Bästa servicen, trevligt bemötande och bra priser. Kan inte bli bättre.
Eurocar & Europagummi
Välkommen till Eurocar & Europagummi! Eurocar & Europagummi är en medelstor verkstad på Brahegatan i centrala Stockholm. Vår målsättning är bra service, personlig kontakt och trevligt bemötande! Vi reparerar din bil när den har åkt på en törn eller tar reda på problemet för att sedan åtgärda felet. Vi reparerar i princip alla...
85 omdömen om Eurocar & Europagummi
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemöt
Trevligt bemötande och snabb service /Peter
God service och trevligt bemötande! Varit kund i flera år och alltid varit nöjd.
Från början till slut en mycket bra sammanhållen process från behov, till installation och uppföljning. Kan bara lämna högsta betyg.
Vi återkommer regelbundet för byte av sommar- och vinterdäck som förvaras i deras däckhotell. Vi har också fått vår bil tvättad in- och utvändigt med bästa resultat. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda i våra kontakter med Europagummi och uppskattar mycket det alltid vänliga och personliga bemötandet.
Mycket nöjd! Lätt att boka tid! Bra pris, bra att det ligger så centralt. Mycket trevligt bemötande! Känns tryggt att ha börjat ha mina däck förvarade på deras däckhotell.
Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli
Trevligt och bra bemötande - man känner att man inte blir lurad
Får alltid bra service här. Hade däckbyte bokat men fick även hjälp med byte av bromsbelägg samma dag utan förbokning.
Så bra o trevliga Bra verkstad Kunniga Prisvärda
Byte av och lagring av däck: Vänligt och proffesionellt bemötande. Snabb service inom den tid som avtalats. Jag är överlag mycket nöjd.
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr. Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag
Fantastisk trevlig bemötande, kunnig personal
Bra pris och snabb service på däck.
Reparationen i sig var ok. Men... Att en regskylt försvann - inte deras problem. Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras proble
Trevliga, hjälpsamma och professionella!
Däckbyte till vintern och invändig och utvändig tvätt av bil
Det här är verkligen verkstaden next door för mig så det kan inte bli bekvämare än så här! Däckförvaring och byte för en rimlig peng som lev
Smidigt och snabb service Nogrannt arbete och alltid i tid !!
Allt perfekt..ren bil..noggrant
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer
Mycket bra service, kunniga och trevliga personal.
Utmärkt bemötande, vänligt och effektivt. De förväntningar jag hade vad gäller service, kunskap och kostnad motsvarades. Jag har min hjulförvaring där, hjulbyte, tvätt polering etc. I retur får jag alltid en bil som ser ut som ny.
Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande. Har även köpt nya däck och fått goda tips
Proffsigt och trevligt bemötande som alltid :)
Alltid bra service på alla sätt Xxxxx
Alltid nöjd med Speedy! Snabba, kunniga och professionella - till bra priser.
Kanonbra service alltid varit nöjd
Varit kund hos Eurocar i 15 år. Pålitliga och kommentera., väldigt bra service och bemötande! Rekommenderas varmt!
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga
Haft hjälp av Eurocar i många år. Alltid proffsiga, hjälper till det bästa dom kan och dessutom sjukt trevliga personer!
5/5! Världsklass i allt från bemötande till service
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på
Köpte däck som levererades till verkstaden, dom var väldigt snabba och tillmötesgående trots min sena bokning.
Suverän kvalitet, bra priser bra bemötande
Bra service och enkelt att boka tid för tvätt eller däckbytet
Trevligt bemötande och leverans av tjänst som utlovat på förutbestämd tid
Alltid lika trevligt. Har aldrig varit missnöjd. Skiftande däck och en heltvätt lika bra som vanligt
Utmärkt bemötande, snabbt däckbyte
En service med bästa service! Flexibla och vänliga! Prydligt!
Superservice! Alltid lika snabba och trevliga.
De var pålitliga, snabba och effektiva !
Alltid trevligt bemött. Ingenting är omöjligt
Bästa tänkbara betyg. Bästa bemotande bästa servis, och alltid snabbt reperation. Tack att Ni finns!!! Britt Marie
Mycket nöjd! Fantastisk service. Ringde först en annan verkstad På Östermalm, dom ville ha 1000 kr för en felsökning. Ringde då denna verkstad som tittade på bilen direkt och fixade den samma dag. Den första verkstaden hörde av sig på eftermiddagen och erbjöd sig att fixa bilen nästa vecka till ett mycket högre pris.
Proffsig verkstad med det lilla extra. Servicen och kundbemötandet på denna anläggning är topp. De känns ärliga, proffsiga och måna om att det ska bli väldigt bra för alla inblandade. 5/5 i betyg
Kunniga och professionella, bra service
Jag har anlitat Eurocar under många år och bilen har alltid varit bra tvättad. Har även bytt däck och gjort mindre reparationer med utmärkt resultat. Personalen är alltid hjälpsamma och gör sitt bästa för att hjälpa mig som kund.
Bilservice Däckbyte samt förvaring Biltvätt in - och utvändigt Allt gjort till stor tillfredställelse Vänlig personal
Hjälpsamma och trevliga. Bra priser.
Trevligt bemötande. Bra information vad man har gjort för service
Alltid snabb och bra service, plus väl utförda arbeten.
Dom är mycket kunniga och är supertrevliga! Tack
Däckbyte. Bra tillgänglighet genom kort väntetid, snabbt och proffsigt byte och trevlig personal.
Mycket bra bemött och trevlig personal.
Snabbt jobb och på kort varsel Helt ok Men lite slarv...............xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Trevlig personal med bra service
Däckskifte. Snabb och bra service!
Däckhotell Service Biltvätt och vård Alltid bra service och kvalitet