Kan bra städningar! Vi betalade för en flyttarädning, hyresvärden sa att han inte sett bättre flyttatädning!
Cleaning Services Örebro
Cleaning Services hjälper dig som företagare eller privatperson till en vardag med mindre stress och renare rum. Genom att hjälpa dig med tidsbesparande och hygienvänliga tjänster inom städning ser vi till att rengöra och städa kontoret, bohaget, fastigheten eller andra områden innanför din fastighets väggar. Genom ett flexibelt...
6 omdömen om Cleaning Services Örebro
Trevlig och smidig kontakt och mycket väl utfört arbete. Är mycket nöjd!!!
Vi var inte nöjda. Städaren gjorde inte det han skulle. Vi fick ett papper från hyresgästföreningen på vad vi skulle göra bättre och gav det till er. Trots det var vi tvugna att åka dit ett par timmar för att göra det sista.
Topp! Bra kundservice och städning
Städningen bra, lite svårt med telefonkontakten, när man vill måhot
Skulle ALDRIG rekommendera detta städ företag till nån jag känner . Fick ringa flera gånger att dom skullle städa om ( ÖBO och jag) godkände inte städningen av lägenheten dom fick i uppdrag att städa . Det sluta med att jag och min syster fick åka upp själva och städa . Fick avdrag på räkningen med 500 kr tror jag det var . SÅ USELT
Dålig service och krångel. Oseriöst intryck.
Mycket professionella från beställning till och med faktura. Mycket duktig fönsterputsare.
Tycker att jobbet är välgjort, riktigt rent och snyggt.