Petra Weeraratne

Petra Weeraratne

Petra Weeraratne är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall

Petra Weeraratne har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Petra Weeraratne har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.8. Petra Weeraratne har haft 34 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

151 omdömen om Petra Weeraratne

Sedan starten hos Reco 2018
Micke J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Professionell, hjälpsam och tillgänglig.

Michael Gerrard B
Sålde sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Bergsjö

Always available to help, really professional and helped with a quick and efficient sale.

Tord Gunnar B
Ilsbo

Petra var väl lyssnande på våra önskningar och krav. Alltid lätt att arbeta med vi kan varmt tipsa henne .

Göran Å
Hassela

ett bra och korrekt bemötande, saklig på ett trevligt sätt.

Göran B
Långvind

Petra är en ödmjuk och kunnig mäklare som gav oss ett stort förtroende inför vår försäljning av vårt fritidshus tack petra mvh Kerstin Göran Bodin

Pernilla B
Köpte sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Långvind

Petra är mycket professionell. Saklig, tillförlitlig, informerad, tillgänglig, snabb.

Sven-Erik R
Enånger

Petra har ingett förtroende från första handslaget, och mer än väl motsvarat de förväntningar vi hade på en mäklare. Hon har lugnt och sakligt gått igenom alla turer kring försäljningen, och gett många värdefulla tips. Jättebra kommunikation, och Petra har hela tiden hållit oss underrättade om hur det går med försäljningen. Sammanfattningsvis är vi helnöjda med det jobb Petra lagt ner på försäljningen av vår fastighet, och vi rekommenderar Petra å det varmaste.

May-Christine F
Gnarp

Petra är en fin, proffsig, duktig och noggrann mäklare. Hennes bemötande är oklanderligt. Hon levde verkligen upp till mina förväntningar. Jag kommer att rekommendera henne till andra som går i säljtankar. Mvh May-Christine Frenell

Britt W
Fjäle

Glatt överraskad över hennes bemötande o arbete. Höll mig hela tiden informerad o lyssnade på mina önskemål som säljare. Har varmt rekommenderat henne till fler som tänker sälja. Ambitiös o glad o mycket trevlig.

Anita E
Hudiksvall

Petras bemötande var varmt och proffsigt. Hon gjorde en komplicerad säljprocess enkel och lättsam. Kunde inte ha varit bättre!