Cecilia är trevlig, proffsig, tillgänglig och lyhörd för oss som kund. På ett smidigt sätt är vi nu i mål med vår bostadsförsäljning. Vi har bara gott att säga om Cecilia och kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Cecilia Olsson
Cecilia Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Cecilia Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Cecilia Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 184 omdömen med ett betyg på 4.9. Cecilia Olsson har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
184 omdömen om Cecilia Olsson
Trevlig, tillmötesgående och tillgänglig.
Hon var jättetrevlig, mycket bra kvinna.
Cecilia har hjälpt oss på ett bra sätt genom försäljningen. Svarat på alla frågor, informerat om allt på ett tydligt sätt. Mycket proffsig! En trygg person att ha med i en stor affär.Vi känner även att hon bemött de intresserade på ett bra sätt. Kan verkligen rekommendera Cecilia som mäklare.
Mycket professionell och hjälpsam.
Grym på alla sätt! En trygghet att ha med i hela processen. Kunnig, proffsig och med ett mycket bra bemötande. Kunde inte varit nöjdare.
Tack Johanna! Så roligt att det gick bra. Nu ska vi hitta något riktigt trevligt för dig och familjen.
Vi är supernöjda med hela processen och kontakten med Cecilia. Som helt gröna på bostadsmarknaden var hon en trygg och förtroendeingivande mäklare.
Ett mycket trevligt bemötande. Säker och kunnig. Glad och trevlig.
Bästa mäklare jag anlitat. Proffsig på allt
Duktig och engagerad mäklare som ger trygghet i köpet från första kontakt till avslut.