Vi som oerfarna säljare tycker att vi fick bra och saklig information vi kände oss trygga med Mattias. Rekomenderar Mattias Karlsson om ni behöver en kunnig och trevlig säljcoach på Fastighetsbyrån HG
Mattias Karlsson
Mattias Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall
.Mattias Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Mattias Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 284 omdömen med ett betyg på 4.8. Mattias Karlsson har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
284 omdömen om Mattias Karlsson
Bra bemötande, väldig trevlig, professionell, tydlig, kunnig. Rekommenderar han som mäklare
Han är snäll, ger tydliga förklaringar och instruktioner. Överbelastar inte klienter med informationer.
Bra bemötande och väldigt kunnig. Rekommenderas!
Trevlig, tydlig och kunnig. Bra bemötande.
Sköter sig bra. Trevlig. Profesjonell.
Väldigt varmt och hjärtligt bemötande av Mattias. Proffsig och kunnig och bemötande. Vi rekommenderar Mattias som fastighetsmäklare. Väldigt återkopplande.vi var jättenöjda av visningen på Bolagsvägen 4. Vi köpte huset🌸
Ger bra och saklig information, trevlig och ger ett bra bemötande.
Bra information bra bemötande bra helt enkelt
Lyhörd och skicklig. Tycker affären gick bra och har inget att anmärka. Så rekommenderar gärna Mattias till andra.