Lovisa är en mycket duktig mäklare. Bra bemötande, kunnig och påläst om projektet!
Lovisa Österberg
Lovisa Österberg är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Lovisa Österberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Lovisa Österberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 351 omdömen med ett betyg på 4.9. Lovisa Österberg har haft 40 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
351 omdömen om Lovisa Österberg
Så fin rekommendation Erik, tusen tack! Det har varit så roligt att få hjälpa er och jag hoppas innerligt att ni kommer att trivas i er nya bostad. Ni får se till att njuta av de fina solnedgångarna och den härliga vyn! Tveka inte på att återkomma om ni skulle ha några frågor. :D
Duktig, professionell, varm och omtänksam.
Tack Miriam för din reco. Det har varit så roligt att få hjälpa er och jag hoppas verkligen att ni kommer trivas i er nya bostad. Hoppas ni får en god kontant med grannarna och fint att ni kommer närmre bar och barnbarn. Skulle det vara något annat innan tillträdet så är det bara att återkomma till mig.
Trevlig, kunnig, omsorg tagande. Kan varmt rekommendera Lovisa
Tack snälla för ditt omdöme! Så fint att höra att du varmt kan rekommendera mig. Det glädje mig att höra! Tack för att jag fick hjälpa dig att hitta ditt nästa hem och jag hoppas att du kommer at trivas. Tack för vår goda kontakt! Om du har någon fråga så är det bara att återkomma till mig.
Lovisa Österberg har hjälpt mig o min avlidne makes två söner ( särkullsbarn som är 70 o 68 år!). som utgör ett dödsbo att sälja den lägenhet jag o min make levt i i 12 år. Sönerna har ärvt sin fars del - halva lägenhetens värde. Försäljningen har därmed varit komplicerad i vissa moment som gällt bl a annonsering o prisbild. Än mer omständlig då den ene sonen bor i USA, därmed tidsskillnad vid överläggningar. Lovisa har visat sig vara mycket klok o stödjande under en procedur som kunnat gå helt snett utan hennes lugna...
Super nöjd med Lovisa. Var väldigt hjälpsam i säljprocessen och gjorde ett kanon jobb med försäljningen!
Tack för din rekommendation Edwin! Det var så roligt att få hjälpa dig och jag hoppas att du trivs i din nya bostad. Tack för ett fint samarbete och att du var flexibel med visningar. :D
En kompetent, driven mäklare som fick jobbet gjort. Jag kan varmt rekommendera henne
Tack snälla Jeanette för ditt omdöme. Så glad och tacksam över att jag fick hjälpa dig med försäljningen. Fint att du kan varmt rekommendera mig vidare, det värmer att höra. Också så glad att ni hittade en ny lägenhet i Göteborg. Jag hoppas att ni kommer att trivas. Önskar dig en fin dag!
Bästa mäklaren jag har haft❤️ Vi hade kontakt under hela processen. Väldigt bra upplevelse både under visning och sedan efteråt. Det bästa var tillgängligheten och att Lovisa har ett sådant trevligt bemötande.
Så himla fin rekommendation Johanna, tusen tack! Det har varit så roligt att få hjälpa dig och tänk att allt till slut föll på plats och du blev köpare av din nya bostad. Jag hoppas verkligen att du kommer att trivas. Tveka inte på att återkomma om du skulle ha någon fråga. :D
Positiv och engagerad. Lovisa verkar strukturerat och flitigt.
Tack för ditt omdöme Magnus och tack för att ni gav mig förtroendet att sälja er bostad. Tycker vi hade ett fint samarbete och tillsammans fick vi en lyckad försäljning. Jag tror och hoppas att köparna kommer älska huset precis som ni har gjort. Tack för all er hjälp med information och kontakt under försäljningsprocessen.
Lovisa har ett fantastiskt engagemang och ger ett väldigt gott intryck genom hela processen. Hon har en bra förmåga att läsa av när hon ska bemöta intressenten och när hon ska vara avvaktande. Dessutom lyssnar hon på frågor och dubbelkollar gärna så att hon kan svara uppriktigt och tydligt på alla frågor. Hon är omhändertagande genom hela processen och guidar på ett fint sätt oss genom avtalsskrivningen. Därtill sprudlar hon av glädje vilket smittar av sig på alla i omgivningen. En toppenmäklare som både gör ett fantastiskt arbete, men även visar på att hon älskar sitt arbete. Full pott!
Vilken fin rekommendation Povel, tusen tack! Vad roligt att höra att ni har fått ett gott intryck av mig och tycker att allt har gått bra genom ert köp. Det har varit så roligt att få hjälpa er och jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas och bo länge i er nya bostad. Tack för en trevlig och god kommunikation genom hela processen. Ha nu en fin dag och återkom om ni har några frågor!
Lovisa är en mycket duktig och fin mäklare på alla sätt, lyssnade på oss bägge i våra funderingar. Fick den hjälpen vi behövde.
Hej Åsa, Tack för ett fint samarbete och att jag fick hjälpa er genom er försäljning. Så fint att höra att ni är nöjda och att ni fick den hjälp ni önska. Tack för din rekommendation! Återkom om ni har någon fråga så hjälper jag er. :D