Johanna har varit väldigt trevligt, tillmötesgående och hjälpsam. Vi är otroligt nöjda.
Johanna Nordholm
Johanna Nordholm är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall
.Johanna Nordholm har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Johanna Nordholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 278 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Nordholm har haft 57 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
278 omdömen om Johanna Nordholm
Proffsigt, snabbt, korrekt och lätt att jobba tillsammans med.
Tack själv för ett fint samarbete! /Johanna
Johanna är oerhört lyhörd och kompeten. Hon är otroligt lätt att jobba med och oavsett om man är säljare eller köpare är man alltid mer än nöjd!
Härligt att höra att ni är nöjda. Tack själv för ett fint samarbete! /Johanna
Trevlig, sakkunnig, påläst. Alltigenom ett bra möte.
Fint att ni är nöjda. Ha de gott! /Johanna
mycket bra glad trevlig. förklar bra
Tack Ulla, härligt att ni är nöjda. /Johanna
Mycket trevlig och hjälpsam, förklarande,.Toppen.
Tack Bengt-Olof, härligt att allt känns bra för er. /Johanna
Enkel att arbeta med i processen, jordnära och väldigt kunnig. Inga krångliga onödiga inlägg utan rakt på sak. Gör det trevligt och tryggt att köpa/sälja fastighet.
Tack för den fina rekommendationen. /Johanna
Trevligt /proffsigt bemötande. Alltid anträffbar. Kände stort förtroende vid försäljningen!
Tack Rakel, fint att du är nöjd med mitt arbete. /Johanna
Mycket kompetent mäklare Alltid trevligt bemötande Kan djupt rekommendera Johanna
Tack Victoria, jag hoppas du trivs bra i din nya bostad. /Johanna
Kunnig hjälpsam och trevlig Vi fick professionell hjälp och hon spelade in en video visning vilket hjälpte oss enormt mycket Tack Johanna
Tack Marika, jag hoppas ni trivs bra, både i ert nya område och i ert nya hus. /Johanna