Köpte min drömlägenhet av Lovisa. Allt gick så smidigt och snabbt. Jag rekommenderar henne djupt!
Lovisa Österberg
Lovisa Österberg är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Lovisa Österberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Lovisa Österberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 362 omdömen med ett betyg på 4.9. Lovisa Österberg har haft 40 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
362 omdömen om Lovisa Österberg
Det har varit så roligt att få hjälpa dig på nytt och fint att vi hittade din drömlägenhet! Tänk att allt till slut föll på plats! Jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas. Tusen tack för allt och för din fina reco. :D
Lovisa övertygade oss om att förbereda försäljning . Bostaden fotograferades och all information dokumenterades vilket innebar att när vi väl ville sälja så gick det väldigt fort . Hon är effektiv med högt tempo , återkopplade ALLTID på de frågor vi hade med fakta som vi frågade om. Vi kan varmt rekommendera Lovisa i hela processen .
Tack snälla för ditt omdöme Lars! Så fint att höra att ni varmt kan rekommendera mig. Det glädje mig att höra! Tack för att jag fick hjälpa er med både försäljning och köp och tack för vår goda kontakt. Tveka inte på att återkomma om ni har några frågor. :D
Lovisa har ett bra bemötande, är lyhörd och är professionell. Vi har varit trygga i hela affären då vi inte har bott i samma stad. Lovisa har alltid återkopplat vid våra frågor på ett snabbt och bra sätt.
Tack snälla för er rekommendation och vad fint att höra att ni fick ett fint och professionellt intryck av mig. :D Värmer alltid att höra att ni känt er trygga genom hela affären, speciellt då ni bott på annat ort. Jag hoppas ni kommer att trivas i er nya bostad, det är verkligen härlig lägenhet!
Mycket påläst och service-minded
Tack för din rekommendation Ewa! Det var så roligt att få hjälpa dig på nytt. Tack för ett fint samarbete och en lyckad affär!
En väldigt duktig och kunnig mäklare. Hon både var flexibel och engegerad. Vi hade en fin och god kontakt. Tack Lovisa!
Så fin rekommendation Pui-Wan, tusen tack! Det har varit så roligt att få hjälpa dig och tack för en god kontakt genom hela försäljningen. Tveka inte på att återkomma om du skulle ha någon fråga. :D
Allt bra hanterat. Levde upp till förväntningarna.
Hej Bo, Tack för ditt omdöme. Fint att höra att jag hanterade försäljningen/ditt köp bra samt levde upp till alla förväntningar du hade. Återkom om du har någon fråga så hjälper jag till.
Professionell och trevlig. Vi kan verkligen rekommendera Lovisa.
Tack snälla Mattias för ditt omdöme. Så glad och tacksam över att jag fick hjälpa er att hitta ert nästa hem för familjen. Fint att ni kan varmt rekommendera mig vidare, det värmer att höra! Tveka inte på att återkomma om det skulle vara någon fråga. :D
Upplever Lovisa som noggrann och hjälpsam. Hon har ett varmt bemötande och är tydlig. Hade inga förväntningar annat än att allt ska gå rätt till vilket jag upplever att det gjort hittills.
Tack Sofia för din reco. Det har varit så roligt att få hjälpa dig och jag hoppas verkligen att du kommer att trivas. Skulle det vara något annat innan tillträdet så är det bara att återkomma till mig.
Lovisa skötte affären exceptionellt, väldigt engagerad och värdesatt våra önskemål & tankar.
Tack för ditt omdöme Filip! Tack för att ni gav mig förtroendet att sälja bostaden, tillsammans fick vi en lyckad försäljning! Jag tror och hoppas att köparen kommer att trivas precis som ni har gjort.
En mycket fin kontakt som man gärna använder igen, visade stort förtroende och var kommunikativ med bra information under sälj processen
Tack snälla för ditt omdöme! Så fint att höra att du varmt kan rekommendera mig. Det glädje mig att höra! Tack för vår goda kontakt! Om du har någon fråga så är det bara att återkomma till mig. Hälsningar Lovisa Österberg