Johanna Nordholm

Johanna Nordholm

Johanna Nordholm är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall

Johanna Nordholm har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Johanna Nordholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 278 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Nordholm har haft 57 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

278 omdömen om Johanna Nordholm

Sedan starten hos Reco 2014
Johan C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Johanna har varit väldigt trevligt, tillmötesgående och hjälpsam. Vi är otroligt nöjda.

Oskar S
Sålde en tomt med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Enånger

Proffsigt, snabbt, korrekt och lätt att jobba tillsammans med.

Svar från Johanna Nordholm

Tack själv för ett fint samarbete! /Johanna

Annica S
Enånger

Johanna är oerhört lyhörd och kompeten. Hon är otroligt lätt att jobba med och oavsett om man är säljare eller köpare är man alltid mer än nöjd!

Svar från Johanna Nordholm

Härligt att höra att ni är nöjda. Tack själv för ett fint samarbete! /Johanna

Magnus F
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Trevlig, sakkunnig, påläst. Alltigenom ett bra möte.

Fint att ni är nöjda. Ha de gott! /Johanna

Ulla H
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Bergsjö

mycket bra glad trevlig. förklar bra

Tack Ulla, härligt att ni är nöjda. /Johanna

Bengt Olof H
Bergsjö

Mycket trevlig och hjälpsam, förklarande,.Toppen.

Tack Bengt-Olof, härligt att allt känns bra för er. /Johanna

Lars-Åke S
Bergsjö

Enkel att arbeta med i processen, jordnära och väldigt kunnig. Inga krångliga onödiga inlägg utan rakt på sak. Gör det trevligt och tryggt att köpa/sälja fastighet.

Svar från Johanna Nordholm

Tack för den fina rekommendationen. /Johanna

Rakel S
Näsviken

Trevligt /proffsigt bemötande. Alltid anträffbar. Kände stort förtroende vid försäljningen!

Svar från Johanna Nordholm

Tack Rakel, fint att du är nöjd med mitt arbete. /Johanna

Victoria F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Mycket kompetent mäklare Alltid trevligt bemötande Kan djupt rekommendera Johanna

Svar från Johanna Nordholm

Tack Victoria, jag hoppas du trivs bra i din nya bostad. /Johanna

Marika F
Iggesund

Kunnig hjälpsam och trevlig Vi fick professionell hjälp och hon spelade in en video visning vilket hjälpte oss enormt mycket Tack Johanna

Svar från Johanna Nordholm

Tack Marika, jag hoppas ni trivs bra, både i ert nya område och i ert nya hus. /Johanna