Fastighetsbyrån Öland

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeNineYears
4.7
Ring 0485-779 71 Dela

På Södra Långgatan i Borgholm hittar du vårt kontor mitt på Öland. Vi har hela Öland som verksamhetsområde. Vi förmedlar alla typer av bostäder och fastigheter från fritidshus och bostadsrätter till lantbruk och kommersiella fastigheter. Objekt till salu marknadsför vi både i våra tre kontor, i alla Ölands Banks skyltfönster...

955 omdömen om Fastighetsbyrån Öland

Sedan starten hos Reco 2013

Erik G
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Wahlfrid en del av Fastighetsbyrån Öland
Färjestaden

Super Bra vi Är jätte nöjd , kvalite jobbat .

Tommy Nikolas Roland Kristoffer S
Sålde sitt hus med hjälp av Frida Orre en del av Fastighetsbyrån Öland
Gårdby Socken

Redan vid allra första kontakten med Frida Orre kände jag stort förtroende för henne. Hon har ett öppet, trevligt och naturligt sätt och utstrålar stor proffsighet blandad med humor. Hela processen med försäljningen av mitt hus har hon genomfört med glädje, stor noggrannhet, personligt engagemang och visat prov på stor kunskap och yrkesskicklighet. Det hela har dessutom hanterats mycket snabbt. Jag kan inte tänka mej någon bättre mäklare än Frida Orre! Gårdby den 15/4 - 25 Tommy Sköldheimer

Leila J
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Öland
Färjestaden

Hon är inte alls på köparen sidan , verkligen oseriös och falsk

Mikael R
Löttorp

Yrkesmässigt mycket bra bemötande, ett br4a utfört uppdrag

Mia K
Köpingsvik

Mycket kunnig, snabb respons och hjälpsam. Vi är mycket nöjda!

Tommy K
Sålde sitt hus med hjälp av Nichole Björnsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Mycket proffsig. Det märks tydligt att hon kan sitt jobb. Väldigt påläst om alla detaljer. Mycket bra med alla sms om vad som sker. Jag kommer absolut att rekommendera fastighetsbyrån

Ivan H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Berge en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Ett bra första intryck, vilket förstärktes under hela processen.Klar o tydlig i framställan. Kort o gott mycket bra

Svar från Tobias Berge

Skönt när allt klaffar, sälja och köpa kan vara en utmaning.. Tack för omdöme och ett stort lycka till!

Eva K
Sålde sitt hus med hjälp av Nichole Björnsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Har ett väldigt bra bemötande och god kommunikation. Var ett bra stöd inför visning.

Jari S
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Boström en del av Fastighetsbyrån Öland

Andreas uppträdde från första början väldigt professionellt och kunnigt då han kunde svara på alla våra frågor. Vi hade ingen möjlighet att delta på den planerade visningen så han ordnade på kort varsel en egen visning för oss. Trevlig är han också.

Anders W
Köpte sitt hus med hjälp av Frida Johansson en del av Fastighetsbyrån Öland
Källa

Proffsig, trevlig, tydlig och enkel att få tag i.

Martina M
Källa

Professionell, personlig och god kännedom om område och marknad.

Dennis H
Sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Nilsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Saxnäs

Duktig och erfaren mäklare som kan sin sak. Tog sin tid att lyckas sälja vår bostad, men det har inget med mäklaren att göra. Det är en tung marknad nu men vi går åt rätt håll.

Sven H
Köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Nilsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Köpings Socken

Fick uppfattningen att Cecilia har bra kunskap om Fastighetsmäkleri, återkopplade snabbt vid frågor hade ett proffsigt och trevligt bemötande.

Britt-Inger Astrid S
Rälla

Kunnig, trevligt bemötande och en väldigt bra och säker mäklare. Jag kan varmt rekommendera honom till andra.

Jeanette P
Södra Möckleby Socken

Bemötandet är trevligt, professionellt och sakligt och samtidigt personligt och roligt. Har fått otroligt mycket bra information och stöd i köpet. En alltigenom mycket trevlig och rolig upplevelse och erfarenhet. Mina förväntningar har uppfyllts mer än väl. Rekommenderas varmt!

Peter O
Köpte en tomt med hjälp av Tobias Berge en del av Fastighetsbyrån Öland

Bara bra, inget att klaga på 🌞

Svar från Tobias Berge

Inte varje dag man förmedlar garage 😀 kommer bli toppen med mer yta att ställa grejer på!

Janet N
Borgholm

Tobias är en väldigt professionell mäklare med hjärtat på rätt plats.

Svar från Tobias Berge

Vad kul att ni äntligen hittade ett ställe som kändes rätt på alla punkter, önskar er all lycka!

Ulf S
Sättra

Professionell , personlig, mycket kunnig!

Jeanette E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nichole Björnsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Upplever Nichole som professionell. Tydlig information och snabb återkoppling. Samtidigt mild och trevlig personlighet.

Bengt Åke J
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Berge en del av Fastighetsbyrån Öland
Köpingsvik

Väldigt bra bemötande, och försäljningen av fastigheten. Det gick fortare än vi förväntade oss. För oss var han en kvick o duktig försäljare o Väldigt trevlig. Vänligen Inga-may o Becke Johansson Högalidsvägen 16 341 41 LJUNGBY

Svar från Tobias Berge

Snabbt avslut efter första visningen under pågång och över begärt pris. Ett bra betyg att ni har tagit hand om ert fina fritidshus väl! Tack för en mycket trevlig kontakt!

David L
Köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Nilsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Mörbylånga

Hon hade koll på objektet och svarade bra på alla mina frågor, samt höll god kontakt och öppenhet

Niklas I
Köpingsvik

Mycket bra tyvärr vad jag förstår så får ni inte hjälpa till med lagfarten och det är synd.

Svar från Tobias Berge

Tack för omdömet Nicklas! Vi kan absolut hjälpa till att söka lagfart säg bara till isåfall? Det vanliga är att köparens bank erbjuder er denna tjänst annars.

Ing-Marie L
Köpingsvik

Bra bemötande och snabb återkoppling vid frågor. Vi är väldigt nöjda med hanteringen av vårt husköp.

Svar från Tobias Berge

Tack Ing-Marie! efter ha träffats på några visningar hittade ni här rätt, det lönar sig att hålla koll på våra "på gång" objekt! Önskar er många sköna Ölandsminnen framöver!

Magnus F
Köpings Socken

Trevlig och lätt att ha och göra med.

Jonte N
Böda

Mycket professionell och kunnig. Bästa mäklaren.

Dan D
Slagerstad

Emelie är en mycket professionell och tillmötesgående mäklare. Mycket lätt att ha att göra med.

Eivor T
Borgholm

Väl insatt i sitt arbete kunnig o angagerad.

Charlotte D
Slagerstad

Emelie är lyhörd och visat ett stort intresse av vad vi som köpare letat efter. Hon har varit mycket snabb med att återkoppla och visat på servicekänsla.. Vi är mycket nöjda med Emelie och det känns som hon matchade oss mot rätt hus och plats efter att vi letat under lång tid. Kan bara ge de bästa rekommendationerna.

Kristina K
Räpplinge Socken

Tillmötesgående och ger utmärkt information.

Svar från Tobias Berge

Tack! Nu får du verkställa drömmen om ett hus i byn du längtat till, lycka till!

Thomas H
Gärdslösa

Helt fantastisk o ödmjuk mäklare!

Gunilla E
Köpingsvik

Han tog snabbt kontakt med oss när vi visade intresse för bostaden. Vi önskade en egen visning ( på våra villkor) Han visade huset och lät oss titta i vår takt. Svarade på alla frågorna, dem han inte kunde tog han snabbt reda på .

Svar från Tobias Berge

Så kul att du hittade ditt drömställe, hoppas du får en härlig tid med gott om yta för dina hobbys samt umgänge med barn och barnbarn!

Britta L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Berge en del av Fastighetsbyrån Öland
Borgholm

Kompetent bra bemötande saklig och empatisk ,humor och ett bra slutresultat

Svar från Tobias Berge

Tack för ditt omdöme och varmt välkommen tillbaka till Öland!

Monica E
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Berge en del av Fastighetsbyrån Öland
Köpingsvik

Tobias är vänlig, lyhörd och proffsig. Jag fick förtroende för honom direkt. Han hjälpte mig igenom den här försäljningen på allra bästa sätt!

Svar från Tobias Berge

Har varit ett sant nöje att jobba med dig och din fina avstyckade Ölandsgård, önskar dig all lycka med dina livsdrömmar framåt!

Marie Å
Köpingsvik

Mycket bra bemötande, vänlig och lugn. Förväntningarna var ju att man får en mäklare som är ödmjuk, vilket Tobias Berge var. Även saklig och förklarade innebörden i kontraktet.

Svar från Tobias Berge

Tack för du tog dig tiden att skriva! Det syntes i dina ögon på visningen att denna fina Ölandsgård ar mitt i prick så kul att det blev just ni!

Richard E
Köpingsvik

Trevligt och professionellt bemötande. Snabb och effektiv hantering.

Svar från Tobias Berge

Härligt att höra att ni är nöjda, Grattis till köpet hoppas ni kommer trivas lika bra som jag gör i byn!

Helen A
Gärdslösa

Andreas har en fingertoppskänsla och en mycket god lokalkännedom vilket underlättar hela fastighetsaffären. Kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på husaffärer.

Andreas M
Köpte sitt hus med hjälp av Frida Johansson en del av Fastighetsbyrån Öland
Vedborm

Frida was very engaged to give is answers for all our questions. We as foreign buyers had a lot of questions about Swedish houses and the buying process and Frida was all time patient and accommodating. She mediated very well between the sellers and us. She gave us enough time during the house viewing and stayed discreet in the background. The conclusion of the contract was a well-rounded affair.

Emelie T
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Hallberg en del av Fastighetsbyrån Öland
Färjestaden

Trevligt och professionellt bemötande! Vi har känt oss trygga genom hela processen. Vi har både sålt och köpt hus med hjälp av Peter och varit lika nöjda båda gångerna.

Maja S
Färjestaden

Trevlig, såg våra personliga önskemål och jobbade superfort när det behövdes!

Bengt B
Karlevi

Trevlig, insatt och välkomnande. Lätt att prata med och mycket hjälpsam och duktig

Linus J
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Hallberg en del av Fastighetsbyrån Öland
Färjestaden

Mycket sympatisk och pålitlig. Rekommenderas.

Christopher B
Sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Nilsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Rälla

Trevlig och professionell. Mycket bra kommunikation!

Anja R
Seby

Emelie har varit en klippa under hela köpprocessen: transparent, genuin, konkret och trevlig. Jag kände hela tiden att jag kunde lita 100% på Emelie och när vi väl skrev kontrakt verkade köpare, säljare och mäklare lika glada och nöjda. Jag kan verkligen rekommendera Fastighetsbyrån Öland och i synnerhet Emelie Wahlfrid!

Karin K
Kalkstad

Mycket trevlig, tydlig och kunnig mäklare. Påläst om bostaden, bra återkoppling vid frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera Emelie.

Jonas J
Kalkstad

Trevligt och professionellt bemötande.

Pär Nils A
Vedborm

Frida har gjort ett bra jobb med att sälja vår fastighet, en gård med ett par hektar mark och skog - mängder med servitut och detaljer att gå igenom. Köparen, från ett annat europeiskt land, har också fått mycket ingående hjälp och guidning genom köpet av både Frida och hennes kollegor - t.ex. gå igenom avtal och annat på köparens modersmål. Stor eloge till Frida och Fastighetsbyrån Öland!

Maria O
Köpte sitt hus med hjälp av Erica Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Öland

Bra, trevlig och tillmötesgående

Matti O
Köpte sitt hus med hjälp av Erica Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Böda

Vi blev väl bemötta av Erika. Hon gav oss god information om objektet och var hjälpsam med förvärvet och kontakten med husägarna.

Eva Gudrun E
Sålde sitt hus med hjälp av Erica Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Öland
Böda

Ett trevligt och proffsigt bemötande. Vi kan rekommendera Erica till alla som vill sälja på norra Öland.

Siv O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Orre en del av Fastighetsbyrån Öland
Färjestaden Centralt

Hej Jag tycker att Frida har gjort ett mycket bra jobb Hon är lätt att prata med ,hjälpsam och lätt att nå Med vänlig hälsning, Siv