Professionell, hjälpsam och tillgänglig.
Petra Weeraratne
Petra Weeraratne är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall
.Petra Weeraratne har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Petra Weeraratne har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.8. Petra Weeraratne har haft 34 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
151 omdömen om Petra Weeraratne
Always available to help, really professional and helped with a quick and efficient sale.
Petra var väl lyssnande på våra önskningar och krav. Alltid lätt att arbeta med vi kan varmt tipsa henne .
ett bra och korrekt bemötande, saklig på ett trevligt sätt.
Petra är en ödmjuk och kunnig mäklare som gav oss ett stort förtroende inför vår försäljning av vårt fritidshus tack petra mvh Kerstin Göran Bodin
Petra är mycket professionell. Saklig, tillförlitlig, informerad, tillgänglig, snabb.
Petra har ingett förtroende från första handslaget, och mer än väl motsvarat de förväntningar vi hade på en mäklare. Hon har lugnt och sakligt gått igenom alla turer kring försäljningen, och gett många värdefulla tips. Jättebra kommunikation, och Petra har hela tiden hållit oss underrättade om hur det går med försäljningen. Sammanfattningsvis är vi helnöjda med det jobb Petra lagt ner på försäljningen av vår fastighet, och vi rekommenderar Petra å det varmaste.
Petra är en fin, proffsig, duktig och noggrann mäklare. Hennes bemötande är oklanderligt. Hon levde verkligen upp till mina förväntningar. Jag kommer att rekommendera henne till andra som går i säljtankar. Mvh May-Christine Frenell
Glatt överraskad över hennes bemötande o arbete. Höll mig hela tiden informerad o lyssnade på mina önskemål som säljare. Har varmt rekommenderat henne till fler som tänker sälja. Ambitiös o glad o mycket trevlig.
Petras bemötande var varmt och proffsigt. Hon gjorde en komplicerad säljprocess enkel och lättsam. Kunde inte ha varit bättre!