Väldigt bra på att informera och har bra koll på läget
Marko Karlsson
Marko Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg
.Marko Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Marko Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 137 omdömen med ett betyg på 5.0. Marko Karlsson har haft 56 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
137 omdömen om Marko Karlsson
Återkopplar super snabbt via mejl och sms. Smidig och flexibel genom hela processen från visning till uppköp.
Marko är en engagerad och lyhörd mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder. Han finns alltid tillgänglig för frågor och skapar trygghet genom hela processen. Med sin positiva inställning och noggrannhet gör han bostadsaffären både smidig och trevlig. Marko är helt enkelt en mäklare man kan lita på.
Mycket bra mäklare och lyhörd Problemlösare och trevlig
Marko är kunnig, hjälpsam och väldigt trevlig
En väldigt kompetent och engagerad mäklare
Bra kommunikation , smidigt samarbete
Bra kommunikation , smidigt samarbete
Hej Gerds dotter här! Det är jag som haft kontakt med Marko Superduktig mäklare! Vi är jättenöjda!!!!
Mitt första bostadsköp. Påläst och tillmötesgående vid visning. Lätt att få kontakt med både via mail och telefon (Har varit på en del visningar innan med konkurrerande mäklarfirmor där jag upplevt detta som betydligt sämre). Kort sagt sköttes allt smidigt och professionellt. Har inget att anmärka på.