Mycket trevligt bemötande. Lugn och kunnig.
Anna Karlsson fd. Persson
Anna Karlsson fd. Persson är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall
.Anna Karlsson fd. Persson har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Anna Karlsson fd. Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Karlsson fd. Persson har haft 39 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
156 omdömen om Anna Karlsson fd. Persson
I våra kontakter med Anna har allting varit enligt förväntan eller överträffat vår förväntan. Punktlig, tydlig, smidig och ärlig. Vi är supernöjda!
Lugn, kunnig, snabb återkoppling på funderingar och trevlig.
Trevlig Professionell Blev bra bemött och fick en exceptionell visning och all detaljer som jag önskade.
Fantastisk trevlig och sympatisk, har gjort ett grymt bra försäljning, ställt upp på alla kunders önskemål om att få se bostaden, vi är mycket nöjda. Åsa o Anp
Väldigt bra bemötande, trevlig och informativ Hjälpsam under hela processen Väldigt nöjd med Anna!
Genomgående ett tryggt och professionellt bemötande från Anna. Vi är så nöjda!
Mycket bra och professionellt bemötande. Fick bra och tydligt förklaring av försäljningsprocessen vid första möte vid bostadsvärderingen. Återkopplar snabbt och höll oss informerad genom hela processen. Är mycket nöjd med försäljningen och rekommenderar varmt Anna som mäklare.
Trevligt bemötande, kloka synpunkter på försäljningen. Snabb hantering.
En bra måklare som kan sitt jobb. Jag är nöjd huset blev sålt Anita Eriksson