Ingenting att klaga på, har fungerat bra!
Ida Pettersson
Ida Pettersson är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg
.Ida Pettersson har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Ida Pettersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-12 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.8. Ida Pettersson har haft 10 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-03
16 omdömen om Ida Pettersson
Ida har sedan början av min försäljning varit väldigt hjälpsam och gett ett glatt och trevlig bemötande i alla lägen. Hon har även hjälp mig att få svar på allt gällande hur en försäljning går till då detta var min första försäljning av en bostad. Skulle varmt kunna rekommendera Fastighetsbyrån Helsingborg och speciellt Ida till alla som planera att sälja eller köpa bostad!
Ida har varit lugn och hjälpsam..Vi är mycket nöjda.
Vi träffade Ida ett flertal gånger inför vårt köp av lägenheten, varje bemötande var trevligt och professionellt. När vi var på visning av lägenheten hade Ida all information vi behövde inför köpet. Återkopplingen mellan oss (köpare) och säljare skedde väldigt snabbt och vi var väldigt tacksamma för det då vi kunde hela tiden tänka vidare och planera inför köpet. Vi är väldigt nöjda med Ida, så pass att vi väljer henne inför försäljningen av vår lägenhet.
Denna försäljning innehöll alla ingredienser för en affär som är på väg att gå snett genom en mycket krånglig och egensinnig köpare. Köpet fick bl a tas om. Men Ida höll huvudet kallt och jobbade intensivt vidare även helger och löste problemet. Det är imponerande. Jag kan varmt rekommendera henne.
Professionellt bemötande och väldigt hjälpsam
Toppklass! Ida överträffade alla våra högt ställda förväntningar.
Mycket trevlig o kunnig mäklare,verkligen nöjd MVH Lars
Ida är från start till mål professionell och engagerad. Vi valde Ida då vi tyckte hon verkade hungrig på att sy ihop en deal och blev inte besvikna. Under hela processen upplevde vi hög tillgänglighet och en hög kunskap som kunde besvara våra frågor. Vi tyckte även att hennes säljstrategiska tankar låg i linje med våra egna. Upplevelsen av Ida som mäklare kan bara sammanfattas med hög tillfredställelse.
Ida har varit fantastisk från början till slut vid vår bostadsförsäljning och vi vill verkligen rekommendera henne till alla som går i säljtankar! Ida är driven, kreativ, kommunikativ och väldigt professionell. Hon finns tillgänglig, hittar lösningar när det behövs och lägger ner både hjärta och själ i sitt arbete. Vi skulle inte tveka på att anlita Ida igen vid en framtida försäljning!