Vi är så nöjda med Mattias! Han är en mycket erfaren och duktig mäklare. Han var lyhörd för våra önskemål och kom med kloka inspel baserat på sin långa erfarenhet som mäklare. Han var väldigt tillgänglig och mycket snabb på att svara på alla frågor vi hade under försäljningsprocessen. Han är lugn och trygg i sitt sätt att vara, vilket gjorde att vi som säljare också kände oss väldigt lugna och trygga under hela processen. Försäljningen av vår bostad kunde inte ha gjorts på ett bättre sätt. Toppbetyg till Mattias helt enkelt!
Mattias Hallengärd
Mattias Hallengärd är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Mattias Hallengärd har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Mattias Hallengärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.9. Mattias Hallengärd har haft 27 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
178 omdömen om Mattias Hallengärd
Vi är mycket nöjda med vår upplevelse av Fastighetsbyrån. Vår mäklare, Mattias, var professionell och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Han hanterade visningarna skickligt och såg till att vi fick all information vi behövde. Vi rekommenderar varmt Fastighetsbyrån och Mattias till alla som letar efter en pålitlig mäklare.
Han är bra på att återkoppla om vad som sker i processen på budgivningen trevligt och ge tydliga information
Riktigt bra mäklare som löser allt smidigt för sin kund. Rekommenderas verkligen.
Vi har enbart positiva upplevelser och är väldigt nöjda så här långt.
Mycket tillmötesgående och löste en extra visning till oss. Svarade snabbt och kunnigt på alla frågor vi hade kring köpet. Väldigt trevlig!
Helt underbar säljare som var med oss hela vägen
En toppen mäklare mycket trevligt bemötande och gott samarbete
Mattias has been fantastic throughout the whole process, he is very calm and supportive and has answered all of questions very quickly and with all the information we need. Thank you Mattias!
Snabbt, smidigt och professionellt bemötande genom hela affären.