El&energi Kompaniet Sweden AB

5.0

6 omdömen om El&energi Kompaniet Sweden AB

Joman H
Wrote about El&energi Kompaniet Sweden AB

Vi fick hjälp med eljobb i vår lägenhet , väldigt väl utförd , trevliga och punktliga elektriker . Vi är så nöjda Kan varmt rekommendera .

Sollentuna El & Automation
4.8/5 i betyg av 235 omdömen 4.8 av 235 omdömen
BadgeSixYears

Trevligt bemötande och proffsigt utfört jobb som infriade förväntningarna.

Carl L
Wrote about El&energi Kompaniet Sweden AB

Fick hjälp med att sätta in Plejd-dimmers i huset och är supernöjd med resultatet. Trevligt bemötande och väl genomfört arbete. Rekommenderas varmt!

Linda K
Wrote about El&energi Kompaniet Sweden AB

Fick hjälp med mina lampor. Mycket bra service och bemötande!

Din Elektriker i Stockholm
4.8/5 i betyg av 269 omdömen 4.8 av 269 omdömen
BadgeFourYears

Professionell, kompetent, pålitlig och service-minded elektriker som jag varmt kan rekommendera. Mitt självklara val.

Armin A
Wrote about El&energi Kompaniet Sweden AB

Frugan vill ju byter till elbilar i hushållet, då ska man ju självklart skaffa laddboxen på de också. Vilket superbt arbete av Elfix måste jag ändå säga! Snabbt, enkelt och kvalitativt, otroligt nöjd. Vi kommer självklart tillbaks vid kommande projekt, stort tack från oss!

Henrietta F
Wrote about El&energi Kompaniet Sweden AB

Fick hjälp med div eljobb i min lägenhet och är mycket nöjd ! Väldigt Väl utfört , punktlig och inga överraskningar.

SHL El & Nätverksservice
5.0/5 i betyg av 85 omdömen 5.0 av 85 omdömen
BadgeFiveYears

Bästa hantverkare som jag träffat på Ekerö. Proffsigt arbete med en hög servicenivå.

Daniel N
Wrote about El&energi Kompaniet Sweden AB

Fick hjälp med installation av min ladddbox. kan varmt rekommendera! trevlig och väldigt kompetent hela vägen från offert till utfört arbete!