenska. Bra bemötande och seriöst företag. Kommer anlita dem igen.

Bashar M
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Jag köpte flyttstädning, jag blev super nöjd med den snabba servicen från telefonsupporten till att städarna kom och städade. Mycket nöjd med deras arbete. Absolut värt priset!

Rozen Clean AB
4.5/5 i betyg av 309 omdömen 4.5 av 309 omdömen
BadgeEightYears

Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant p

Caroline Kerstin G Caroline Kerstin G
Sofia O
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

My N
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

uTFÖRLIG besskrivande mail om vad som görs under en flyttstäd

Service Lösningar Stockholm
4.7/5 i betyg av 1234 omdömen 4.7 av 1234 omdömen
Badge2024

Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.

Lars Kristian P Lars Kristian P
Torbjörn J
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Seriöst företag med väldigt trevlig och kunnig personal. Jag kommer definitivt att anlita er igen under min nästa flytt! Tack för ett bra jobb / Torbjörn

Sasan S
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Smidiga, enkla och sätter kvalitén i fokus. CS gjorde ett mycket bra jobb! stort tack!

Sponsor
Hemfrid Norrköping
4.1/5 i betyg av 532 omdömen 4.1 av 532 omdömen
Badge2022

Städningen bra, lite svårt med telefonkontakten, när man vill måhot

Marianne S Marianne S
Dogge H
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Gick ju riktigt smidigt! Personalen var till och med trevlig och det har jag haft problem med tidigare... Ska verkligen anlita CSE igen. / Dogge

Catta S
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Jag tycker att det är ett mycket bra företag och jag är mycket nöjd med servicen och min städhjälp. Är aldrig några problem om jag eller dom behöver byta dag eller liknande och aldrig svårt med kommunikationen.

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
4.7/5 i betyg av 2773 omdömen 4.7 av 2773 omdömen
BadgeTenYears

Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol

Patric S

Mycket trevlig personal.

Björn S

Flytt & Städ Sverige AB
4.1/5 i betyg av 569 omdömen 4.1 av 569 omdömen
Badge2023

Trevlig och smidig kontakt och mycket väl utfört arbete. Är mycket nöjd!!!

Else-Britt S
Skrev om Cleaning Services Eskilstuna

Verkar mycket seriös, gjorde ett bra arbete till rimligt pris.

Victor E

Städhuset i Stockholm
4.1/5 i betyg av 68 omdömen 4.1 av 68 omdömen
Badge2024

Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.