Man får alltid ett trevligt, proffsigt och seriöst bemötande av Malin.
Malin Johannesson
Malin Johannesson är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg
.Malin Johannesson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Malin Johannesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 125 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Johannesson har haft 32 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
125 omdömen om Malin Johannesson
Bra, trevlig bemötande. Förväntningar för att få så bra info och återkoppling som möjligt. Och det var levererat med bravur. Helhetsbild är absolut inget att anmärka på.
Malin har skött allt mycket bra och varit engagerad rekommenderas verkligen!
Malin har varit fantastisk genom vår försäljningsprocess, och alltid gett gott bemötande. Hon är professionell, väl förberedd och tillgänglig. Vi fick förtroende för henne första gången vi sågs på en visning, och intrycket har inte ändrats trots att försäljningen av vårt hus stötte på en del oförutsedda händelser. Vi är helt enkelt väldigt nöjda!
Trevlig, öppen, proffesionell och kunnig.
Malin har jobbat målmedvetet under hela uppdraget och kommit med förslag att tänka på. Detta har gjort att jag känt mig trygg med de val vi har gjort. Den snabba försäljningen är Malins förtjänst, hon förhandlade för min räkning, så att det skulle gå i lås! Jag är mycket nöjd!
Malin fick vi kontakt med genom ett sk värderings möte. Hon gav ett gott personligt intryck och kändes professionell. Vi ville inte ha en forserad process och det fick vi gehör för. När det sedan blev aktuellt med försäljning så sköttes det varsamt och smidigt. Sammanfattningsvis har hela processen skötts proffsigt och personligt.
Bra bemötande rakt igenom säljprocessen. Enkel att ha att göra med, rak och tydlig i all kommunikation. Ställde frågor och utifrån det sammanfattade hon det på ett adekvat sätt så det blev tydligt vad det var vi hade för förväntningar på försäljningen och henne.
Malin var vid köpet smidig och snabb. Förklarade allt på ett tryggt och tydligt sätt. Professionell i sin roll. Bra på att återkoppla. Kan verkligen rekommendera henne!
Personlig, Inkluderande och Sammanfattande efter Försäljning och Kontrakts avtal